-
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sesto
بله رایگان هستش
شما هاست رایگان سراغ دارین پشتیبانی کنه ؟
فقط واسه 1 هفته میخوام رو هاست رایگان بزارم
تازه هاست خودم تموم شده مبلغ تمدیدش زیاد شده میخوام جور بشه تا هفته آینده
اول -- اسم یوزر دیتابیس رو تو عکس پاک میکردی.....
دوم -- مشکل مربوط به دیتابیس هست .موارد زیر رو چک کن
1- اسم دیتابیس با اسمی که تو فایل کانفیق هست یکی باشه
2- اسم یوزر دیتابیس هاست با اسم یوزر تو فایل کانفیق یکی باشه
3- پسوردی که برای یورز دیتابیس ایجاد کردی با پسورد فایل کانفیق یکی باشه.
باحتمال زیاد مربوط به قسمت سوم باشه . یا برای یوزر دیتابیس هاست پسورد تعیین کردی که تو فایل کانفیق نزاشتی یا برعکسش برای یوزر دیتابیس هاست پسور نزاشتی ولی تو فایل کانفیق یوزر ، پسورد داره.
بررسی کن و اگه مشکلتون حل شد نحوه حلشو تو سایت مطرح کنین.
دوستان اگه به مشکلی برخورد میکنند و بعدش اونو خودشون یا با کمک کاربرا حل میکنند حتما نحوه رفع ایراد رو مطرح کنند .
سوال جدید :
چطوری میتوان مشخصات ایمیل و شماره تماس رو که تو کادر تایپ میشوند در حافظه کامپیوتر کاربر دخیره بشه تا نیاز به تایپ مجدد نداشته باشه با کلیک تو کادر لیست ایمیل هایی رو که وارد کرده تو لیست ببینه و انتخاب کنه ( کش کردن .... )
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sesto
دوستان تروخدا دریابید کمکم کنیدهاست جدید گرفتم وقتی توش کپی میکنم محتویاتو این ارور ها میادهر کاری میکنم دیتا بیس رو درست ایمپورت کردم فایل ها رو هم دقیقا مثل هاست قبلی کپی کردمنسخه اصلیه فریر هم هستش اسکریپتمعکس رو ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...r-untitled-png
فکر میکنم چون قبلا در قسمت ثبت نام زدی localhost الان هاست رایگان هست و دیگه نباید بزنی localhost باید چیزی که بهت میدن باشهبعد اینکه اررورها رو گفته کجا هستن و کدوم خط برو ببین چیزی متوجه میشی یا نه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sesto
دوستان تروخدا دریابید کمکم کنید
هاست جدید گرفتم وقتی توش کپی میکنم محتویاتو این ارور ها میاد
هر کاری میکنم دیتا بیس رو درست ایمپورت کردم فایل ها رو هم دقیقا مثل هاست قبلی کپی کردم
نسخه اصلیه فریر هم هستش اسکریپتم
عکس رو ببینید
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...r-untitled-png
فکر میکنم چون قبلا در قسمت ثبت نام زدی localhost الان هاست رایگان هست و دیگه نباید بزنی localhost باید چیزی که بهت میدن باشه
بعد اینکه اررورها رو گفته کجا هستن و کدوم خط برو ببین چیزی متوجه میشی یا نه
-
سلام دوستان
حدودا 2سال میشه از فرییر استفاده میکنم
مدتی هست بعد از خرید اکانت مشخصات اکانت برای مشتری ایمیل نمیشه.
با میزبان هاست تماس گرفتم و همچنین تست ایمیل انجام دادم مشکل از هاست نبود.
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ورژن جدید فریر هم نصب کردم باز همین مشکل رو داره
پی اچ پی ورژن 5.3.2 هستش
--------------------------------------
یک هفته پیش سوال پرسیدم کسی جواب مارو نداد!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
پی اچ پی ورژن 5.3.2 هستش
دوستان راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kaveh2426
هیشکی که جواب ما رو نداد. خودم با بدبختی پیداش کزدم. گفتم بزارم شما هم استفاده کنید.
