پاسخ : کاهش قیمت شاتل ؟!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr.pouria
عزیز تاپیک از اول مربوط به شاتل بود حتی عنوان هم شاتل هست !
متعصفانه من اینترنت از مخابرات درحال حاظر ندارم که بتونم پیگیری و مشکلات اونو رفع کنم و ممنون میشم شما مستقیم پیگیری کنید تا به یک نتیجه خوب برسید که سایر کاربران مخابرات هم استفاده کنند ...
اما تا جایی که من اطلاع دارم مخابرات کلا همین جوریه ! حتی سرعت سرویس ها در خود منطقه مخابرات برای اتصال به اینترنت هم سرعت جالبی ندارد ( این رو در مخابرات شهرستان نور مازندران تست کردم و سرعت اینترنتشون حتی برای دسترسی به سایت خود مخابرات افتضاح بود )
اگه با هزینه مشکلی ندارید میتونید درخواست یه smtp بدید که البته اینترنتش گرون تموم یمشه یه اینترانتش رو بگیرید و با استفاده از v*n سرور های ایران اونو تبدیل به اینترنت کنید ... فک کنم هزینه یه smtp 10mb در حال حاظر 150 تومان ماهانه باشه که حدود 1 تزابایت هم پهنای باند میدن ...
من یه چنتا آشنا توی مخابرات دارم براتون ازشون سوال میکنم ببینم چیکار میشه کرد ... و نتیجه رو براتون خصوصی میکنم ♥
به شکایت بنده جواب دادن . و کل منظورشون اینه که همین که هست :d
برا قیمت های نامحدود که گفتن همینی که هست و حجم بالا بردیم
برای سرویس های Art-base هم گفتن تنظیم مقررات تا برج 11 بهمون وقت دادن که اجراش کنیم... و هنوز ارائه نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
به شکایت بنده جواب دادن . و کل منظورشون اینه که همین که هست :d
اگه پاسخشون براتون راضی کننده نیست درخواست برسی مجدد رو بزنید فک کنم اگه دوبار این کارو انجام بدید بعدش به معاونت ارجاع داده میشه ...
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DJ_2015
فک نکنم هزنیه ها جدا بشه هزینه ها یکی هست اما نوع مصرف فرق میکنه ... ( اینو تو تاپیک های قبلی هم گفتم )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tikweb.ir
برا قیمت های نامحدود که گفتن همینی که هست و حجم بالا بردیم
برای سرویس های Art-base هم گفتن تنظیم مقررات تا برج 11 بهمون وقت دادن که اجراش کنیم... و هنوز ارائه نمیشه
تا جایی که به من گفتن ارائه میشه و این گفته ای که به شما گفتن یه دوگانگی رو میرسونه !
بقیه کاربران که شکایت کردن به چه نتیجه ای رسیدین لطفا اعلام کنید
سرعت شبانه من امده پایین...زنگ زدم بهشون میگن زیادی استفاده کردید! میگم خوب جریمش چه قدره پرداخت میکنم.میگن نمیشه!! :-|میگم خوب دوباره تمدید کنم سرویسو سرعت خوب میشه؟ میگن نه نمیشه باید تا ته زمان سرویست بمونی بعد دوباره تمدید کنی! فقط تو این مدت میتونی حجم بخری!! :71:
چی بگم؟ 25 روز با سرعت شبانه پایین بمونم تا بتونم تمدید کنم؟ :106:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
سرعت شبانه من امده پایین...زنگ زدم بهشون میگن زیادی استفاده کردید! میگم خوب جریمش چه قدره پرداخت میکنم.میگن نمیشه!! :-|میگم خوب دوباره تمدید کنم سرویسو سرعت خوب میشه؟ میگن نه نمیشه باید تا ته زمان سرویست بمونی بعد دوباره تمدید کنی! فقط تو این مدت میتونی حجم بخری!! :71:
زمانى كه من شاتل داشتم سرعت رو تا مثلا ٣-٤ روز نهايتا محدود ميكرد و بعدش باز اوكى ميشد. باز زياد مصرف ميكردم ، ٣-٤ روز محدود ميشد و ادامه ...
شما خوبه ميخواستى خسارت بدى قبول نكردن. من گفتم مصرفم تو طول روز هم همينقدره كه شبا هست ، اصلا كلا شبانه رو حذف كنين نميخوام بازم گفت نميشه !
سلام دوستان
این همش الکی هست و اصلا به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید.
خلاصه حرفشون : همینی که هست نمیخواید ؟ برید به درک.
این فرمالیته هست که نشون بده دولت پیگیره اگر واقعا پیگیر بود خود دولت قیمت تصویب میکرد و میگفت این هارو ارائه بدین به مردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
تا جایی که من میدونم این کار سیستمی هست !
