پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Safa66
کاش براتون امکان ارائه سرور تست میبود
با سلام
دوست عزیز وقتی 72 ساعت گارانتی بازگشت وجه بدون قید و شرط داریم ، بهترین فرصت برای تست کیفیت سرویس های ماست.
میتونید تا 3 روز کیفیت هارو تست کنید و بسنجید ، البته تا 27 روز بعد هم گارانتی پابرجاست و در صورت نارضایتی میتونید با کسر هزینه راه اندازی درخواست عودت کنید.
سوالی بود در خدمتم.
پاسخ : سروربا کیفیت انگلستان≈پردازندهHexacore≈پو رت10گیگ≈15%تخفیف≈رم1گیگ15000ت+ 30روزگارانتی≈کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farasel
دوست عزیز سرویس هنوز موجود هست ؟
بله عزیز :
فروش سرویس ادامه دارد.
افر های هم هنوز پابرجاست.
سرور جدیدی با همین مشخصات اضافه شده است.
پس یه زمان دقیق نداره دیگه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Soltan.Aria
پس یه زمان دقیق نداره دیگه؟
عرض کردم ، انشالله به زودی اطلاع رسانی میشه.
موفق و پیروز باشید
یه سرور آلمان سفارش دادم بقیه دوستانو از نحوه ی تحویل و سرعت وی پی اس در جریان میزارم
با تشکر
با سلام
hdd ssd هم دارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msia22
با سلام
hdd ssd هم دارید؟
با عرض سلام
سرویس های انگلیس هاردهای بسیار قدرتمندی دارند که دارای 240 گیگ هارد SSD Cachcade میباشد.
اگر به سرویس های با هارد SSD نیاز دارید پیشنهاد میکنم به تاپیک ما :
http://www.webhostingtalk.ir/f15/104498/
سر بزنید و یا از داخل سایت پلان های سرور مجازی المان با هارد SSD مشاهده فرمایید.
موفق و پیروز باشید :53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
msia22
با سلام
hdd ssd هم دارید؟
سلام
من یکی از وی پی اس هامو از این دوستان با هارد ssd از آلمان گرفتم برای اینکود و اینجور کارها که مصرف سی پی یو زیادی میخواد. برای نیاز من که خوب بوده.
دوست عزیز هاردها که Raid نیستند؟
سرعت برای zip و unzip کردن به چه شکلیه؟