پاسخ : باز هم پي سي ول و برنامه نويسان ايراني
ببخشيد اولا دوره شعبون بی مخ ها سر اومده :دی
الان قانون حرف اول و آخر رو ميزنه، حالا شما بيا x رو تهديد به هک کن y رو تهديد به کتک، آخرش که چی ؟ تا کی ميخوای ادامه بدی.
روی من و کم کنی روی x رو کم کنی روی y رو کم کنی :دی
کار شما ***ی هستش :دی
شما اعتقاد داری برنامه نويس داشته برای برنامه ای که مينوشته پول زيادی ميگرفته؟ خوب شما استفاده نميکردی! حتما از برنامش که حاصل دسترنجش بوده خوشت اومده بود که استفاده کردی!
عين اين هستش که بنز داره ماشينشو به قيمت زياد ميفروشه، هر کس دوست داره ميخره هر کس دوست نداره ميره پيکان سوار ميشه.
اعتقاد شما ميگه چون بنز داره گرون ميفروشه بايد بری بنز رو ب***ی :دی ؟ يا برداری در انبار بنز رو باز کنی بگی چون گرون ميفروخت همه دوستام برن از انبار مفت بردارن ؟
اگر واقعا طرز فکر شما همينه که ما رو هم متنبه کنيد؟
ممنون
علی امیری
اولا دوما سوما ! جر و دعوا نیست که شاخ و شونه میکشید ! اسکریپت ایرانی نزارید !
ثانیا اگه بحث شاخ و شونه کشیدنه ! من طرفدار حق هستم اینجا هر کسی که بخواد اسکریپت ملت و برداره و بزاره و فلان و بسار هیچ گونه توجیهی نباید داشته باشه !!! بیخود هم کرده بخواد بیاد حرف اضافی بزنه ![-(
به هر حال تصمیم با خودتونه ! یا کنار بیاین یا کنارتون میاریم !:-|
من خیلی وقته دنباله این حرفا رو ول کرده بودم و سرم تو کار خودم بود اما اگه خیلی مشتاق درگیری هستید چند هفته به بنده وقت بدید اون وقت ببینم کسی هست بخواد شاخ و شونه بکشه یا نه !
اگه هم مطمئن هستید شکایت به جایی نمیرسه ! نظرتون در مورد اینکه شکایت زیر نظر یکی از نهاد های مردمی و دولتی انجام بشه چیه ؟:))
من میدونم شما ها چتونه، و میدونم از کجا خوردین، تموم این حرفها بهانه هستش. شما از اون دسته آدمهایی هستین که داشتین Shop Script Pro نال شده و فارسی شده رو که رو نت بصورت رایگان پخش شده بود رو برداشته بودین و به اسم فروشگاه ساز فوق حرفه ای فلان میفروختین ، یا داشتین آدونیس رو میفروختین . یا داشتین اسکریپت های فااسکریپت به اسم خودتون میفروختین. ولی ما دست شما و امثال شما را رو کردیم و نونتون آجر شد.
درسته حق دارین بسوزین و جای این داغ که رو دستتون گذاشتیم به همین راحتی خوب نمیشه. حالا حالا ها دارم براتون
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vendor
من میدونم شما ها چتونه، و میدونم از کجا خوردین، تموم این حرفها بهانه هستش. شما از اون دسته آدمهایی هستین که داشتین Shop Script Pro نال شده و فارسی شده رو که رو نت بصورت رایگان پخش شده بود رو برداشته بودین و به اسم فروشگاه ساز فوق حرفه ای فلان میفروختین ، یا داشتین آدونیس رو میفروختین . یا داشتین اسکریپت های فااسکریپت به اسم خودتون میفروختین. ولی ما دست شما و امثال شما را رو کردیم و نونتون آجر شد.
درسته حق دارین بسوزین و جای این داغ که رو دستتون گذاشتیم به همین راحتی خوب نمیشه. حالا حالا ها دارم براتون
با تشکر
:دی
شما اعتقاد داری با انتشار آدونيس نال شده نون ما د ز د ها رو آجر کرديد يا نون محسن داوری که چندين سال برای نرم افزارش زحمت کشيده ؟ :دی
شما اگر بنز رو بری ب***ی بعد بدی به دوستات نون بنز *** ها رو آجر کردی يا نون شرکت بنز رو ؟ :دی
مشکل شما اينه که چشماتون رو بستيد و اعتقاد داريد د ز دیتون درست هستش در حالی که اگر وجدان داشتيد هيچوقت همچين کاری نميکرديد.
البته کسی هم که عقل و انصاف داشته باشه از نرم افزار شما استفاده نميکنه.
