پاسخ : فروش اس اس ال فقط 6600
ببخشید بعد نام شرکت خودمون در کادر توی مرورگر می افته دیگه اره؟
یه جوری نشه که بعد از سفارش گواهینامه باطل بشه
چه تضمینی برای باطل نشدن گواهینامه هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsntc1
ببخشید بعد نام شرکت خودمون در کادر توی مرورگر می افته دیگه اره؟
یه جوری نشه که بعد از سفارش گواهینامه باطل بشه
چه تضمینی برای باطل نشدن گواهینامه هست؟
اگه گواهی باطل بشه مبلغ برگشت داده میشه بله دقیقا نام ثبتی شرکت شما در کشورهای دیگه قبل از دامین میافته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iwpanel
اگه گواهی باطل بشه مبلغ برگشت داده میشه بله دقیقا نام ثبتی شرکت شما در کشورهای دیگه قبل از دامین میافته
این میبلغی که برگشته داده میشه خود شرکت کومودو برگشت میزنه یا شما برای تضمین از جیب خودتون میدین؟
بعدا چه تضمینی هست که توسط شما مبلغ برگشت داده بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsntc1
این میبلغی که برگشته داده میشه خود شرکت کومودو برگشت میزنه یا شما برای تضمین از جیب خودتون میدین؟
بعدا چه تضمینی هست که توسط شما مبلغ برگشت داده بشه
گواهی یا تایید میشه یا برگشت مبلغ میخوره تو تایید اونم ما کمکتون میکنیم تو برگشت مبلغ هم یه شرکت در اصفهان بود چون مدارکشون کامل نبود تایید نشد مبلغ بهشون برگشت خورد
ببخشید قربان هنوز چیزی مونده از این گواهی ؟
با ابن که من همیشه دیر میرسم ولی اگه دارین بیایین یه پی ام داخل یاهو به من بدید!!
- - - Updated - - -
با ابن که من همیشه دیر میرسم ولی اگه دارین بیایین یه پی ام داخل یاهو به من بدید!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezaardi
- - - Updated - - -
سلام نه عزیز آف تموم شده بدون آف الان موجود داریم اگه عجله ندارید یه مدت دیگه همین آف ادامه پیدا میکنه
دوست عزیز نمادی تو سایتتون نمیبینم
اسم سایتتون هم تو لیست نماد نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
darvish1800
دوست عزیز نمادی تو سایتتون نمیبینم
اسم سایتتون هم تو لیست نماد نیست
دوست گرامي سايت نماد ما iwpanel.com هست يا به نام شيراز تکنولوژي هست
آیا RapidSSL برای ساب دامنه هم فعال میشه ؟ به صورت رایگان؟ برای چند ساب دامنه؟ ( یا باید ویلد کارت تهیه کرد؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
آیا RapidSSL برای ساب دامنه هم فعال میشه ؟ به صورت رایگان؟ برای چند ساب دامنه؟ ( یا باید ویلد کارت تهیه کرد؟)
RapidSSL هم برای ساب دامین هم فعال میشه ولی برای ۱ ساب دامین یا یه دامین برای استفاده از چند ساب دامین یا باید چند تا اس اس ال تهیه کنید یا باید Wildcard باشه