پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
من هنوز تو كف تحويل سرور مجازي موندم.
خوب آقا بيا بگو چه جوابي واسه ما داري؟
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا
سلام
دوست عزیز وضعیت به چه صورت هست ؟ وجه رو بازگشت می دید بعد از حدود 13 روز یا خیر!!! تنها جوابی که از شما در این مدت دیدم این بوده که می گفتید بله به زودی!
چندین و چند بار خدمتتون عرض کردم اگر توانایی تحویل سرو رو ندارید لطفا وجه پرداختی رو برگشت بدید! تا از دیگر دوستان سرور تهیه کنم!
آفر سرور با رم 2 گیگ و قیمت 17500 تومان!
- - - Updated - - -
سلام
دوست عزیز وضعیت به چه صورت هست ؟ وجه رو بازگشت می دید بعد از حدود 13 روز یا خیر!!! تنها جوابی که از شما در این مدت دیدم این بوده که می گفتید بله به زودی!
چندین و چند بار خدمتتون عرض کردم اگر توانایی تحویل سرو رو ندارید لطفا وجه پرداختی رو برگشت بدید! تا از دیگر دوستان سرور تهیه کنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hate_of_girlz
سلام
- - - Updated - - -
سلام
سلام
شما چند بار کفتید ما هم چند بار گفتیم چشم
تسویه حساب هفتگی هستش
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام
تسویه حساب هفتگی هستش
پس این خط رو از انتهای پست فروشتون حذف کنید !
در صورت نداشتن رضایت از کیفیت سرور هزینه سرور تا 24 ساعت قابل بازگشت می باشد
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
eskelet-sokhte
سلام
تسویه حساب هفتگی هستش
پس این خط رو از انتهای پست فروشتون حذف کنید !
در صورت نداشتن رضایت از کیفیت سرور هزینه سرور تا 24 ساعت قابل بازگشت می باشد
به mr.te0 گزارش دادم پستو.هنوز آن نشدن ک رسیدگی کنن
بروز باشید
- - - Updated - - -
به mr.te0 گزارش دادم پستو.هنوز آن نشدن ک رسیدگی کنن
بروز باشید
پس این سرور ما چی شد ؟
یک هفتست منتظریم
گفتین سرور قدیمیو به سرور جدید انتقال میدیم پس کی ؟
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارا
با سلام
من دیشب یک سرور مجازی سفارش دادم اما امروز که انتهای تاپیک رو دیدم متوجه شدم گویا دوستان ناراضی هستند. سرور ها چند ساعته تحویل داده میشن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
WUBIAN
با سلام
من دیشب یک سرور مجازی سفارش دادم اما امروز که انتهای تاپیک رو دیدم متوجه شدم گویا دوستان ناراضی هستند. سرور ها چند ساعته تحویل داده میشن؟
شما پس همینجور منتظر بشین تا بهت سرور بده 11 روزه سرور منو نداده حالا اومدی میگی چند ساعته دلت خوشه ها از دیشب یکی از سروراش خاموش شده مگه دیگه جواب کسیو میده
نقل قول:
تمامی سرور ها دارای منابع کاملا اختصاصی می باشند
در صورت نداشتن رضایت از کیفیت سرور هزینه سرور تا 24 ساعت قابل بازگشت می باشد ویرایش توسط eskelet-sokhte : June 19th, 2014 در ساعت 02:37 PM
تا 24 ساعت درست کارمی کنه بعد از 24ساعت 8 روز سرور خاموشه ...
پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
والا ما داریم میگیم هم تو تیکت هم اینجا پول مارو برگشت بزن من نمیدونم این 24 ساعت ایشون چند ساعت ما میشه
- - - Updated - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
svb93
والا ما داریم میگیم هم تو تیکت هم اینجا پول مارو برگشت بزن من نمیدونم این 24 ساعت ایشون چند ساعت ما میشه