ایشون قبلا هم همین بلا رو سر ما آورده
نمایش نسخه قابل چاپ
ایشون قبلا هم همین بلا رو سر ما آورده
من قبلا حدود دو سال پیش از اقای عبید سرویس خریدم یکبار که نیاز به هاست داشتم واقعا وقت گذاشتن و منو راهنمایی کردند و بعد من از ایشون سرور خریدم قیمتشون خوب بود و کیفیت سروشون هم خوب بود نه عالی و نه متوسط و ضعیف
اما بیشتر حرف من در مورد نظر شما در مورد انجمن وب هاستینگ هست که بنظر من متاسفانه شده منبع ***ی و درامد عده ای سودجو و بچه مدرسه ای که بصورت مقطعی پول به جیب بزنن و خیلی از هموطنانشون و تلکه کنن و از اون مهمتر زحماتشون رو ب باد بدن ....جدا از وجدان نداشته انها از نحوه مدیریت و عدم کنترل کامل و شدید انجمن ب روی فروشنده ها انتقاد دارم .
متاسفانه مدیران انجمن نقش خود را صرفا یه واسطه و بنوعی ایجاد مکانی برای فروش و خرید میدونن و نه بیشتر بلکه این مکان کنترل ویژه ای هم میخاد نه انکه صرفا این امکان رو برای عده ای فراهم کردی و تمام و دیگر کنترل و پیگیری و نظم دادن به مجموعه رو بیخیال بشی و بذاری بر عهده خود خریدار ...خب مسلمه خریدار تا یک جا میتونه از اعتبار اون فروشنده اگاه بشه و شمایی که تقریبا هر روز اشنایی داری با خدمات اون فروشنده باید تجربه خودت رو در قالب نظرسسنجی یا رتبه و اعتباردهی و .... در اختیار بزاری و نترسی از اعمال نظر و قضاوت و یا ناراحتی عده ه ای سودجو و یا رقیب.... و در اخر متاسفم برای ایرانی جماعت و نژاد و فرهنگ ایرانی که واقعا وجدان و تمام خصوصیات اخلاقی وانسانی بشدت در حال کاهش و از بین رفتن هست در کشور ما و عملا بقول گاندی وقتی ارزشها عوض بشن عوضیها با ارزش میشن و متاسفانه ***ی شده ارزش و همه تصور میکنن با کلاهبرداری و ***ی هست که تنها میشه موفق بود و اون قباحت حرامی و حلالی دیگر مانند گذشته در بین افراد نیست و زشتیها شده ارزش.....متاسفانه این کشور و افرادش دارن به مرز سوختن میرن و امیدوارم نیرویی برتر همانطور که جرقه پلیدی زده شد در این سرزمین نسبتا سوخته باعث بشه این خصوصیات زشت اخلاقی و انسانی ما از بین بره ...آمین
دوست عزیز اگر شما وارد یک پاساژ بشید و از اولین فروشنده (بدون پرس و جو) یک جنسی رو بخرید، بعد متوجه شید جنسش تقلبی بوده یا با قیمت پایینتری میتونستید از فروشنده دیگهای تهیهاش کنید، آیا صاحب / مدیر پاساژ باید پاسخگو باشه؟
به جرات میتونم بگم نه مدیران اینجا و نه مدیران هیچ فروم مشابهی، واقعاً با همه فروشندگان فعال در فرومشون آشنایی ندارند و اطلاعی در مورد سطح پشتیبانی و ... سرویسهاشون ندارند. که البته طبیعی هم هست. با توجه به تعداد کاربران و فروشندگان حاضر در چنین فرومهایی، امکان مانیتورینگ رفتار و فعالیت تک تک افراد عملاً ناممکن هست. کاری که شما نیاز دارید باید توسط یه سازمان بالادستی (یه چیزی شبیه انجمن صنفی یا مشابهش) انجام بشه و به نوعی کیفیت خدمات هر سرویسدهنده رو رتبهبندی کنند.
دوستانی که با مجموعه ویااسکای میخوان ارتباط بگیرن با ایدی جدید بنده و سایج
www.viasky.co
آنجا تیکت بدهید در خدمتتان میباشم(؛
عرض میکنم بهتان تمام بدهی هایم پرداخت خواهد شد
ممنون از اطمینان عزیزان