---------- Post added at 02:47 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vendor
با تشکر
آقا شما که اينقدر موافق د ز د ی هستيد اگر من پول شما رو ب***م راضی هستی ؟ :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vendor
با تشکر
بنده خودم برنامه نویس هستم! اکثر برنامه هام هم در زمینه تجارت الکترونیکه ! تعدادی از سیستم هامو به علت وجود افرادی چون شما منتشر نکردم ! تعدادی هم که فعال هستند اون چیزایی نیستند که الان فکر کنیدو بخواین نالش کنید ! سیستم هایی هم که نوشتم به فکرتون نمیرسه :-$
:)) ضمنا شما حتما خیلی دوست دارید که کارتون به جاهای باریک برسه نه ؟!
اگه خیلی مشتاقین چند هفته صبر و استمرار بر تکرار حرف ها و اعمال کافیه ! :-&
کاری که پی سی ول و اخیرا بخاطر برخورد نکردن با اینگونه سایتها سایت های مشابه انجام می دهند کاری جز د ز د ی و سواستفاده نیست! تمامی دلایلی که می آورند سرپوش گذاشتن بر روی د زدیشان است.
این سایتها با تشکیل گروه برای ریپ کردن اسکریپت ها و برنامه ها اهدافی جز سود بردن از ترافیک بسیار بالا برای سایتشان ندارند.
باند بازی و حذف رقبا با پخش کردن و نابود کردن دست رنجشان. رقیبان بازار.
از بین بردن تلاش برنامه نویسان ایرانی و ضربه مهلک به صنعت نرم افزار.
و و و ...
اگر بخواهیم محاسبه بکنیم، این گونه سایتها میلیاردها (بله میلیاردها) تومان ضربه به صنعت نرم افزار زده اند. به چه صورت؟
1- از بین بردن دست رنج تیم برنامه نویس و ورشکست کردن شرکت ها.
2- د زدیدن اسکریپت های اختصاصی و پخش کردن آنها و از بین بردن سایت اصلی با کلون سازی.
3- نا امید کردن برنامه نویسان جوان و ترس از ورود به بازار فروش نرم افزار برای همین موارد که می دانند نرم افزارشان به هیچ وجه فروش نمی رود.
4- هک شدن و دز دیده شدن اطلاعات خصوصی ایرانیان بوسیله شل های گذاشته شده در اسکریپت های د زدیده شده توسط هکرهای ایرانی و خارجی
اگر برخورد صحیح با اینگونه سایت ها می شد صنعت نرم افزار ما سالها پیش شکوفا شده بود. افسوس که هیچ برخوردی نمی شود و هر روز شاهد رشد اینگونه سایت ها هستیم.
نگران برخورد نباشید !!! بزودی برخورد های کاملا جدی رو در یک سازمان مردمی پایه گذاری خواهیم نمود ! و با حمایت مستقیم و رسمی دولت ! باید منتظر باشن دیگه از این به بعد ! بنده از 5 شنبه همین هفته اقدامات لازم رو شروع میکنم و دوستانی که با ما هم عقیده هستند رو دعوت می کنیم تا از پایگاهی مردمی اینگونه اقدامات را به شدت محکوم کنیم .
بابا وندور اینا رو ول کن اگه مخ داشتن که حرف مفت نمی زدن واسه چی با نادان بحث می کنی؟
می خوان برن باباشونو بیارن،اگه خواستین شکایت کنید از منم کنید چون سر تک تک شماها در میارم ، فعلا که گنده این جمع که غدغد الکی می کرد ببین تو هم مثل از حامد ساعتی نیستی که بزنم تو رو تو شوک بمونی ،فکر نکنی دارم تهدید می کنم من عمل می کنم حالا رو 3 روز وقتی که گفتم خوب فکر کن،اگه اومدی تو این جمع گفتی اشتباه کردم شاید یک کارایی کنم.
در مورد محسن داوری ایشون خودشون راضین چون دارن نسخه جدید می دن بیرون و اونی که حمایت می کنه ماییم.
حالا جدا از اين كاراشون كه حقوق ديگران رو ضايع ميكنن، اكثر اسكريپتهاشون دارای مشكلات امنيتی است و يا اصلا درست كار نميكنه، چون تو هر قسمت كدها ور رفتن و خواستن به خيال خودشون تبليغات سايتشون رو بكنن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
webdata
حالا جدا از اين كاراشون كه حقوق ديگران رو ضايع ميكنن، اكثر اسكريپتهاشون دارای مشكلات امنيتی است و يا اصلا درست كار نميكنه، چون تو هر قسمت كدها ور رفتن و خواستن به خيال خودشون تبليغات سايتشون رو بكنن.
آخه مگه کسی به شما گفته از p30vel اسکریپت دانلود کنید؟این جمعی که اینجا دارن قانون قانون میکنن خواهشا اصلا به p30vel و gigscript سر نزنن. اصلا کسی شما رو مجبور نکرده.
با تشکر