توی فایل htaccess داخل فولدر freer که نصب کردید این خط رو اضافه کنید مشکل حل میشه
php_value date.timezone "Asia/Tehran"
دقیقا کجاست ؟ فایل htacces
-
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط takspeed.org http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
پی اچ پی ورژن 5.3.2 هستش
دوستان راهنمایی کنید
----
ماژول ارسال ایمیل مستقل عمل میکنه و هیچ اطلاعاتی رو وارد دیتابیس نمیکنه . فقط گزینه ها رو میخونه و میفرسته.
اگه مشکلی با سایر قسمت ها نداشته باشین ماژول رو عوض کنین . ( فریر رو مجددا دانلود و از اون ماژول ایمیل رو استخراج و نصب کنین )
اگه مشکل به همون قوتش باقی موند ورژن پی اچ پی رو به 5.2 داونگرید کنین و باز امتحان کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/images/misc/quote_icon.png نوشته اصلی توسط kaveh2426 http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
هیشکی که جواب ما رو نداد. خودم با بدبختی پیداش کزدم. گفتم بزارم شما هم استفاده کنید.
توی فایل htaccess داخل فولدر freer که نصب کردید این خط رو اضافه کنید مشکل حل میشه
php_value date.timezone "Asia/Tehran"
-- ممنون از توجه شما ولی چند صفحه قبل رو مطالعه کرده بودین / سرچ کرده بودین ، میتونستین جواب این مشکلتونو پیدا کنین .
کسایی که با دستکاری فایل htacces دچار مشکل میشوند (هاست اشتراکی ) میتونن فایل کانفیق رو ویرایش کنند
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index315.html
-
1 فایل پیوست
سلام هاستم رو انتقال دادم بعد انتقال ین چند خط پایین صفحه اومده
فایل پیوست 17188
http://8pic.ir/images/77001266284744296728.jpg
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alpay_18
مسیر های فایل کانفیق رو اصلاح و بروز کردین؟؟؟؟
تو اولی نوشته /home/dibavipi/......
تو دومی /home /modelfun/.....
این دو تا یکی نیستند پس باحتمال زیاد مربوط به مسیر نصب باشه .
-
دوستان اسکریپت فریر رو دایرکت ادمین نصب میشه ؟
مشکلی نداره باحاش ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
پی اچ پی ورژن 5.3.2 هستش
دوستان راهنمایی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
ممنون
ورژن جدید فریر رو نصب کردم و باز هم مشکل داشت.
واسه تغییر ورژن پی اچ پی باید چیکار کنم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
ممنون
ورژن جدید فریر رو نصب کردم و باز هم مشکل داشت.
واسه تغییر ورژن پی اچ پی باید چیکار کنم ؟
با پشتیبان سایت تماس بگیرین
از ماژول smtp جیمیل استفاده کردین ؟؟ اینو هم امتحان کنید . جواب نداد بعد درخواست بدین ورژن پی اچ پی رو تغییر بدن ( اگه سایتتون قسمت هایی دیگه ای داره که از پی اچ پی استفاده میکنه مطمئن بشین که با داونگرید مشکلی پیش نمیاد . از پشتیبان سایتتون یا هاستتون کمک بگیرین )
-
عزیزان من چطور میتونم از ایمیل ها و شماره موبایل های کسانی که از سایت خرید کردن خروجی بگیرم!؟
-
http://www.webhostingtalk.ir/f42/90855/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/78037/
http://www.webhostingtalk.ir/f42/96142/#post908429
دوستان گوگل ابزار بسیار خوبی هستش . حیف نیست ازش استفاده نمیکنین . همین جا به دست اندرکاران گوگل و ویکی پدیا درود و خسته نباشید میگم:111:
-
سلام
جناب من وقتی نصب میکنم بالای صفحه این ارورر میاد و موقع خرید این ارورر اذیت میکنه ، باید چیکار کنم ؟
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/domine/public_html/file/acc/include/funks.php on line 26
چندبار هم پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم .
