پاسخ : با 25 هزار تومان 4 میلیون کاسب بشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
ایشون صد و هفتاد تا قالب بهم دادن
که کلا حجم فایل های زیپ 450 مگابایت هستش
حالا بالغ بر سه هزار عکس داخل ویدیو بودش
و 165 تا فایل زیپ بر فرض که هرکدوم قالب باشن یا پلاگیین بازهم به حرف ایشون باید 170 تا فایل زیپ باشه
تقریبا 20 تا فایل دمو داره
ده تاشم که اصن لود نمیشه اکثرشونم خارجیه هستن حالا میگیم اقا شما راست میگین ما دروغ وی پی اس میدیم میگیم رو سرور دانلود شون کن که لینک های دانلود تونم لو نره
بهونه میارن
من برای قالب های هاستینگ و بازار خریدم
قالب دیوار یه قالب به اسم bazarshop که یه قالب انگلیسی هستش که یه درصد به دیوار شبیه نیس کلیپ شم میذارم زیاد توضیح ندادم که حجمش زیاد نشه خواستید بگید بازهم کلیپ بذارم
موفق باشید
http://s6.picofile.com/file/82488052..._003_.mpg.html
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gholamkale
دوست عزیز بنده قالب هارو خریدم و هر موقع لازم باشه باید بتونم از طریق سایت شما به قالب هام دسترسی داشته باشم (مثل شما که به قالب هاتون در بیگ تم و فریش تم دسترسی دارید!)
ضمناً شما ابتدا گفتید خرید پکیج همراه با آپدیت های مادام العمر، حالا فقط آپدیت برای کسانیه که 120 تومن دیگه بدن!
لطفاً لینک پکیج هارو مجدد ارسال کنید بنده هر دو پکیج + بست های نصبی فریش تم و بیگ تم رو خریدم که بعد از خرید گفتید بیگ تم بسته نصبی نداره خلاصه از خیر بسته نصبی بیگ تم گذشتیم اما دیگه شما هم یکم متعهد باشید و در قبال چیزی که فروختید احساس مسئولیت کنید
داخل بسته فریش تم چندین ویدئوی آموزشی هم هست که اونهارو هم نفرستادید باز از خیر این هم گذشتیم حداقل تنها کاری که میکنید بسته های نصبی سالمی در اختیارمون بزارید
پ.ن: دوستانی که خرید کردند بررسی کنن ببینن بسته نصبی seven mag سالم هست؟
اگه چیز خوبی بود قطعا خودشون یه اسکریپت سایت راست چین رو نصب میکردن قالبارو برای فروش با قیمت کم میزاشتن ...
وقتی که قالب ها با این قیمت به فروش میرسه قطعا یک جای کار میلنگه .... دیکه نباید توقع داشته باشید دیگه ...
مثل اینه من از شما بیام سرور مجازی بگیرم هزار تومن ! خوب قطعا توقع کیفیت و پشتیبانی رو نباید داشته باشم ...
اما خوب بازم خود استارتر میدونه که باید چیکار کنه آیا میخواد پشتیبانی کنه مشتریهاشو یا خیر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
اگه چیز خوبی بود قطعا خودشون یه اسکریپت سایت راست چین رو نصب میکردن قالبارو برای فروش با قیمت کم میزاشتن ...
وقتی که قالب ها با این قیمت به فروش میرسه قطعا یک جای کار میلنگه .... دیکه نباید توقع داشته باشید دیگه ...
مثل اینه من از شما بیام سرور مجازی بگیرم هزار تومن ! خوب قطعا توقع کیفیت و پشتیبانی رو نباید داشته باشم ...
اما خوب بازم خود استارتر میدونه که باید چیکار کنه آیا میخواد پشتیبانی کنه مشتریهاشو یا خیر ...
سلام
دوست عزیز قالب ها هیچ گونه مشکلی ندارن!
فقط چند نوع بسته قرار دادیم یکی 65 تومن که لینکش مستقیمه یکی 120 تومن که لینکش از خود فریش تم هست و آپدیت هم داره!
دوستان اگر مشکل پشتیبانی باشه که اگر مشکلی از سمت قالب باشه خودش بروزرسانی میشه و مشکلو برطرف میکنن
و در نهایت عکس از صفحه پنل گذاشتم تا دوستان فکر نکن ما این قالب ها رو از جوب پیدا کردیم به این قیمت میدیم!
مهندس تو بیست و پنج قالب بهم دادی حجمشون بیشتر از یک گیگه
حالا 170 قالب و پلاگین حجمشون 400 مگ بیشتر نمیشه
بعد میگی سالمن؟
عکس برای من قالب نمیشه که
کلا فضای دی وی دی 800 مگه :|
ویدیو رو هم دیدی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
almandata
مهندس تو بیست و پنج قالب بهم دادی حجمشون بیشتر از یک گیگه
حالا 170 قالب و پلاگین حجمشون 400 مگ بیشتر نمیشه
بعد میگی سالمن؟
عکس برای من قالب نمیشه که
کلا فضای دی وی دی 800 مگه :|
ویدیو رو هم دیدی
سلام
این تاپیک پشتیبانی این محصول نیست
لطفا از بخش پشتیبانی سایت اقدام کنید