پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminweb
با سلام
بنده در زمینه vps مبتدی هستم و سوالی از خدمت اساتید داشتم
سرورهای مجازی ارائه شده از سوی شرکت ها خام میباشد؟اگر بله،برای کانفیگ این سرورها باید چه کرد؟
آیا نسب سیستم عامل و کانفیگ و نصب کلکسو در هرماه باید انجام گردد یا یکبار برای همیشه؟؟
بهترین نوع سیستم عامل لینوکس برای سرورهای مجازی کدوم میباشد؟
و بهترین مجازی ساز که شرکت های ارائه دهنده مجازی ارائه میکنند کدامیک است؟کدامیک منابع اختصاصی ارائه میدهند.؟
با تشکر فراوان
سلام
اول شما باید در نظر بگیرید که برای چه کاری سرور میخواین و ملاکهای شما برای انتخاب سرور چیست؟
فقط نصب و کانفیگ اولیه رایگان خواهد بود و نصب مجدد و کانفیگ مجدد شامل هزینه می باشد
مجازی ساز ما هم VMware esxi می باشد که همانطوری که در تیتر سایت ما زده شده منابع بصورت اختصاصی تعلق میگیرد
سوال اول بنده را جواب بدید تا توضیحات کاملتر درباره سرویسی که نیاز دارید ره خدمتتان عرض کنم .
پاسخ : فروش vps با منابع اختصاصی از |آلمان|هلند| فرانسه |آمریکا |پورت 1گیگابیت کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saeid.patris
سرویس 512 usa و USA 128 با config OPN *** BA SERVER LINUX تحویل گرفته شد در ضمن سرویس USA 512 با WINDOWS SERVER2003 با CONFIG PROXIFEIR و KEIRO و NTTACOLUS و PACKETIX *** رو با سرعت عالی بدون قطع شدن دارم ممنون از اقای بهلولی
انشالله که روند کاری ما بهمین ترتیب بسوی پیشرفت باشه و شما دوستان گرامی نیز راضی باشید.
سلام من قصد خرید وی پی اس رو دارم ولی برای سفارش از من نام هاست و NS1 Prefix و NS2 Prefix رو میخواد و من اصلا هاست ندارم و میخوام vps بگیرم و روش نرم افزار دانلود از تورنت و رپیدلیچ نصب کنم و برای استفاده شخصی دانلود کنم منو راهنمایی کنید سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Room66
سلام من قصد خرید وی پی اس رو دارم ولی برای سفارش از من نام هاست و NS1 Prefix و NS2 Prefix رو میخواد و من اصلا هاست ندارم و میخوام vps بگیرم و روش نرم افزار دانلود از تورنت و رپیدلیچ نصب کنم و برای استفاده شخصی دانلود کنم منو راهنمایی کنید سپاس
سلام
برای ثبت نام لازمه کلیه مواردی که مربوط به ثبت نام میشه رو پر کنید نام هاست هست که اپر ندارید فقط خالی نزارید تا مراحل ثبت نام شما تکمیل بشه
موفق باشید
زمان تحویل سرویس 2 الی 24 ساعت می باشد
بعد از خرید حتما یک تیکت برای پشتیبانی باز شود و درخواست نصب os و config مورد نظر نوشته شود تا سرویس شما تحویل گردد .
با تشکر
،روش همچنان ادامه دارد .. .
در حال حاضر فقط از آمریکا و هلند موجود می باشد
برای مشاهده پلن ها روی لینک های پایین کلیک کنید
Usa
Netherlands
از آمریکا تعداد کمی آفر موجد است (بسته به نوع پلن ) قبل از خرید استعلام بگیرید
سرور های هلند دارای هارد رید می باشد و پینگ گاینتری را دارند در نتجه کیفیت بهتری را برای شما به ارمغان می آورند
برای خرید از اطلاعات در امضا با ما در تماس باشید