سلام
اصلا اين موضوع ارتباطی به اين تاپيک نداره :دی
در سايت رد ريسلر تيکت باز کنيد و پيگيری کنيد.
در خدمتتون هستيم. :53:
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اصلا اين موضوع ارتباطی به اين تاپيک نداره :دی
در سايت رد ريسلر تيکت باز کنيد و پيگيری کنيد.
در خدمتتون هستيم. :53:
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
آقای امیری این زرین پال چرا اینطوریه :دی
مثلا من 1000 تومان میخوام پرداخت کنم
بعد 2.5 درصد هم میاد روش میشه :
1025 تومان
بعد وقتی وارد سایت زرین پال میشم برای پرداخت
رقم کلا تغییر میکنه و اینطوری میشه ( به طور مثال عرض میکنم )
1198 تومان
یعنی یه چیزی فراتر از از مرزها @-):))
ببینید مثلا من در این تراکنش باید مبلغ 4000 تومان واریز میکردم
که با 2.5 درصد میشه :
4100
ولی
مقدار واریزی در سایت زریم پال شدش :
4202
https://www.zarinpal.com/users/showtransaction/39084
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
البته مبلغش آن چنان مهم نیست هاااا
فقط خواستم بگم که مشکل داره ( از نظره من مشکل داره شاید هم مشکلی نداره )
از کجا اطمينان داريد سايت شما و ماژولی که روی سايتتون هستش اين رقم رو به زرين پال ارسال نکرده ؟
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
البته ظاهرا تراکنش به کاربر ديگه ای واريز شده.
از کجا ميدونيد سايت طرف مقابل اين رقم رو به زرين پال ارسال نکرده ؟
تا جایی که من ميدونم اون سايت داره فروش دلاری انجام ميده. نرخ برابری دلار به تومان در اون سايت چقدر هستش ؟
بهتره از فروشنده پيگيری کنيد. چون اين موضوع اصلا به زرين پال ارتباطی نداره.
زرين پال همون رقمی رو از مشتری ميگيره که فروشنده برای زرين پال ارسال کرده.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
اینجا که گفتمنقل قول:
ببینید مثلا من در این تراکنش باید مبلغ 4000 تومان واریز میکردم
میخواستم به حساب یکی دیگه واریز کنم
نه من برای دلار و این چیزا نبوده
برای خرید دامین بوده
بگزریم
ادامه بدم منو میزنید :دی
یا علی
سلام
برای نسخه پینکد یک مشکلی هست .
و اینه که فایل htaccess فقط در روت سایت ریدایرکت میشه ، و به ساب دامنه نمیره که پین کد رو نمایش بده ، برای اینکه درست بشه باید یه htaccess درست براش باشه اگر لطف کنید قرار بدید ممنون میشم
حتی اگر این فایل در روت باشه و زرین پال در ساب دامنه هم ریدایرکت درست انجام میشه ولی مشکل اینه که وقتی اسم دامنه رو بزنیم میره داخل زرین پال
با سلام،
در ارتباط با توسعه سیستم زرین پال پیشنهادی را با جناب آقای امیری مطرح کردم که از دوستان خواهش می کنم اگر دیدگاهی در خصوص کامل تر شدن آن دارند در همینجا مطرح کنند.
در راستای تکمیل خدمات ارائه شده توسط درگاه تراکنش مالی زرین پال و افزایش رضایتمندی مشتریان پیشنهاد می کنم با گسترش تراکنش های مالی خود به حساب های ارزی و درگاه های بین المللی نظیر پی پال و لایبرتی رزرو، زمینه جذب کاربران بیشتر را در درگاه زرین پال فراهم آورید.
به عنوان مثال مشتریانی که به ارائه خدمات میزبانی وب می پردازند همواره به دنبال یافتن راه حلی پایدار و مورد اطمینان جهت انجام پرداخت های ارزی خود می باشند. از سویی ارائه بستری جهت ایجاد ارتباط ایمن میان دریافت های ریالی از مشتریان و پرداخت های ارزی به حساب های فروشندگان خارجی در یک سیستم متمرکز همواره با جذابیت فراوانی همراه خواهد بود.
تصور بفرماییید کاربری که در درگاه اینترنتی خود به ارائه دامنه های بین المللی می پردازد، از طریق دریافت هزینه ریالی دامنه مورد نظر از مشتری، این امکان را داشته باشد تا به عنوان تراکنش خروجی، شماره حساب ارزی شرکت دایرکتی را به سیستم معرفی نموده و مبلغ مورد نظر را با احتساب نرخ دلار و کارمزد انجام تراکنش توسط حساب ارزی زرین پال به حساب مربوطه واریز نماید.
این مثال را می توان به موارد بیشماری از خدمات تراکنش مالی نظیر افتتاح حساب پی پال توسط نماینده زرین پال در خارج از کشور (به دلیل تحریم ایران) و اتصال آن به درگاه زرین پال و فراهم آوردن امکان پرداخت های بین المللی از طریق این دروازه و ارائه راه کاری موثر در جهت رفع محرومیت کاربران ایرانی و خلأ موجود در این زمینه، گسترش داد.
از نظر من درگاه زرین پال به عنوان پیشتاز در حوزه ساماندهی به تبادلات مالی در بستر تجارت الکترونیک از پتانسیل بالایی برای اجرای چنین طرحی برخوردار است.
این سیستم مدتیه تو این تالار پشتیبانی نمیشه.
به تاپیک زده شده در پرشین تولز برید و اونجا پیگیری کنید.
موفق باشید.