پاسخ : سرور اختصاصی برای دنلود | ovh or hetzner
با سلام
بنده به عنوان قدیمی ترین و اولین فروشنده سرور هتزنر در ایران باید عرض کنم که با وجود اینکه هنوز سرور های هتزنر رو ارائه میدم. باید عرض کنم که به گزارشات تخلف و کپی رایت حساس هستش.
قیمت سرویس هاش نسبت به پولی که میگیره مناسب هستش ولی عالی نیست .
سروری که فرمودید
cpu : Core i7-3770
Ram : 32 GB
Hdd : 2*3Tb sata
port : 1Gig
ترافیک 20 ترا
بدون ستاپ و ماهانه 225 ت قابل ارائه هستش .
برای سایت ها یا ارائه کننده های سرویس که کپی رایت دارند سرور از سوئیس رو پیشنهاد میکنیم . سرور ها بسیار قوی و پهنای باند ارزان دارند . که خودمون هم ارائه میدیم .
در کل هر سرویس دهنده یا دیتاسنتر بستگی به نیاز شما ممکنه متغییر باشه که کدوم بهتر هستش . تصمیم نهایی رو خودتون باید بگیرید.
دوستان به نظرتون برای استفاده از سرور اختصاصی برای هاست دانلود با توجه به نیاز بنده برای دانلود فایل تغییر نام رار کردن و گذاشتن برای دانلود کدوم یک بهتره
1 - دایرکت ادمین
2 - سرور مجازی ویندوز
من با یه هاست صحبت کردم که روی سرور اختصاصی سیستم عامل لینوکس و دایرکت ادمین میدن و وقتی گفتم که سرور مجازی ویندوز میخوام گفتن که با استفاده از solusvm و هزینه لایسنس 12 هزار تومان در ماه و هزینه راه اندازی سرور مجازی ویندوز هم 6 هزار تومان در ماه!
با سلام دوست عزیز
شب شما خوش
شما برای استفاده از خدمات فشرده سازی zip و rar بهتر است از ویندوز استفاده کنید.
و نرم افزار iis و یا xamp میتوانند برای به اشتراک گزاری فایل های شما برای دانلود در سرور ویندوز بدردتان بخورند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
company_hosting
با سلام دوست عزیز
شب شما خوش
شما برای استفاده از خدمات فشرده سازی zip و rar بهتر است از ویندوز استفاده کنید.
و نرم افزار iis و یا xamp میتوانند برای به اشتراک گزاری فایل های شما برای دانلود در سرور ویندوز بدردتان بخورند.
ممنون از پاسختون نظرتون درباره مجازی ساز xen و کنترل پنل solusvm چیه ؟ من محیطش رو دیدم به نظرم جالب بود خیلی امکانات داشت و یوزرفرندلی بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
awed
ممنون از پاسختون نظرتون درباره مجازی ساز xen و کنترل پنل solusvm چیه ؟ من محیطش رو دیدم به نظرم جالب بود خیلی امکانات داشت و یوزرفرندلی بود .
راحت ترین vmware هستش ولی vmware و xen جزء بهترین ها محسوب می شوند
سلام نظرتون درباره دیتا سنتر سینگل هاپ چه طور و آیا در مقایسه با آلمان hetzer چه تفاوتی داره ؟
سرور هتزتر که گفتین گمونم 4770 باید باشه.
سرور های بخش مارکتینگ هتزنر امکان اضافه کردن هارد رو نداره
هتزنر بهتر چون خیلی کمتر گیر میده به فایل ها.
تگران پهنای باند هم نباشید چون هر 1ترا 1.9 یورو هست و چیزی نمیشه.