تمام اینا به کنار.. یکی به من بگه این کلانتر و مدیرا کجان؟ قبلا یک تاپیک بی ربط زده میشد فرطی پاک یا بسته میشد.. الان این همه توهین به همدیگر شده کسی نیست جلوشو بگیره؟ :105:
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام اینا به کنار.. یکی به من بگه این کلانتر و مدیرا کجان؟ قبلا یک تاپیک بی ربط زده میشد فرطی پاک یا بسته میشد.. الان این همه توهین به همدیگر شده کسی نیست جلوشو بگیره؟ :105:
درود
دوستان من ببخشید که دوباره برگشتم چند تا پست بالاتر چی گفتم
این بحث ساختگی خود مدیران webhostingtalk.ir این سایت واسه بالا رفتن آمار هست هر چند وقت یکبار این بحث شده شیوه تبلیغاتیشون.
خوشحالم که به حرف من رسیدید.
ضمنا یک جای جدید به دور از حاشیه به انجمن تیم افزده شد. امیدوارم حمایت کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/f41/17313/#post168554
فایل پیوست 1548
عجب !!!
تا بوده همین بوده :71:
من پری روز یک پست با 8 کلمه دادم که متنش تعریف از هاستینگ یک کاربر دیگه بود
هم اخطار گرفتم و هم پستم پاک شد بعد اینجا بعد از 9 صفحه حتی تاپیک بسته نشد
خیلی جالبه
سلام.
ای بابا، تاپیک با چی شروع شد و به کجا رسید!
نظر شخصیم رو میگم:
برای خودم بارها پیش اومده که کاری رو با موفقیت شروع میکنم و شکر خدا به جایی هم میرسم، بعد میبینم خیلی ها ناراحت هستن و یا حسودی میکنند! بیشتر این آدم ها همون هایی هستند که اول خیلی تعریف و به به میکردن، به قول خودشون پشتیبانی میکردن و میگفتن تا آخرش باهاتیم و... از این جور حرف ها! بعد میدیدم یهو پشتم آدم رو خالی میکنن هیچ، برای آدم حرف در میارن و از هر راهی میخوان ارزش ها و کارهایی رو که کرده از بین ببرن و خراب کنند! حتی نمیتونند پیشرفت آدم رو ببین و بازهم سعی در خراب کردن همه جوره طرف دارن و...
من خودم به شخصه هم آقا احسان و هم امید جان رو میشناسم، عضو انجمن و سایت هاشون هم هستم.
به نظر من هر دو این دوستان عزیز به همه گفتند که هرکس نمیخواد کسی مجبورش نکرده که به سایت پی سی ول / نالرز سر بزنه و اسکریپت ها و... رو دانلود کنه.
احسان و امید همیشه سعی کردن که جلوی کسانی رو بگیرن که سعی میکنن سودجویی کنن و از هر راهی برای کسب درآمد دروغین استفاده کنن رو بگیرن و تا اینجا به طور بسیار خوب و چشمگیری موفق بودن.
تمامی کسانی هم که با این دو دوست خوب مخالفت و یا دشمنی میکنند یا اینکه اسکریپتش رو زدن و یا اینکه نمیتونند پیشرفت دیگران رو ببین، البته همه رو منظورم نیست، فقط کسایی که بیخود حرف میزنند و دشمنی و میکنند و...
من به شخصه تا جایی که بتونم به حمایت از این دوستان (احسان و امید) ادامه میدم و همیشه برای کمک به اون ها در کنارشون هستم.
موفق باشید، امیر
من که کار p30vel و سایر این سایت ها را قبول دارم حالا می گید شل آپلود می کنند خوب شما وارد باش شل های اونا پاک کن اسب پیش کش را که دندونشا نمی شمرند داره رایگان بهتون حال می ده یک چیزی هم بدهکارید
آقایون مدیران نظری ندارن ؟ تا جایی که ذهن من پا میداد اینجور تاپیک ها خیلی سریع پاک میشد !!! یا حداقل پست های نا مربوط پاک میشدن !!!
فشار دوغ 2 3 نفر خیلی زده بالا :65: سکته نزنید یه وقت ...
نظر شخصیم :
اینجا بحث حلال و حروم هست اینکه یکی میاد میگه خیلی خوب کاری میکنن و ما دیگه نمیریم فلان تومن پول بدیم و رایگان دانلود میکنیم دیگه برمیگرده به شخصیت و خانواده اون فرد که به نون حلال بزرگش کردن یا ...
اما اینکه بخوایم بگیم کار این سایت ها درست هست یا نه به نظر من به خودشون ربط داره !!! کسی که اسکریپت نال شده استفاده میکنه باید سایتش هک شه ... حتی باید بلای بدتری هم سرش بیاد تا قدر اون اسکریپت و زحمتی که اون برنامه نویسا میکشن رو بفهمه
و اما در رابطه با سایت ویبی ایران که دیدم بحث شد و بعضی ها غیر مستقیم خواستن یه مطلبی رو برسونن ...
