شما با من تماس بگیرید
09375150429
نمایش نسخه قابل چاپ
الان مشکل شما چی هست
اگر سرور دارید یاعلی خوب شرورع کنید اگر ندارید پول من رو پس بدید این که دیگه بحث کردن تلفن زدن نمیخواد
بنده بابت سرویسی که قرار بوده تحویل بگیرم 55000 هزارتومان پول دادم و بعد از گذشت یک هفته هنوز از طرف شما تحویل داده نشده است
همه چیز واضح و روشنه هر موضوعی میخواید بگید همینجا یا پ خ کنید.
بنده واقعیتش تا آخر برج نمیتونم صبر کنم یعنی به اندازه کافی صبر کردم.
" اطلاعیه " مشکلی که در شبکه ایران ما پیش اومد و مدت زمان زیادی قطع بود سرویس های ما که بخاطر یک مشکل نتوانستیم سرویس به کاربران ارائه کنیم در حال حاضر سرور جدیدی فعال شده است kvm که کاربرانی که قبلا از ما سرویس داشتن لطفا به ما پیام بدن تا امشب یا فردا صبح سرور شان به مدت زمانی که قطع بوده برگشت داده شود و فعال شود سرویس تان که جبران خسارات شود و همچنین تعرفه های جدید هم در این ادرس میتوانید ببینید پرتال مشترکین ایران هاستینگ 24 - سبد خرید
کاربرانی هم که پول دادن و سرور تحویل نگرفتن هم تیکت بزنن که سرویس جدید براشون راه اندازی گردد بازم از تمام کاربران معذرت میخواهیم .
آقا ما گرفتیم اما راضی نبودیم !
سروری که از شما تهیه شد به یکباره قطع شد . بعد اون هم هیچ گونه آیپی جدید تحویل داده نشد.
بله قربان اطلاع داریم بخاطر همین گفتیم تیکت بزنید تا سرور جدید رو بدیم مشکل ما خیلی حاد تر از اون چیزی که بخواهید فکرش رو بکنید بوده و ما هم هستیم که پیگیر باشیم ما به شما این اطمینان رو میدیم که دیگر این مشکل پیش نخواهد امد لذا خواهشی که از شما داریم این هست اون سروری که قبلا سفارش دادید را الان سفارش بدید و بعد یک تیکت ارسال کنید تا نصب و راه اندازی شود
irhosting24.com/cart.php
بنده یک عدد سرور از ایشون خریداری کردم .
متاسفانه پشتیبانی به هیچ عنوان رضایت بخش نبود . حتی بعضی اوقات باید 2 روز صبر میکردم تا جواب بدن . بعدشم میگفتم چرا دیر جواب میدید میگفتن سایتمون مشکل داره برامون ایمیل نمیزنه که کی تیکت داده !!! دیگه هر کسی با سیستم هایی مشابه whmcs اشنایی داره و با این بهانه های الکی نمیشه سر کسی رو شیره مالید والا !
سرور ها از کیفیت بسیار بدی برخوردار بودند . بعضی اوقات پینگ تایم به شدت نوسان شدید داشت . حدود 70% اوقات سرور قطع بود و پشتیبانی پاسخ گو نبود .
در کل دوستان عزیز من توصیه میکنم کسی بخاطر قیمت پایین ایشون خودشو درگیر نکنه . همون بهتره که چند هزار تومان بیشتر پول داد ولی در عوض یک سرور رضایت بخش با پشتیبانی عالی گرفت
واقعا مارو اذیت کردند . آبروی بنده جلوی چندین نفر که قول سرویس کاهش پینگ داده بودم بهشون هم رفت .
شرم بر شما با وعده های دروغینتون
عزیز دم شما گرم که اینطور حرف زدید قبلش سیستم ما باکس بلینگ بود که اس ام تی پی مشکل داشت انتقال دادیم به whmcs هم سامانه ایمیل و پیامی راه اندازی کردیم که سریع تر پاسخ بدیم بله قبلش مشکلاتی داریم مشکلاتی در پینگ بوده که واقعا از سمت ما نبوده در ضمن این اواخر بخاطر قطعی ها ما اومدیم گفتیم بیایید تیکت بزنید که یکماه سرویس رو باز بدیم بعد که اگه رضایت داشتید تمدید کنید ولی خب بعضی از دوستان خیلی لطف دارن گند زدن به زندگی و کار ما که خودشون میدونن در ضمن شما که دم از این چیزها میزنی بیا ثابت کن و آی پی سرورت رو بزار آدم بده جو سازی کنه خوبه ما هستیم و داریم پاسخ میدیم در ضمن شما که میگی 2 روز بعد مگه اینجا تاپیک نبوده پس چرا نیومدی بگی؟ الان میایی دم میزنی زشته واقعا آقا جم کن این بچه بازی رو ارزش نداره حتا بخوام در موردش حرف بزنم
آی پی سرور : 185.50.39.45
دوست عزیز برای من پول ارزش نداره . این 30 -40 تومان ها برای من صدقه هست . اونقدری درآمد ماهیانه دارم که این پولا برام چیزی نباشن
بحث آبروی انسان هست . بنده به نزدیک 100 - 150 نفر قول سرویس کاهش پینگ دادم . شما زدی آبروی مارو به f دادی جلو این چند نفر .
زشته زشته راه انداختی برا من ؟ ماشین لباس شویی تونو خودت خاموش میکنی ؟ :))
خیلی ببخشید ها در حدی نیستی بخوام باهات بحث کنم برای این ها افرین صدقه دادی برو از کمیته امداد خمینی پولت رو پس بگیر افرین
- - - Updated - - -
من نمیدونم این مدیرها گجان جدیدا کور شدن نمیبینن؟ واقعا که انگار همه دوست داشتن ما اینطور بشیم بیان اینجا حرف بزنن یا سرزنش کنن دم همه گرم
رسیدگی کنید