منم سرور انگلیس رم ۲ دارم ، یه مشکلاتی بود ولی حل شد و نسبت به پولی که دادم تا الان راضیم
سرعت سرور هم عالیه
نمایش نسخه قابل چاپ
منم سرور انگلیس رم ۲ دارم ، یه مشکلاتی بود ولی حل شد و نسبت به پولی که دادم تا الان راضیم
سرعت سرور هم عالیه
همون روزه اولی که من سرویس گرفتم از ایشون و متاسفانه ۱ ساله پرداخت کردم گفتم این سرویسو نمیخام و پولمو پس بده
و نداد ..توی این چند ماه ۳ - ۴ دفعه فقط سرور عوض کرده
قعطی هاش هم بماند
کسانی که اینجا میان هر کدوم چند تا سایت دارن که مشکلات خاص خودشو داره حالا این مشکلات هم که دیگه مزید بر علت میشه.. پوله مونو هم که پس نمیدی بریم جای دیگه بخریم ..ساپورت و تیکت هم در حد صفر
ببینید اینقدر کیفیت پایین هست که توی قوانین این چیزارو درج کردن
به گزینه 3 دقت کنید یعنی اگه اورسل کنم کیفیت هم آشغال باشه بازم پول پس نمیدیم :دی
1- به کاربرانی که اطلاعات درست از اسم و شماره تماس نگزارند سرویس داده نخواهد شد
۲- درصورت بلاک شدن آیپی سرور به هر دلیل چه منطقی و چه غیر منطقی کاربر باید فرم مربوطه را پر کند و ما هم برای دیتاسنتر ارسال میکنیم و تاوقتی فرم پر نشه آیپی بلاک شده هم باز نمیشود
۳- برگشت پول تحت هیج شرایطی نیست!
۴-سرویس هایی که بیشتر از 2روز از بدهی فاکتور تمدید بگذرد به کلی از روی سرور حذف میشود و قرارداد با ما به صورت فسخ شده در می آید
۵- سرویس های ما منیج شده نیستند و با دریافت هزینه پشتیبانی نرم افزاری داده خواهد شد
۶- رعایت قوانین کپی رایت دیتاسنتر ها الزامی هست
7- نصب مجدد سیستم عامل شامل 5000 تومان هزینه هست
8- نصب مجدد سیستم عامل باعث میشود کل اطلاعات پاک شود و ما هیچ وضیفه ای بابت اطلاع وی پی اس ها به عهده خود نمیگیریم و بکاپ و پشتیبان گیری فایل های وی پی اس به عهده مشتری هست
9- بی احترامی و فحاشی به کارمندان سایت باعث میشود سرویس مسدود و کاربر مورد نظر از سایت اخراج و مسدود بشود و از مراجع قانونی پیگیری خواهد شد
من از وی پی اس های شایان راضی هستم
دمش گرم
سلام دوستان
چرا حقیقت هست اره سرور انگلیس کیفیت پایین از قدیم گفتن هرچی پول بدی همون قدر اش می خوری
من انگلیس داشتم ازشون بد نبود اما من فرانسه دارم و امریکا راضی یودم تو این چند وقت
مشکلی نداشتم دوست عزیز
الان حرف من اصلا سر راضی بودن یا نبودن نیستش
من خودم هر بار که تیکت دادم سریع جواب دادن و مشکلی از نظر پاسخگویی نبوده
باید چی کار کنیم واسه این زمان باقی مونده از vps ها
مثلا من خودم فقط 15 روز از سرور استفاده کردم و الان اطلاعات پریده خوب 15 روز بقیه رو باید چی کار کنیم ؟
در هر صورت شکی نیست که کار ایشون عالی هستش کم نیست 86 صفحه و این همه مشتری:105:
برید تاپیک های دیگه رو بخونید که مشتری تیکت داده بعد از یه ماه ونیم که صداش در اومده تو تاپیک فروشنده پست داده تازه باز وعده سر خرمن گرفته
که میرم تیکت تو میخونم:65:
حالا یکی به ما احترام میزاره سرویس خوب میده الان اگه مشکلی براش پیش اومد نباید اینطور کنید