پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
عودت وجه توسط ایشان تایید میشود.
یقین داشته باشید دیگر سمت سایت شما نخواهم آمد! پارسال هم از شما وی پی اس گرفته بودم که اون موقع هم مشکل زیاد داشتید و جواب گویی به تیکت ها هم از سرباز کنی بود و دیگه تمدید نکردم.
امسال با این همه تبلیغ رم ddr4 و ... گفتم لابد کیفیت سرویس تون فرق کرده ولی تجربه این دفعه بدتر بود.
جواب گویی هم به تیکت ها رو هم که یکی دیگه از دوستان چند تا پست بالاتر دقیق شرح داده!
موفق باشید
پاسخ : دوریس وب - سرور مجازی ایران با رم های DDR4 2133Mhz و SSD Pro با ترافیک نا محدود - رم 1گیگابایت فقط ماهانه 25000 تومان
ایشون از نظر من تایید میشن.بعد از یک سال وی پی اس داشتن و قطعی های مکرر بقیه سایت ها،دوریس وب واقعا کارش درسته.ممنونم از خدمات شما:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Poorya65
ایشون از نظر من تایید میشن.بعد از یک سال وی پی اس داشتن و قطعی های مکرر بقیه سایت ها،دوریس وب واقعا کارش درسته.ممنونم از خدمات شما:)
بله واقعا تایید میشن با قطعی های فراوان (دو دفعه از ایشون سرویس گرفتم) خودشون هم حتی قطعی هاشون رو هم قبول داشتن!
دوریس وب واقعا کارش درسته با ساختن اکانت و تعریف از خودشون اونم با اکانتی با یک نوشته!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
karname
بله واقعا تایید میشن با قطعی های فراوان (دو دفعه از ایشون سرویس گرفتم) خودشون هم حتی قطعی هاشون رو هم قبول داشتن!
دوریس وب واقعا کارش درسته با ساختن اکانت و تعریف از خودشون اونم با اکانتی با یک نوشته!
مبلغ شما برگشت داده شده است و درحال حاظر سرویسی ندارید که صحبتی از کیفیت کنید .
پست شما گزارش داده شد
موفق باشید
باسلام
هارد ها ريد ١ مي باشند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil869
باسلام
هارد ها ريد ١ مي باشند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام و احترام
هارد ها رید نشده هستند
بدترین سروریسی که داشتم از دوریس وب یا دوریس هاست بود. کیفیت بد سرویس.تغییر الکی سرور که با تغییر آی پی موجب مشکلات بسیاری شد و با این حال باهاشون همکاری کردیم و 2 سال مشتریشون بودیم ولی از همه بدتر وقتی دیدن سرویسمو عوض کردم پسورد هاست بکاپم رو عوض کردن و نذاشتن به فایل های بکاپ دسترسی پیدا کنم و گفتن باید 30 درصد هزینه دوره را بدین. در صورتی که گفتم فقط ببینید فایلی که دنبالشم در بکاپ من موجود هست یا نه اگر بود پول میدیم و متاسفانه هیچ همکاری نکردند و گفتن شما مشتری ما نیستید ! . پشیمانی صد در صدی از همکاری با یک مجموعه ناشی و بیشترین تقصیر هم تقصیر خودمون بود که این مجموعه را انتخاب کردیم.پیشنهاد میکنم به همه که بخاطر قیمت هیچ شرکتی رو انتخاب نکنند و ببینند آیا فرد یا افراد اون مجموعه دارای اخلاق و انصاف کاری هستند یا خیر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali300
بدترین سروریسی که داشتم از دوریس وب یا دوریس هاست بود. کیفیت بد سرویس.تغییر الکی سرور که با تغییر آی پی موجب مشکلات بسیاری شد و با این حال باهاشون همکاری کردیم و 2 سال مشتریشون بودیم ولی از همه بدتر وقتی دیدن سرویسمو عوض کردم پسورد هاست بکاپم رو عوض کردن و نذاشتن به فایل های بکاپ دسترسی پیدا کنم و گفتن باید 30 درصد هزینه دوره را بدین. در صورتی که گفتم فقط ببینید فایلی که دنبالشم در بکاپ من موجود هست یا نه اگر بود پول میدیم و متاسفانه هیچ همکاری نکردند و گفتن شما مشتری ما نیستید ! . پشیمانی صد در صدی از همکاری با یک مجموعه ناشی و بیشترین تقصیر هم تقصیر خودمون بود که این مجموعه را انتخاب کردیم.پیشنهاد میکنم به همه که بخاطر قیمت هیچ شرکتی رو انتخاب نکنند و ببینند آیا فرد یا افراد اون مجموعه دارای اخلاق و انصاف کاری هستند یا خیر .
