پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
کیفیت سرور معمولی / پشتیبانی بسیار ضعیف / پنل ریبوت هم ندارند .
سلام
پوزش میخوام این چند روز
تیکت بدید براتون پنل ارسال میشه
تیکت بدید بهتون ۱ماه رایگان تقدیم میکنم
پاسخ : فروش سرور با کیفیت از انگلستان - شروع قیمت از 13 هزارتومان - همراه با پنل مدیریت - دوریس وب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
felfel
کیفیت سرور معمولی / پشتیبانی بسیار ضعیف / پنل ریبوت هم ندارند .
دوست عزیز ایشون درسته پنل ریبوت ندارن ولی کنسول میدن بهتون دیگه نیازی به پنل نیست :-?
سرور رم 1 گیگابایت موجود دارین ؟
نقل قول:
salam
kheyli adame mozakhrafi hast azash 2 t aserver daram daghon kard maro
az in nakhar pishnahad bod
آقای felfel من با پشتیبانیه این اقا و کلا بچه های دوریس وب مشکلی ندارم و تازه باهاشون رفیق شدم و کلا برخوردشون خوبه و درخواست ها رو انجام میدن امید وارم مشکل شماهم حل بشه
به عنوان یه دوست که چند سالیه تو این کار هستم به شما توصیه میکنم بخاطر 10 یا 20 یا 30 ت هیچوقت خودتونو درگیر نکنید (نه فروشنده نه خریدار)
باور کنید ارزش فکر کردن نداره و بدتر دچار استرس میشین
چیزی که مفته تو ایران همین سرور ها هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
word1372
سرور رم 1 گیگابایت موجود دارین ؟
سلام
رم ۱گیگابایت ما تمام شده در حال حاظر
از رم ۲گیگابایت استفاده کنید فقط ۲۰۰۰ تومان اختلاف قیمت دارند
سلام قربان سرور 2 گیگ هنوز دارین ؟
راستی یک سری کافیگ های مخصوص هم میخوام میتونین برام انجام بدین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
par30club
سلام قربان سرور 2 گیگ هنوز دارین ؟
راستی یک سری کافیگ های مخصوص هم میخوام میتونین برام انجام بدین ؟
سلام
بله رم ۲گیگابایت موجود هست
چه کانفیگ هایی مد نظر شما هست؟!!
سلام علیکم
یه سرویس 2 گیگ موجود دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mizbanbartar
سلام علیکم
یه سرویس 2 گیگ موجود دارید؟
سلام و درود
بله همچنان موجود هست
- - - Updated - - -
سفارشات دوستان تحویل داده شد
دوستان عزیز لطفا برای دریافت پنل تیکت ا رسال کنند تا در شرایط خاص دسترسی کامل به سرورشون داشته باشند