شاتل یه سیستم داره که خودش لیمیت میکنه ...
برای دور زدنش هم 2 راه وجود داره !
1 - اگه شبا از سرور های داخلی مثلا سایت p30download سرعت دریافت اطلاعاتتون خوب هست میتونید یه حساب تبدیل اینترانت به اینترنت خریداری کنید فک کنم هر 10 گیگ رو میدن 3 تومن ( سایت هایی که در نت موجود هست و کاهش پینگ میفروشن باید خرید کنید ) یبعد از اونکانکشن استفاده کنید مشکلتون حل میشه ....
2- اگه روش بالا جواب نداد میتونید سرویستون رو تغیر بدید مثلا اگه از eco1 برید به eco2 یا برعکس فرقی نداره اطلاعات سیستمی شما پاک میشه و مجدد سرعت دانلود شبانه تا وقتی زیاد مصرف نکنید به حالت اولیه بر میگرده ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CaeZer
سلام دوستان
این همش الکی هست و اصلا به هیچ نتیجه ای نمیشه رسید.
خلاصه حرفشون : همینی که هست نمیخواید ؟ برید به درک.
این فرمالیته هست که نشون بده دولت پیگیره اگر واقعا پیگیر بود خود دولت قیمت تصویب میکرد و میگفت این هارو ارائه بدین به مردم
دولت یک نرخ پایه قرار داده و گفته حداقل و حداکثر قیمت باید این باشه که خوب همه دارن اجرایی میکنن ...
من یادمه سال 87 از شرکتی به نام گیتی نت که نماینده پیشگامان بود هر گیگ رو به قیمت 6 تومان خریداری میکردم ! الان هر گیگ رو دارن 3 تومان میفروشن ! و این یعنی کاهش قیمت ...( شاتل هم قبلا 5500 میداد بعد شد 3600 الانم داره میده 3000 تومان ...)
Mr.Pouria من اسیاتک هستم و دیدم سرویس ها قیمت ها عوض شده خوب اما بنظرم ارزون نشده امده سرویس ها و حجم ها را تغییر داده و تایم رایگان شبانه را زیاد و یکپارچه کرده مثال میزنم که میگم ارزون نشده من قبلا 36 گیگ حجم در 6 ماه میگرفتم که یعنی ماهی 6 گیگ 5 تا 8 صبح رایگان با کامزد اینا میشد 110 تومان حالا این سرویس حذف شده امدند این کارا کرده
اینترنت پرسرعت حامی 18 گیگ در 6 ماه ( 2 تا 8 صبح نامحدود)
92400 تومان + 5000 هزینه نامحدود شبانه + کامزد یعنی میشه همون نزدیک 110 تومان
حالا مقایسه :
من سرویس قدیم را 36 گیگ میگرفتم 6 ماهه 110 تومان با همه چیز اما الان باس ماهی 3 گیگ بگیرم که میشه نزدیک 110 تومان در صورتی سرویس قبلی ماهی 6 گیگ بود خوب این بنظر شما ارزون شده ؟!!!! حرفی اصلا دیگه برای گفتن ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
Mr.Pouria من اسیاتک هستم و دیدم سرویس ها قیمت ها عوض شده خوب اما بنظرم ارزون نشده امده سرویس ها و حجم ها را تغییر داده و تایم رایگان شبانه را زیاد و یکپارچه کرده مثال میزنم که میگم ارزون نشده من قبلا 36 گیگ حجم در 6 ماه میگرفتم که یعنی ماهی 6 گیگ 5 تا 8 صبح رایگان با کامزد اینا میشد 110 تومان حالا این سرویس حذف شده امدند این کارا کرده
اینترنت پرسرعت حامی 18 گیگ در 6 ماه ( 2 تا 8 صبح نامحدود)
92400 تومان + 5000 هزینه نامحدود شبانه + کامزد یعنی میشه همون نزدیک 110 تومان
حالا مقایسه :
من سرویس قدیم را 36 گیگ میگرفتم 6 ماهه 110 تومان با همه چیز اما الان باس ماهی 3 گیگ بگیرم که میشه نزدیک 110 تومان در صورتی سرویس قبلی ماهی 6 گیگ بود خوب این بنظر شما ارزون شده ؟!!!! حرفی اصلا دیگه برای گفتن ندارم
دقیقا موافقم با شما..
دیشب سرویس خودم آسیاتک رو تاومدم تمدید کنم...دیدم سرویس ها تغییر پیدا کردند..دانلود شبانه رو برداشتن و فقط روی چند سرویس هست..
خلاصه اینکه مثلا ارزون کردن و در واقع نسبت به ماه قبلی که تمدید کردم با همون حجم دیدم گرون تر شد..