در پنل قبلی که 50.000 شارژ کرده بودم ،
در پنل جدید 25000 هست ( فکر کنم )
به بخش پشتیبانی شما ایمیل دادم ، گفتن شارژ پنل قبل محاسبه نمیشه و فقط شارژ همین پنل ok هست :)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
بله شارژ های پنل جدید در اسلب بندی محاسبه میشود
خوب شما میتونید در همین لحظه شارژ کنید در زمان های بعد دامنه ثبت کنید که به حد نصاب برسید.
کاربران معمولا پکیج های 100 یا 200 دلاری شارژ میکنند که بدون دغدغه از این که کی شارژ به پنل ان ها واریز شود و ... دامنه ثبت کنند و به اسلب جدید نیز منتقل شوند
من هم آقای "nimafire" رو کاملاً (100%) تائید میکنم
هم خوب کار میکنن هم ساپورت خوبی میدن
امیدوارم همیشه موفق باشن
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
میشه یه لیست کلی از همه دامنه هایی که دارید اعلام کنید + قیمتشون ؟
من تو قسمت طراحی سایتم می خوام
سلام
خدمت شما
http://rack101.partnersite.myorderbo...action=pricing
البته همه اسلب 0 هستند
بالا زده :
.asia Special pricing USD 4.94
پایینتر زده :
.asia USD 12.49 USD 12.49
این قیمت هارو شما تعیین میکنید یا مال خوده ریلیزر کلوب هست ؟
قیمت 4.49 هست
دامنه دات asia الان در تخفیف هست که به این قیمت هست. در غیر این صورت قیمت اصلی دامنه خارج از جراجی و تخفیف 12.49 هست
با توجه به تغییراتی جدیدی که در دستور کار افاق هاستینگ برای بهبود کیفیت و سرویس دهی است سیستم پرداخت انلاین زرین پال برای شارژ انلاین پنل های دامنه فعال شد.به این معنی که کاربران میتوانند بدون نیاز به ارسال تیکت به پشتیبانی و درخواست ارسال صورت حساب. از طریق کنترل پنل خود :Billing >> Add fundبه صورت انلاین از 3 درگاه بانک ملت پاسارگاد پارسیان و زرین پال (با استفاده از درگاه مشترک به نام zarinpal ) به صورت انی کنترل پنل خود را شارژ کنند.همچنین بزودی درگاه بانک سامان و پارسیان به صورت مجزا نیز اضافه خواهد شد.امیدواریم این مهم مارا در ارایه خدمات و سرویس ها به شما عزیزان بیشتر از گذشته یاری دهد.همچنین جا دارد از جناب اقای رضا نجیمی برنامه نویس ماژول تشکر کنیم که این ماژول را برنامه نویسی کردند.
سلام
به مناسبت فرارسیدن سال جدید تخفیف سراسری برای کلیه همکاران و نمایندگان ثبت دامنه داده شده است تا بتوانند تا پایان فروردین با قیمت کمتر نسبت به قبل دامنه های مورد نیاز خود را ثبت کنند.
همچنین با توجه به تعطیلی 4 روزه , از کلیه همکارانی که مایل به شارژ پنل خود هستم تقاضا داریم تا قبل از 29 اسفند پنل خود را شارژ کنند تا در این 4 روز تعطیلی دچار مشکل نشوند.
ثبت دامنه .COM :
8.80 دلار
Slab 1 Total Receipts>= USD 50.00
Slab 2 Total Receipts>= USD 150.00
8.40 دلار
Slab 3 Total Receipts>= USD 250.00
ثبت دامنه .Net :
8.80 دلار
Slab 1 Total Receipts>= USD 50.00
Slab 2 Total Receipts>= USD 150.00
8.40 دلارSlab 3 Total Receipts>= USD 250.00
تغییرات جدید در واحد قیمت ها برای همکاران