دوست عزیز وقتی شارژ سرویستون تمام شده است وظیفه ای نداریم بهتون سرویس بدیم
ما داریم بابت سرویسی که ارایه میدیم هزینه میدیم منطقی نیست که بابت سرویسی که داریم هزینه میدیم به شما رایگان ارایه بشه
به شما پیشنهاد شد سرورتون رو میتونید حداقل هفتگی تمدید کنید تا فایلی که براتون مهم هست رو دریافت کنید
اگر از دید منطق شما دریافت هزینه بابت بد شدن سرویس دهی ما شده است ترجیح میدیم بد باشیم.
و مطمعنا بابت یک مشتری خودمون رو خراب نمیکنیم مخصوصا بابت هزینه کمی که شما پرداخت میکنید ( هزینه پرداختی سرویس ماهانه شما حاصل در آمد 10 دقیقه ما هست ) این رو فقط برای این میگم که تهمت نزنید بابت پول چیزی رو تغییر دادیم .
به هرحال چه خوشتون بیاد چه نیاد تا هزینه ای پرداخت نشه سرویسی ارایه نمیشه..
تغییر سرویس شما به خاطر افزایش هزینه تمدید سرویس ها بوده
در غیر این صورت 2سال یک جای بد نمیموندید :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ali300
واقعا نمیدونم مدیریت سایت چرا به این اشخاص اجازه سروریس دهی می دهند من 2 سال پیش از ایشان سرور داشتم همون موقع کیفیت ، پشتیبانی افتضاح بود تا الان که ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
مبلغ شما برگشت داده شده است و درحال حاظر سرویسی ندارید که صحبتی از کیفیت کنید .
پست شما گزارش داده شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
در غیر این صورت 2سال یک جای بد نمیموندید :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alfavps.com
در صورت تهیه مجدد سرویس از دوریس وب هیچگونه سرویسی به شما ارائه نخواهد شد و پنل کاربری شما مسدود گردید .
به عنوان یه همکار قدیمی ...
صحبت کردنتون با مشتریای فعلی و قبلیتون اصلاً جالب نیست!
مشتری هر چقدر هم اطلاعاتش پایینتر از شما باشه، بازم شما باید با دلیل و منطق بهش توضیح بدید.
اگه هم قطعی داشتید یا سرویستون خوب نبوده ازش عذرخواهی کنید خیلی شیک!!
۲ ساله ازتون سرویس داشته؟
باید دست و پاشو ببوسید و بهش احترام بذارید که ۲ سال ازتون سرویس گرفته! نه اینکه طلبکار باشید و با نیشخند بهش بگید اگه بد بودیم نمیموندید اینجا!!
دوستم ۲ سال پیش یه سرویس میخواست، گفتم برو از فلان همکار بگیر
ازتون گرفت، تو ۴ ماه ۳ بار تغییر آیپی داشتید!
قطعی هم که ماشالا ...
حالا ایناش به کنار، میگیم مشکلاته بوجود میاد!
سرورتون ترکیده بود، بهش گفتید مشکل از vps شماست و برای یه تغییر سرویس ازش هزینه نصب سیستم عامل جدید گرفتید!!
به یکی از همکاراتونم پیام دادم، جواب نداد بهم که هیچ، بلاکمم کرد! 8-|
برخوردتون با مشتری رو اصلاح کنید!