پاسخ : فروش لایسنس محصولات مایکروسافت | ویندوز 8.1 - آفیس 2013 - ویندوز سرور ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamrava
لطفا شماره تماس رو برای من هم ارسال کنید.
ارسال شد :53:
پاسخ : فروش لایسنس محصولات مایکروسافت | ویندوز 8.1 - آفیس 2013 - ویندوز سرور ...
سلام منم یدونه Windows 8.1 Enterprise Retail ترجیحا قیمت 2 pc و قیمت با office هم بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saiman
سلام منم یدونه Windows 8.1 Enterprise Retail ترجیحا قیمت 2 pc و قیمت با office هم بدین
ارسال شد برادر :53:
واریز کردم برای Windows 8.1 Enterprise 2 PC Retail فقط لطفا یه شماره تماس هم بدید:d
شماره ارجاع 034065630132
- - - Updated - - -
عکس حواله را براتون email کردم
لطفا شماره تماس ارسال کنید
- - - Updated - - -
License Key رو ایمیل کردم براتون.
سلام
قیمت ها خیلی خوب هست شیطونه میگه بخر مشکل اینه که ویندوز استفاده نمیکنم.
با این قیمت به نظرم استفاده از ویندوز کرکی دیوونگی هست.
ممنون از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
jahromweb
با این قیمت به نظرم استفاده از ویندوز کرکی دیوونگی هست.
باید این تیکه رو بزنیم سر در فروم :67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
باید این تیکه رو بزنیم سر در فروم :67:
پیشنهاد خوبیه. بچههای بالا گویا با اخذ هزینه اینگونه کارها رو انجام میدن!:دی یه سوال بپرس شاید شد!
(تاپیک فراسو - موضوع مهم - http://www.webhostingtalk.ir/forumdisplay.php?f=219 )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamid.soltani92
منظورم این تاپیک نبود، حرف این رفیقمون بود که گفته "... استفاده از ویندوز کرکی دیوونگی هست"
نه بااااا، اینا وضعشون خوبه هزینه مزینه حالیشون نی
فک کن چی شد چی نشد که تبلیغاتو ورداشتن :71:
چرا این همه لایک خورده پست اولش؟ تاپیکای مدیرا یه چیزی، این دیگه چرا :71:
سلام
من لایسنس ویندوز سون رو از اینجا خریدم یه مدت که استفاده کردم الان پیغام میده لایسنست غیر معتبره و ....
چاره چیه و چه کاری باید بکنم؟
آقا این لایسنس ها از کجا تهیه میشه؟ پشتیبانی نداره؟ من چطور پیگیری کنم مشکلم حل بشه؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mziaeem
سلام
من لایسنس ویندوز سون رو از اینجا خریدم یه مدت که استفاده کردم الان پیغام میده لایسنست غیر معتبره و ....
چاره چیه و چه کاری باید بکنم؟
آقا این لایسنس ها از کجا تهیه میشه؟ پشتیبانی نداره؟ من چطور پیگیری کنم مشکلم حل بشه؟
فعلا مشکل حل شد. با کال سنتر ماکروسافت تماس گرفتم و فعالش کردم
البته خرج تلفنم از هزینه خود لایسنس بیشتر شد