بله دوست عزیز چند وقتی هست که ۵gدر کشور های اروپایی و... ارایه شده
نمایش نسخه قابل چاپ
پس ما مال سال احد بوقیم. خخخخ انسان های نخستین بهتر ما بودن :d
عزیزان این قضیه دیگه ربطی به دولت و غیره نداره
وزارت ارتباطات رسماً پروانه نسل های بالاتر رو صادر کرده یعنی اینکه اگر 10g هم بیاد اوپراتور ها میتونن ارائه کنن ولی این بسته به همت اوپراتور ها داره و اینکه شرایط مهیا باشه
حالا بر فرض که 5g اومده باشه آخه کدوم گوشی با 5g سازگاره حتی تو آمریکا؟؟؟؟؟؟؟!!!
میدونین بدبختی ما چیه؟
فقط بلدیم نق بزنیم آخه که چی بشه حالا بر فرض 5G اونم به صورت آزمایشی یه اوپراتور تست زده چون ما نداریم عقب موندیم؟ بس کنید این حرفا رو
اگر هدف اینرتنته من بهتون میگم 10G هم بیاد اما پهنای باند افزایش پیدا نکنه فرقی به حال ما نمیکنه ما تحریم هستیم چرا متوجه این شرایط نیستین؟
تا کی باید منتظر بمونیم چرا خودمون یه کار نکنیم چرا مهندسای این مملکت 5G رو نمیارن؟ مهندسا کین؟ از آسمون میفتن؟!
لابد قبل از 37 سال جلو بودیم
با گوشیت می تونی واسه دوستانت هم share کنی. 5g هم غصش نخور اونم گوشی ها میسازن تازه وارد بازار شده.
ما که نق نمیزنیم حقیقته به نظرت نت ما ذغال سوخته نیست ؟:D
ببین در مورد اینترنت بحثی نیست اما مسائل مهم تری هم هستن کسایی هستن که به نون شبشون راضی هستن و کسایی هستن نون شبشونم ندارن
بگذریم همون آمریکایی که نتو ساخت همون نتو به ما تحریم کرد الآن 1 درصد احتمال بدیم یه آمریکایی داره مطالب ما رو میخونه پیش خودش چی میگه؟ حتماً ذوق میکنه
مسائل خیلی مهم تری هست که این موارد به چشم نمیان ...
این تاپیکو خودم زدم چون خودمم به این چیزا علاقه دارم اما احساس نمی کنم چیز مهمی باشه در مقابل مسائل مهم دیگه من که با این نت کارم راه میفته حالا شمارو نمیدونم.
داداش مشکل اینجاست که ما همین نتم نداریم ، ما چون کارمون با نته باید همجا نت داشته باشیم ولی الان بعد از این همه مدت در اصفهان فعال نشده همش هی میگن میاد ولی کی ، خودشون میدونن
الان من با edge گوگلم نمیتونم باز کنم چه برسه به سایت یا whmcs
حالا مطمئنم 3g هم بعد از 2-3 سال دیگه بیاد سرعتش مثل همین edge اینقدر شلوغ میشه و پهنای باند رو بجای زیاد کردن کم میکنن که نمیشه گوگلم باز کرد
3g ایرانسل فعلا که عالی هست و استفاده میکنم سرعت دانلود هم بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ kb/s
اما تعرفه های ایرانسل 3gهنوز بالا است
با رقابتی شدن بیشتر امید به کاهش تعرفه ها داریم