پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
یک یا دو پست بودن بنده به این دلیله که تمام پستام در این بخش هستند که پستها شمارش نمیشه.
بنده دلیلی برای تعریف بیجا نمی بینم , اما این درست نیست چون فقط یک عده ناراضی هستند مشتری هایی که میان این فروم به دلیل دیدن فقط پستهای ناراضی از خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب محروم بشن.
در ضمن من ایراد کار ایشون رو هم گفتم.
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی - انگلیس - فرانسه - امریکا -- رم 2گیگ فقط 18000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farid88
یک یا دو پست بودن بنده به این دلیله که تمام پستام در این بخش هستند که پستها شمارش نمیشه.
بنده دلیلی برای تعریف بیجا نمی بینم , اما این درست نیست چون فقط یک عده ناراضی هستند مشتری هایی که میان این فروم به دلیل دیدن فقط پستهای ناراضی از خرید سرویس با کیفیت و قیمت مناسب محروم بشن.
در ضمن من ایراد کار ایشون رو هم گفتم.
بنده هم کلی عرض کردم ;)
در ضمن در چنین سرویس هایی پشتیبانی مهمتر از فروش هست
بنده به عنوان یک همکار ایشون رو بدلیل نداشتن پشتیبانی مناسب و دانش فنی تایید نمیکنم
این که یک vps ایجاد و بفروشی رو حتی یک بچه 12 ساله هم اگه جلوش انجام بدی میتونه انجام بده اما اصل این شغل و حرفه بر این هست که بتونی مشتریها رو پشتیبانی و راضی نگه داری که این سرویس دهنده نمیتونه این کار رو انجام بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
بنده هم کلی عرض کردم ;)
در ضمن در چنین سرویس هایی پشتیبانی مهمتر از فروش هست
بنده به عنوان یک همکار ایشون رو بدلیل نداشتن پشتیبانی مناسب و دانش فنی تایید نمیکنم
این که یک vps ایجاد و بفروشی رو حتی یک بچه 12 ساله هم اگه جلوش انجام بدی میتونه انجام بده اما اصل این شغل و حرفه بر این هست که بتونی مشتریها رو پشتیبانی و راضی نگه داری که این سرویس دهنده نمیتونه این کار رو انجام بده
موافقم 100000 + لایک
سرور را تحویل گرفتیم فعلا راضی هستم پشتیبانیشون ضعیفه ولی سرورشون خوبه
من یک پیشنهاد دارم برای دوست عزیزمون
اینکه ایشون در یک بازه زمانی خاص مثلا یک هفته دو هفته سرویس جدید ارائه ندهند! این کار چند مزیت داره
در این بازه زمانی میتونید چند نفر برای پشتیبانی جور کنید! بار ترافیکی کم میشه و پشتیبانی بهتر میشه!
نگران مشتری جدید نباشید! تو کاسبی یک نکته داریم مشتری مشتری میاره! هر چی بیشتر بتونی وقت بزاری برای مشتریات میتونی موفق تر باشی.
این فقط یک پیشنهاد دوستانه بود!
اسیا گیم همونطور که گفتم نمیپونم کدوم مشتری من هستید اینجا
اسمتون رو واسم پیغام خصوصی کنید بهتون سرورتوت رو تحویل میدم
یوزر یاشار دیتاسنتر سرور رو ۲شنبه تحویل میده نه اینکه من نمیتونم زود سفارش هارو تحویل بدم
ارسال کردم
العان دیگه vps به درد من نمیخوره موقعی که لازم داشتم تحویل ندادی از جای دیگخ تهیه کردم در ضمن جایی که نتونه ساپورت کنه فایده نداره هزینه منم
لطف کن و هزینه رو بک بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
ارسال کردم
العان دیگه vps به درد من نمیخوره موقعی که لازم داشتم تحویل ندادی از جای دیگخ تهیه کردم در ضمن جایی که نتونه ساپورت کنه فایده نداره هزینه منم
لطف کن و هزینه رو بک بده
خوب دوست من مگه توی تیکت نگفتم بهتون منتظر سرور هستیم
اوکی یکی فسخی خرده بهتون جایگزین اون میدم ۱۵روز هم رایگان میزنم تا راضی باشید مشکلی نیست؟
کنسول هم براتون ارسال میکنم تا دیگه دنبال من نگردید
این هم شماره تماس من هست : ۰۹۳۹۱۵۷۴۹۳۰ سوالی هم داشتید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید کمکتون میکنم
سرویستون رو تا ساعت ۲۴ ارسال میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
خوب دوست من مگه توی تیکت نگفتم بهتون منتظر سرور هستیم
اوکی یکی فسخی خرده بهتون جایگزین اون میدم ۱۵روز هم رایگان میزنم تا راضی باشید مشکلی نیست؟
کنسول هم براتون ارسال میکنم تا دیگه دنبال من نگردید
این هم شماره تماس من هست : ۰۹۳۹۱۵۷۴۹۳۰ سوالی هم داشتید تماس بگیرید یا اس ام اس بدید کمکتون میکنم
سرویستون رو تا ساعت ۲۴ ارسال میکنم
پشتیبانی شما خیلی ضعیف هست و من سرور رو از جای دیگه تهیه کردم لطفا هزینه رو برگردونید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asia-game.ir
پشتیبانی شما خیلی ضعیف هست و من سرور رو از جای دیگه تهیه کردم لطفا هزینه رو برگردونید
برگشت وجه ندارم دوست عزیز
۱۵روز شما توی سایت ادد شد
سرویستون هم روی نصب هست