نسخه ی جدیدش رو نصب کردم .v1.57
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ata3929
کسی میدونه چرا در قسمت "افزونه ها" این اسکریپت وقتی تهداد ماژول ها از 5 و بالا تر میره اندازه فونتش هم بزرگ میشه؟
علتش و کسی میدونه؟
درود
دوست عزیز این ربطی به تعداد ماژول نداره
برخی ماژول ها بر روی utf-8 رمز گذاری نشده اند و وقتی نصب میشن همچین مشکلی پیش میارن و حتی برخی از هاست های فارسی رو پشتیبانی نمیکنن
من یک هاست سی پنل ایرانی گرفتم و مشکلی که داشتم این بود که فارسی را ساپورت نمیکرد و باید برای تمامی فایل های php پشتیبانی از utf-8 را تعریف میکردم و برای ماژول ها هم رمزگذاری را به utf-8 تغییر میدادم و بعد از تمام تغییرات متوجه شدم که مشکل بزرگ شدن فونت در قسمت افزونه ها هم برطرف شد
به بخش ادیت ماژول در سی پنل بروید و کدهای ماژول را کپی و در Notepad++ وارد کرده و رمزکذاری را روی utf-8 بکذارید و سیو کنید و سپس کدها را دوباره در ماژول جایگزین و سیو کنید
دقت کنید پس از سیو کردن در ماژول دوباره همان کد ها را در Notepad++ تست کنید و چک کنید که حتما رمزگذاری به utf-8 تغییر کرده باشد
موفق باشید
-
دوستان کسی نیست در این مورد بتونه همکاری یا کمکی بکنه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ershad1
درود
ماژولی هست که با وارد کردن تعداد روزهای اعتبار اکانت در فیلد سوم اعتبار اکانت کاربر را محاسبه و چند روز قبل از اتمام اعتبار به کاربر ایمیل میفرسته و اطلاع رسانی میکنه
حالا کسی هست که با استفاده از این قابلیت ماژولی تهیه کنه که صفحه ای در فریر ایجاد بشه که کاربر هر وقت خواست با وارد کردن یوزر اکانتش بتونه تاریخ انقضای اکانت خودش رو مشاهده کنه و از پایان اعتبار اکانتش باخبر بشه
اگه کسی بتونه این ماژول رو بنویسه عالی میشه چون سرویس هایی هستند که با ibsng هماهنگ نیستن و خودشون هم اکانتینگ کاملی ندارن و چنین قابلیتی در فریر میتونه خیلی جامع و مفید باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doctorportable
از ماژول smtp جیمیل استفاده کردین ؟؟ اینو هم امتحان کنید . جواب نداد بعد درخواست بدین ورژن پی اچ پی رو تغییر بدن ( اگه سایتتون قسمت هایی دیگه ای داره که از پی اچ پی استفاده میکنه مطمئن بشین که با داونگرید مشکلی پیش نمیاد . از پشتیبان سایتتون یا هاستتون کمک بگیرین )
فقط یه قالب html رو هاستم دارم با فرییر
مشکلی پیش نمیاد ؟
از چیزی نمیخواد بکآپ بگیرم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ershad1
دوستان کسی نیست در این مورد بتونه همکاری یا کمکی بکنه ؟
zspeed_org
یاهو پیام بدین
اسکریپت آماده دارم تمام این امکانات رو داره
-
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟
سلام
جناب من وقتی نصب میکنم بالای صفحه این ارورر میاد و موقع خرید این ارورر اذیت میکنه ، باید چیکار کنم ؟
Warning: trim() expects parameter 1 to be string, object given in /home/domine/public_html/file/acc/include/funks.php on line 26
چندبار هم پاکش کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد ، اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون میشم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
javad159
یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده ؟
سلام
اول از همه ورژن پی اچ پی هاستتونو بگین ؟
بعد اگه میخواهین از شر این پیام ها راحت بشین ( همون پیام پابرجاست فقط نمایش داده نمیشه ) میتونین دستور زیر رو اخر فایل کانفیگ تو پوشه اینکلود اضافه کنید .
http://www.webhostingtalk.ir/f42/34349/index317.html
لطفا تو تاپیک مطالب مشابه رو مطالعه کنین و فوری به مشکلی برخورد میکنین پست نزنین
-
تو پوشه ی دیگه نصب کردم فعلا این ارورر دیگه نیومده .
یه مشکل دیگه هم دارم ، بعد از خرید ایمیل ارسال نمیکنه و کد رو نمایش نمیده .
