پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
speednet
سلام لطفا قیمت تمدید دامنه به صورت 5 ساله .ir
متاسفانه به صورت 5 ساله تمدید نمیکنیم
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
متاسفانه به صورت 5 ساله تمدید نمیکنیم
چه فرقی داره اون وقت ؟؟!! اوکی ممنون
سلام منم .com میخوام چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamyaralpha
سلام منم .com میخوام چقدر طول میکشه فعال شه؟؟
سلام
همون لحظه فعال و ثبت میشه
سلام. بنده دو تا دامنه در resello دارم که میخوام تمدیدش کنم. دامنه ها در پنل شرکت دیگه ایی هست که ازش دامین رو خریدم ، نحوه تمدید به چه صورت هست ؟ باید انتقال بدم ، و یا مستقیم و بدون انتقال هم میتونید تمدید کنید ؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedafb
سلام. بنده دو تا دامنه در resello دارم که میخوام تمدیدش کنم. دامنه ها در پنل شرکت دیگه ایی هست که ازش دامین رو خریدم ، نحوه تمدید به چه صورت هست ؟ باید انتقال بدم ، و یا مستقیم و بدون انتقال هم میتونید تمدید کنید ؟
با تشکر
سلام
حتما باید اول انتقال بگیره و بعد تمدید بشه
دوست عزیز بعضی شرکتها بعد انتقال هم تمدید میشوند
قبلا از enom منتقل میکردم به onlinenic این گونه بود روی این تمدید اینگونه است ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
usahost2
دوست عزیز بعضی شرکتها بعد انتقال هم تمدید میشوند
قبلا از enom منتقل میکردم به onlinenic این گونه بود روی این تمدید اینگونه است ؟
شما وقتی انتقال بدید همه کنترل اون پنل و دامنه دسته شرکت جدید میاد ، دیگه نمیشه با شرکت قبلی تمدیدش کرد ، مگر اینکه این قابلیت بین 2 تا شرکت باشه
البته اگه منظورتون این هست
سلام
.se
.sx هم ثبت میکنید ؟
- - - Updated - - -
بلافاصله میشه ترانسفر کرد یا زمان باید بگذره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezaee
سلام
.se
.sx هم ثبت میکنید ؟
- - - Updated - - -
بلافاصله میشه ترانسفر کرد یا زمان باید بگذره ؟
sx قیمت 57 تومن
se قیمت 4 تومن ، ولی فعلا se ثبت نمیکنیم
بله اگه پنل خودتون داشته باشید تو ریسلو همون لحظه هم میتونید رایگان کامل انتقال بدید