درود
هنوز آفرها قابل ارائه هستند
هر 60گیگابایت ساتا 10هزارتومان قابل افزایش هست
قیمت ها در صورت عدم تغییر چشمگیر نرخ ارز همچنان ثابت هستند
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت شما
چندتا سوال داشتم:
1-ایا شما اورسل میکنید؟
2-سرورمجازی مدیریت شده دارین؟
3-با کنترل پنل دایرکت ادمین و کانفینگ به طور معمول هزینه ماهانه چقدر میشه؟
با تشکر
درود
خیر اورسلی صورت نمیگیره و برای اثبات این موضوع پتل vm به کاربرها داده میشه در صورت درخواست
بله سرویس مدیریت شده هم موجوده اما باید تماس بگیرید با ما که مشخص بشه چه نوع سرویسی با چه سطح مدیریتی نیاز دارید
لایسنس رو خودما ارائه نمیدیم از واسته های موجود میتونید تهیه کنید هزینه لایسنس دایرکت ادمین بین 20الی25هزارتومانه و کانفیگ رو ما رایگان انجام میدیم براتون
موفق و پیروز باشید
یک عدد سرور رم 1 خرید شد.
باید صادقانه بگم اخلاق و پشتیانیشون خیلی خوبه. من 2روز پست سر هم هر وقت رفتم داخل سایتون آنلاین بودن.
انشاا... همینطوری بمونه
باتشکر از خرید شما
سفارش شما و سایر دوستان تحویل داده شد
بزودی آفر 4گیگابایت و 6 گیگابایت هم به افرهای فوق اضافه میشه
دوستانی درخواست تست لینک میدن این تست مربوط به سرور شخصی بنده هست به روی سرور دوم ما که الان ظرفیتش تکمیل هست
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...-12_054516-jpg
تست تاپیک اصلی هم به تازگی انجام شده و میزان خروجی ورودی مشخصه
موفق باشید
من ازشون سرور با رم 1 داشتم
الان هم یکی با رم 2 سفارش دادم
منتظرم تحویل داده بشه:113:
از سرور قبلیم خیلی راضی بودم
پشتیبانی عالی . حتی سوالاتی هم که در حوزه کاری خودشان نبود با حوصله جواب دادند
تاره سفارش سرور دادم . انشا.. سرور خوبی هم داشته باشند.
قیمت هاشون خوبه ...
ولی دوستانی اگه کاری میخوان بکنن با vps حتمآ به ایشون بگن که چیکار میکنن که سرورشونو مثل بنده نبندن و بعد سرور ببندن و به کسی دیگه بفروشن.
حتمآ بگن به ایشون وگرنه بلایی که سر من اومد سر اونها هم میاد.
برای سرور 16 تومنی 10 تومن فاکتور میکنن.
من پورت اسکن زدم برای همین سرور بنده بستن ...
من خیلی جاها سرور خریدم چه ایران چه خارج از کشور و همچنین دیتاسنتر های مختلف هیچ محدودیتی هم نداشتم البته برای مسائل معمولی نه اینکه موجب اختلال توی کار بقیه سرورا یا کاربرا بشم.
اما هیچ مشکلی نداشتم.
اما زمانی که 2 بار پورت اسکن زدم سریعآ جبهه گرفتن و سرور من رو بستن هرچند که تعهد دادم که پورت اسکن نزنم بنده اما هیچ .
اما کلآ یک چیزی رو یاد گرفتم که قیمت هرجا میاد پایین یک جای کار میلنگه.
امیدوارم شما این مشکل با ایشون نداشته باشین.
و تاکید میکنم هر کار میخواین کنین قبل از اون کار از ایشون اجازه بگیرین اگر مشکلی نداشت و موافق بودن و دور از اندیشه های ایشون نبود بعد این کار کنین. وگرنه چند روز سرورتونو میبندن و بعد هم براتون اندازه قیمت سروری که خریدین فاکتور میکنن برای بازپسگیری سرور.
کلآ سایت جالبی هستند و امیدوارم با این سبکی که ارائه میدن سرور موفق باشن و کاربرای بیشتری رو سرور هاشونو ببندند و همون سرور به بقیه بفروشن. :53::53:با یه تیر 2نشون
درود
نقض قوانین = مسدودیت سرور
160 کاربر روی سرورهای آمریکا داریم که شما دومین شخصی هستید که پورت اسکن انجام دادید
نفر اولی که پورت اسکن انجام داد به مدت 4 ساعت یکی از سرورهای ما مسدود شد که 29 کاربر رو درگیر این مشکل کرد
بابت ابیوز شما دیتاسنتر تاکید کرده بود که ترافیک سرور شما رو سریعا متوقف کنیم ,ما نمیتونیم به دلیل ندانم کاری یک کاربر بقیه کاربرانمون رو مجدد دچار مشکل کنیم
موفق و پیروز باشید
با سلام خدمت کاربران عزیز
با توجه به ترافیک کاری بالا و اختلالات به وجود آمده در اینترنت دفتر مهتاآنلاین، سفارشات کاربرانی که در روز پنجشنبه و جمعه مورخ 1 و 2 مرداد ماه به ثبت خواهند رسید با تاخیر تحویل می گردد
لذا از شما کاربران عزیز بابت مشکلات به وجود آمده پوزش میطلبیم
باسپاس
به نظرتون خیلی تاخیر انجام نشده ؟
من جمعه صبح خریدم سرور رو الان که یکشنبه هست هنوز سرور رو تحویل ندادین
تلفن ها هم خاموش هست و یا روی پیام گیر
تیکت هم جواب داده نمیشه
کلا همه راه های ارتباطی رو بستین
لطفا بگید ما چیکار کنیم ؟