-
دوستان کسی تونست
یادآوری اتمام اعتبار به صورت رایگان !!! رو راه بندازه و جواب بده ؟
-
سلام دوستان کسی هست به من بگه چطوری میشه کارت هایی که مشتری ها برای پرداخت کلیک می کنن و خرید نمی کنن کاری کرد که دوباره بشه فروختشون
من مجبور همیشه کارت ها رو حذف کنم دوباره اضافه کنم
یعنی فقط کارت هایی حذف بشن که پرداختشون کامل میشه نه اون هایی که پرداختشون کامل نمیشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouy4n
سلام دوستان کسی هست به من بگه چطوری میشه کارت هایی که مشتری ها برای پرداخت کلیک می کنن و خرید نمی کنن کاری کرد که دوباره بشه فروختشون
یعنی فقط کارت هایی حذف بشن که پرداختشون کامل میشه نه اون هایی که پرداختشون کامل نمیشه
سلام
کارت ها به حالت رزرو در میاد و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره قابل فروش هست. .نیازی نیست پاک کنید و دوباره وارد کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pouy4n
نیازی نیست پاک کنی
بعد از چند دقیقه واسه فروش رزرو میشه.
-
نوشته اصلی توسط doctorportable http://www.webhostingtalk.ir/images/...wpost-left.png
مشکلی پیش نمیاد ؟
-----
کسی نیست جواب بده؟
-
من فریر رو یک هاست جدید نصب کردم، ی مشکل عجیب برام پیش اومده کسی میدونه چیکار باید بکنم
آی پی همه کسایی که میان باسه خرید تو سایت، آی پی هاست خودم رو میزنه براشون ؟!؟!؟
یعنی آی پی همه خریدارامو اون آی پی میزنه که هاست فریر هست ؟؟!؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
مشکلی پیش نمیاد ؟
ببخشید که دیر پاسخ دادم
معذرت میخوام . ممنون که متذکر شدین
ورژن پی اچ پی به قسمت هایی از سایت که با پی اچ پی برنامه نویسی شدن تاثیر داره پس قاعدتا نباید روی html تاثیر بزاره. تا همین حد میدونم
تغییر ورژن پی اچ پی تاثیری روی فایل ها یا دیتابیس نمیزاره فقط دستورایی که با ورژن های جدید نوشته میشن تو ورژن های قدیمی اجرا نمیشن . (تغییر که نمیکنند ) پس اگه با داونگرید به مشکلی برخورد کردین با اپگرید مجدد پی اچ پی سرور رفع میشه . ( البته همون کانفیق قبلی رو باید دوباره ست کنین )
تو هاست های استراکی که تغییر پی اچ پی فکر کنم امکانپذیر نیست و اگرم باشه از طریق پشتیبانی سایت انجام میشه . اونا خودشون اطلاعات کافی در این زمینه دارند از اونا بهتر میتونین کمک بگیرین
-
سلام
بعد از تغییر سرور هنگامی که پرداخت با payline رو انتخاب میکنم پیغام خطای زیر رو نمایش میده
مشکل از کجا هستش
Not Found
The requested URL /<br /><b>Deprecated</b>: Function eregi() is deprecated in <b>/home/artiman/public_html/sitename.ir/index.php</b> on line <b>65</b><br />gateway.php was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2.2.26 (Unix) mod_ssl/2.2.26 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_bwlimited/1.4 Server at bestvip.ir Port 80
-
اسکریپت به روز شده فروش کارت شارژ همراه با پشتیبانی به صورت چت
سیستم فروش کارت شارژ بر پایه freer
این سیستم بر پایه سیستم معروف Virtual Freer ساخته شده است . این به این معنی است که تمامی دیتابیس قبلی و پلاگین های قبلی روی این سیستم جدید به درستی کار میکند .
ویژگی های جدید :
1- خرید کارت از دسته های مختلف به صورت همزمان . مثلا خرید 1 کارت ایرانسل 1 کارت همراه اول
2- قابلیت تایید موبایل با ارسال اس ام اس به شماره موبایل یوزر و درخواست آن شماره ( برای محصولاتی که اطلاعات خاصی از مشتری مد نظر است ) در این قسمت یوزر اول شماره موبایل و ایمیل خود را وارد میکند سپس یک اس ام اس حاوی متنی که از قسمت تنظیمات قابل ویرایش است برای یوزر ارسال میشود سپس یوزر باید آن شماره را همراه با نام خود در مرحله بعد وارد کند تا بتواند محصول را خریداری کند.