اینکه فلانی برای زحمتی که میکشه چقدر پول میگیره به خودش مربوط و کورشه چشم کسایی که نمیتونن ببینن و الان دارن مگس میپرونن
من راجع به بقیه حرف نمیزنم فقط راجع به ویبی ایران بگم که بیشترین زحمت رو میکشه و بیشترین بازدید رو داره و از همه مهمتر همه ازش راضی هستن ( تاحالا ندیدم جواب کسی رو نده یا از اون جملات معروف که هنوز رو ورژن 4 متمرکز نشدیم و جستجو کنید و هزار تا جواب سربالای دیگه نشنیدیم ازش )
از نظر منم زحمتی که میکشه خیلی بیشتر از پولی که میگیره میرزه ولی دیگه این به من و تو ربطی نداره :-*
در رابطه با پشتیبانی فلان سایت هم بگم که خیلی چیز عادی هست پشتیبانی سایتی قبلا دست یکی دیگه بوده و الان دست یکی دیگس (شما هم میتونید برید پشتیبانی چند تا سایت معروف رو بگیرید کسی جلوتون رو نگرفته)
خلاصه خیلی حال کردم با حرف بعضی ها و دیدن اینکه داغ کردن و دارن از رو حسادت یه نظراتی رو میدن (خودشیرینی بعضی ها هم این وسط خیلی جالب بود. حسام جان بجای اینکه پیغام شخصی رو تو عموم بزاری که مثلا خرابش کنی -هرچند که با این کارا کسی خراب نمیشه- برو به فکر تمدید دامنه سایت خودت باش تا یه وقت هاستینگت نپره .)
دوستان سلام !
خواهشمندم ديگه پست نديد !
انجمني كه براي كاربراي خودش احترام قائل نيست و تنها منافع خودش براش مهمه ديگه توش پست دادن نداره !
حالا ما { مدير نالرز . پي سي ول . وي بي ايران } به كنار كه كلي بهمون توهين شد بقيه چرا ؟
يعني اين وب هاستينگ تالك براي كاربران خودشونم ارزش قائل نيستن كه تاپيك رو ببندن ؟
من از ديروز دارم ميخونم اما پاسخي ندادم گذاشتم همه هر چي دوست دارن بگن اونايي كه بايد من و بشناسن ميشناسن و همين برام كافيه كه كارم در مقابل اونا ارزشمند باشه يا حداقل اينطوري جلوه بدن كه كارم ارزش داره واسشون !
چند وقت پيش توي وب هاستينگ تالك پست ماژول پرداخت آنلاين براي دبليو اچ ام سي اس رو قرار دادم روي سايت سريع پاك شد اما الآن اين همه توهين به كاربران شده و ...
خواهش ميكنم اگر تاپيك رو نميبندن ما اين تاپيك رو تعطيل كنيم و پست نديم !
و اينكه اينا همش سياستيه براي بازديد بالاتر شخصي به نام روح الله اومد يك پست داد و رت و خودش ديگه نيومد و از همه جالبتر اينجاست كه چند تا از مديران توي پست اومدن اما با اينكه ديدن توهين زياد شده پست رو نبستن !
كسايي هم كه حلال و حروم ميكنن مطمئن باشيد از روي اينكه فكر ميكرديد حلال هست چيزي كه به دست مياريد از نظر بقيه امكان داره حروم باشه !
ما آدما خودخواهيم پس نميتونيم در جايگاهي باشيم كه قضاوت كنيم اصلا" قضاوت كار من و شما نيست !
در آخر هميشه يك جمله دارم هر موقع بحث ميشه ميگم !
نادانترين افراد كساني هستند كه خود را دانا بدانند ! { احسان مديريت نالرز }
از همتون عذر ميخوام به شخصه كه باعث شديم همچين تاپيكي از طرف شخصي به وجود بياد كه همه بيفتن به جون هم !
سعي كنيم سازنده باشيم نه تخريب كننده گاهي با يك انتقاد ميتونيم بسازيم تا اينكه با يك انتقاد عمومي خراب كنيم !
اين بستگي به شما دوستان داره كه در چه مرحله اي از شخصيت هستيم { به عنوان مثال لول پايين : خودمو ميگم }
موفق و پايدار باشيد { عيد غدير خم پيشاپيش مبارك }
شما اینو ثابت کن، من تا آخر عمرم میشم نوکر شخصی شما! ولی اگه نتونستید ثابت کنید با یه معذرت خواهی کوچیک راضی میشم ;)
همیشه احساسات دو طرفست ;)
{کسب اطلاعات بیشتر!} کدوم مدیر اینجا ؟
پست خلاف قوانین = حذف!
بد نگفتی عزیزم، شعر گفتی ;)
پ.ن: ثابت کن!
شما همیشه با معده فکر میکنی و با روده بزرگت حرف میزنی ؟!