فرانسه اوکی می شه یا نه؟
مرسی شایان جان
همیشه قبول داشتم و دارم
ممنون از پشتیبانی هایی که تو 17 هاه به من داشتی
تشکر فارس 2
نمایش نسخه قابل چاپ
فرانسه اوکی می شه یا نه؟
مرسی شایان جان
همیشه قبول داشتم و دارم
ممنون از پشتیبانی هایی که تو 17 هاه به من داشتی
تشکر فارس 2
سلام من یک وی پی اس گرفتم از شما با 4 گیگ رم و 300 گیگ هارد .
ولی با عرض پوزش به هیچ دردی نمیخوره.
عزیز خوب جواب بده دیگه . هی سوال میپرسم بالاخره یک بهونه دارید .
از اول که این وی پی اس مشکل داشت لینوکس نصب کردم. بزور بالا میومد.
الانم که ویندوز نصب کردم. بازم بالا نمیاد . درستش کنید . دیگه ببینید وضع وی پی اس چقدر خرابه پسورد کار نمیکنه و اصلا وارد نمیشه.
من که هیچ کاری با هاش نکردم. وقتی میخواهید رم رو محدود کنید یا هارد رو اور سل بدید از اول بدید مشتری بدبخت نشه .
اینا رو گفتم چون واقعا راضی نیستم ازتون . اولین وی پی اس خیلی خوب بود ولی این که از اون گرونتره پدرمو در آورده دو روز هم نتونستمم باهاش کار کنم .
کی میخواد خسارت این دو سه هفته رو بده؟ خواهشا درستش کنید. من که همش تیکت میزنم جواب درستو حسابی نمیدید که.
از دوستان هم خواهش میکنم. با ایشون صحبت کنند وی پی اس ما رو درست کنه مردم بخدا.
واقعا دکتر عباس حسینی راست میگفت این دوره زمونه پول خدا شده. بعضیا از اینم زدن بالا پول که خدا شده رو هم میگیرن راضی نیستن میخوان جون مشتری رو هم بگیرند.
سلام
خوبه با با دمت گرم کارت درسته
شایان جان
سپاس
عجب بچه بازی شده ..خودمون کم مشکلات داریم که اینم اضافه میشه بهش .. هر روز به یک بهانه قطع میکنید ..اینجا پست گذاشتم چون زودتر از ایمیل و تیکت جواب میدید
الان میاد میگه شما ip تون چنده؟
یعنی یبار نشد من تیکت بهشون بدم و به بهونه ip و یوزرنیم و ... پاسخگویی رو عقب نندازند.الان هم که به قول شما سر بچه بازی زدند سرورارو قط کردند.کلا من خیلی ازشون شاکیم.
بگو شما که دیدی اینطوریه همون دیروز میگفتی که حداقل یسری اطلاعاتمون رو بکاپ بگیریم.الانم اگه مردی بجای در رفتن از زیر مشکلات و سرور جدید گرفتن بیا با قنبری صحبت کن یکروز سرورو روشن کنه که بکاپ بگیریم
الان تکلیف چیه اگه نخواهیم سرویس رو ادامه بدیم باید چی کار کنیم !؟
شما فقط گفتین که ما پول بدیم در سورتی که بخواهیم تمدید کنیم
اگه نخواهیم تمدید کنیم چی میشه !؟
این حرفها به آقا شایان نمی چسبه بیخود تاپیکو خراب نکنید!
من خودم فقط 7 ماه رو سرور آمریکا ایشون بودم ،ایشون اینقدر هوای مشتریا از جمله من رو داشت که یکبار سر سهل انگاری دیتاسنتر ip منو بست
ایشون یه ipدیگه بمن داد بدون اینکه حتی یه ریال پول بگیره
دلار یهو 700 تومن رفت بالا ما همه مون با همون قیمتهای قبل شارژ کردیم یکبار اومدیم بگیم آقا شایان دستت درد نکنه؟
الانم سرور آمریکا تا کیفیت اومد پایین ایشون فوری دست بکار شد تا از یه جایی دیگه سرویس بده دیگه آخه چی میخواید
کدوم اورسل هارد من از 40 گیگم 30 گیبگشو پر کرده بودم 2 سه گیگشم که ویندوز میبره،خلاصه من که رضایت خودمو اینجا بصورت کامل اعلام میکنم و میگم پولی که بهت دادم حلالت باشه
من هم دو ماهه سرور انگلیس دارم ، هم پشتیبانی خوب ، هم کیفیت سرویس خیلی بالا بوده هم اپتایم بالا ؛
در مجموع من کاملا راضی هستم ازشون و کارشون واقعا درسته ؛
امیدوارم این مشکلشون هم به زودی حل بشه .
سلام دوستان شایان کارش 20 هست
این مشکل فرانسه دلیل نمی شه که اعتبارشون رو بیام ما ببریم
ضمنا قابل توجه دوستان من 2 تا سرویس روی سرور فرانسشون داشتم
این که دلیل نمی شه هی به بنده خدا..... کرد
شایان جان خودش می تونه مدیریت بحران کنه انشاء الله مشکل حل می شه و همه رو انتقال می ده به یک سرور جدید و این روز ها رو هم حساب می کنه
با شناختی که من تو این 17 ماه ازشون دارم . ضمنا تیکت ها رو درست جواب می دن اگه شما ip و pass
سرویس تو ارسال کنی ما که تا حالا مشکل نداشتیم توی تیکت
بازم دستت درد نکنه
مرسی