بله میشه
می تونید به بخش مالی تیکت بزنید هزینه اش محاسبه بشه و اختصاصی برای شما به این حالت در بیاد
نمایش نسخه قابل چاپ
گفته بودین که تنظیمات نسخه 1و2 فرق میکنه بعدا بخوایم نسخه 1 رو به 2 اپدیت کنیم چیکار کنیم؟میشه توضیح بدین
باتشکر
میشه بدون اینکه مشکلی برای نوشته های نسخه قبل پیش بیاد سایت رو به نسخه جدید آپدیت کرد؟
برای آپدیت پوسته عوض میشه یا افزونه ها نیز باید تغییر کنند؟
با تشکر از پاسخ شما من لینک تاپیک داده شده رو به صورت کلی گشتم و فقط چند کاربر گفته بودن ایندکس خوبی داره و غیره ...
حال چند مورد پیش میاد قبل از خرید :
1 - تنظیمات کدوم نسخه راحت تر هست ؟
2 - به دلیل اینکه از آی فریم استفاده میکنه آیا فضایی هم از هاست رو اشغال میکنه ؟ (بجز خود ورد پرس و فایل هایی که باید نصب بشه)
3 - مطالبی که کپی میشه و در ای فریم قرار میگیره آیا بعد از مثلا یک ماه پاک میشه یا همیشه موجود هست ؟
4 - اگر ما نسخه یک رو خریداری کنیم بعد و بعد مثلا 4 ماه نسخه 2 رو استفاده بخوایم بکنیم مطالب قبلی به مشکلی بر نمیخوره ؟
5 - ایا در بخش فریم امکان قرار دادن بنر تبلیغاتی و یا پاپ اپ نیز موجود هست ؟
6 - یه هاست با رم اختصاصی 512 مناسب این اسکریپت هست ؟
7 - چه مقدار پهنای باند مصرف میکنه ؟ ( کم - معمولی - زیاد )
8 - پشتیبانی اسکریپت به مدت محدودی اراعه میشه یا به صورت داعمی ؟
شرمنده سوالات زیاد شدش ...
تنها باید پوسته نسخه دو جایگزین بشه و افزونه ها همون قبلی ها هست
خواهش میکنم
تنظیمات نسخه 2 راحت تر هست و سعی شده پیچیدگی های نسخه یک حذف بشه
نقل قول:
2 - به دلیل اینکه از آی فریم استفاده میکنه آیا فضایی هم از هاست رو اشغال میکنه ؟ (بجز خود ورد پرس و فایل هایی که باید نصب بشه)
فضای دیتابیس افزایش پیدا میکنه و فضای هاست افزایش نداره
خیر همیشگی هستنقل قول:
3 - مطالبی که کپی میشه و در ای فریم قرار میگیره آیا بعد از مثلا یک ماه پاک میشه یا همیشه موجود هست ؟
خیرنقل قول:
4 - اگر ما نسخه یک رو خریداری کنیم بعد و بعد مثلا 4 ماه نسخه 2 رو استفاده بخوایم بکنیم مطالب قبلی به مشکلی بر نمیخوره ؟
بله هر دو امکان موجود هستنقل قول:
5 - ایا در بخش فریم امکان قرار دادن بنر تبلیغاتی و یا پاپ اپ نیز موجود هست ؟
بهتره از هاستینگی که قصد دارید استفاده کنید مشاوره بگیرید چون هر هاستینگ با هاستینگ دیگه زمین تا آسمون تفاوت دارهنقل قول:
6 - یه هاست با رم اختصاصی 512 مناسب این اسکریپت هست ؟
پهنای باند بر اساس تعداد بازید زیاد و کم میشهنقل قول:
7 - چه مقدار پهنای باند مصرف میکنه ؟ ( کم - معمولی - زیاد )
ولی اگر منظورتون منابع سرور بود باید بگم در هنگام بروز رسانی اتوماتیک مقدار رم به حداکثر نیاز میرسه
اگر بگیم دائمی پشتیبانی میکنیم صحیح نیست چون ممکنه سال های آینده سیاست کاری شرکت عوض بشه ولی چیزی که با اطمینان میتونم بگم اینه که حداقل یک سال از محصول ارائه شده پشتیبانی میشهنقل قول:
8 - پشتیبانی اسکریپت به مدت محدودی اراعه میشه یا به صورت داعمی ؟
ایرادی نداره دوست عزیزنقل قول:
شرمنده سوالات زیاد شدش ...
قبل از خرید داشتم قوانین ور توی ورژت 2 میخوندم که اینو دیدم :
- حذف يا ويرايش كپي رايت خلاف قوانين بوده و در صورت مشاهده مشتري از هر گونه خدمات محروم خواهد شد
یعنی اگه من بخش کپی رایت رو ویرایش کنم و مقداری اطلاعات دیگه ازافه کنم اما لینک طراح رو حذف نکنم بازم پشتیبانی انجام نیمشه ؟
یا فقط پشتیبانی در شرایطی انجام نمیشه که طراح رو حذف یا ویرایش کنم ؟
- - - Updated - - -
برای تست کیفیت نسخه 1 رو خریداری کردیم و پرداخت شد و منتظر تحویل هستیم ...
نسخه دوم هم به زودی خریداری میشه (البته در صورت داشتن کیفت ...)
بهتره در تنظیمات پوسته ، تبلیغات صفحه اصلی وصفحات داخلی سایت با تبلیغاتی که در صفحه فید ها (صفحه ایفریم) نمایش داده میشه متفاوت باشه !
البته این مورد رو میشه براحتی حل کرد ولی کلی گفتم برای اپدیت های بعدی در نظر بگیرید بهتره