3- قابلیت تعریف کردن رنج آی پی خاص برای کارکردن ( مثلا آی یک کشور را وارد میکنید و فقط سیستم برای آن کشور کار خواهد کرد)
لینک دمو :
فروش اینترنتی شارژ
در این لینک دمو 2 فیلد اضافی از یوزر گرفته می شود که نیاز آخرین مشتری بوده است و بنا به نیاز شما آن برداشته می شود ( ویا تغییر می کند)
برای داشتن این سیستم به من خبر دهید.
info_softiran [at] yahoo
لطفا از پاسخ به مطلب در این ترد خودداری فرمایید ترد جدیدی در مورد این موضوع ساخته شده است!!!
لینک ترد اصلی
http://www.webhostingtalk.ir/f135/99726/#post945377
-
سلام دوستان
کسی میدونه این ارور واسه چیه ؟
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/XXXXX/public_html/pay2/callback.php on line 163
اکانت ساز اتوماتیک دارم
اما بعد از خرید این ارور رو میده
-
سلام خدمت دوستان
من رو بعضی هاست ها که freer رو نصب میکنم هنگام وصل شدن به درگاه این ارر رو میده gatway.php?random
از درگاه جهان پی هم استفاده میکنم روی خیلی از هاست ها جواب میده ولی بعضی ها هم ..
توی این تایپک زیاد این مشکل رو دیدم ولی هیچ جا جواب درست حسابی داده نشده بود
لطفا اگه کسی از دوستان بلده همراهی کنه با تشکر.
-
اون دسته از دوستانی که تمایل دارن تو قالب اسکریپتشون مواردی که لازم دارن گذاشته بشه و به شکل طرح هایی که میخوان در بیاد و آشنایی به برنامه نویسی ندارن، می تونن به این شرکت سفارش بدن.
لینک شرکتی که سفارشی کردن اسکریپت فریر رو انجام میده: اینجا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takspeed.org
سلام دوستان
کسی میدونه این ارور واسه چیه ؟
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /home/XXXXX/public_html/pay2/callback.php on line 163
اکانت ساز اتوماتیک دارم
اما بعد از خرید این ارور رو میده
فریر معمولی هم مشکل داشت و ورژن پی اچ پی رو به 5.2 تغییر دادم
باز هم ارور!!
Could not instantiate mail function.
بعد از خرید بالای صفحه اینو نشون میده
مشکلش چیه ؟
-
به این لینک نگاه کن شاید بتونی مشکلتو حل کنی
Could not instantiate mail function
-
کسی میدونه چطوری میشه تو توضیحات محصول، یک نوشته رو لینک دار کرد
http:// / هم گذاشتم لینک نشد
اما دیدم بعضی جاها لینک دار میکننش
-
من از درگاه جهان پي براي اين اسكريپت استفاده ميكنم .وقتي از قسمت تظيمات اعتبار سنجي ايميل و شماره موبايل را فعال ميكنم به دروازه پرداخت وصل نميشه ولي وقتي اونو غيرفعال ميكنم به دروازه جهان پي وصل ميشه.مشكل از كجاست؟؟؟
سوال بعدي اينكه وقتي عكس كه آپلود ميكنم نمايش داده نميشه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saberloty
من از درگاه جهان پي براي اين اسكريپت استفاده ميكنم .وقتي از قسمت تظيمات اعتبار سنجي ايميل و شماره موبايل را فعال ميكنم به دروازه پرداخت وصل نميشه ولي وقتي اونو غيرفعال ميكنم به دروازه جهان پي وصل ميشه.مشكل از كجاست؟؟؟
سوال بعدي اينكه وقتي عكس كه آپلود ميكنم نمايش داده نميشه.
اعتبار سنجي ايميل را فعال و شماره موبایل غیرفعال کنید/
عکس باید تو دسته ها آپلود بشه//اگر نشد از فریر هست که باید ورزن درستش رو گیر بیارید نصب کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
agha_mehran
کسی میدونه چطوری میشه تو توضیحات محصول، یک نوشته رو لینک دار کرد
http:// / هم گذاشتم لینک نشد
اما دیدم بعضی جاها لینک دار میکننش
از این کد استفاده کنید شاید جواب بده
<a href="لینک مورد نظر شما">متن مورد نظر شما</a>
-