کار کرد آقای نظری ( novinvps ) و آقای قنبری ( INICZ ) واقعا تحسین بر انگیزه و کاملا تایید می شوند .
نمایش نسخه قابل چاپ
کار کرد آقای نظری ( novinvps ) و آقای قنبری ( INICZ ) واقعا تحسین بر انگیزه و کاملا تایید می شوند .
منم از این دوستان وی پی اس دارم
هم کیفیت کار بالاست و هم پشتیبانی خوب و پاسخگویی دارن
جا داره از تحویل به موقع سرور ، دقیقا طبق همون مدت زمانی که پشت تلفن گفتند و تحویل دادن ، همینطور مشتری مداری ایشان تشکر کنم .
موفق و پیروز باشید .
با سلام
دوستان عزیز باز هم تاکید میکنم :
ما برای اینکه همیشگی باشیم باید یک سری قوانین را رعایت کنیم و از جمله آن مسائل امنیت و کپی رایت است
به همین دلیل توصیه مجدد میکنیم تورنت ، اسپم ، ویروس ، پورت اسکن ، حمله ، کارهای مخرب و امثال این موارد به شدت غیر مجاز است و ما نیز نسبت به تمام کابران خود مسئولیت داریم و با کسانی که امنیت ،وفت و هزینه صرف شده توسط کاربران ما را با سهل انگاری های خود به خطر بیاندازند به شدت برخورد خواهیم کرد .
با تشکر
مسیح نظری
اگر یک آپلودر نتونه از تورنت دان و آپ کنه که دیگه باید آپلودری رو بزاره ببوسه کنار!!!!
میشه توضیح بدید که استفاده شخصی در حد روزی 10 گیگ مورد داره یا نه؟
چون اگر کاملا محدود بشه واقعا نمیتونم با این شرایط بکارم ادامه بدم
سلام
به طور دقیق تر باید عرض کنم تورنت های معمولی در شبکه ما مشکلی ندارند . اما ما با تورنت های کپی رایت دار مشکل داریم و استفاده از انها در سرور های ما مجاز نیست .
این هم به دلیل این امر است که ما مجبوریم تحت قوانین دیتا سنتر خود عمل نماییم .
ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا به صورتی منطقی و پایدار در این بازار فعالیت داشته باشیم و با ریسک های این چنینی(قول وارز بودن سرور در آمریکا هر چند که شاید تا مدتی امکان پذیر باشد) مخالفیم و فکر میکنیم باید روشی را در پیش گیریم که از عهده آن بر آییم .
حقوق مشتری :
چنان چه جزو مشتریان فعلی ما هستید و قانون وضع شده را قبول ندارید لطفا با خود آقای نظری توسط یاهو و یا خط پشتیبانی تماس برقرار نمایید .
من از جناب نظری و شرکت novinvps چند روز پیش vps گرفتم و باید عرض کنم که هم کیفیت سرورشون خوبه و هم پشتیبانی بسیار خوبی دارند. امیدوارم که همیشه در کارشون موفق باشند.
فقط 5 سرویس دیگر باقیست
تحویل چقدر زمان میبره ؟