مشکل شما چی بوده؟؟
نمی تونید اسکریپت نصب کنید ؟ یا اسکریپت رو ندارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آخرین ورژن اسکریپت که ماژول هاش سالم باشه و راحت نصب بشه رو میخواستم
الان همون فایل قدیمی رو نصب کردم داخل بخش بروزرسانی 2.0.2 هست و ورژن جدیدی برای دریافت وجود نداره ، یادمه قبلا 2.0.3 بود برای ارتقا - همچنین ماژول ها نصب نمیشه ( زرین پال ، پارس پال و یکی از این ماژول های ارسال پیامک ) رو فقط نیاز دارم نصب میکنم صفحه سفید میاد
اطلاعات هاست رو به همراه رسید خریدم میل کردم خدمتتون ( عنوان ایمیل : لطفا بررسی شود ، آدرس ایمیلم هم : avatco.com@gmail.com)
سپاس
سلام.زیز خیلی خوشگله فقط اینکه امکان ویرایش قالب هست(خودمان وایرش کنیم)
دوم اینکه من یکی بگیرم میشه رو 2تا سایتم پیاده کنم؟یکی برای فروش آنتی ویروس و اکانت گیم سرور,و یکی برای فروش چیز شکن...
و اینکه درگاه پرداخت برای چیز... مشکل ایجاد میکنه؟ یعنی چک میکنن؟
خوبه !! خیلی عالی هست ،میخرم امشب امید وارم مثل ظاهرش عالی باشه
درگاه شتابها اضافه شد
دوستانی که لازم داشتند اعلام کنند
سلام
ورژن جدید کی میاد بیرون ؟؟
من ورژن قدیمی 2.0.2 روز نصب کردم برای ارتقا به آخرین ورژن موجود باید چی کار کنم ؟ داخل بخش بروزرسانی آپدیتی موجود نیست
ممنونم
سلام...
لطفا ماژول perfect money رو هم قرار بدید چون تنها سایتیه که بدون مشکلات خاص میشه توش خرید با مستر و ویزا انجام داد...
بنده روی سایتم نیاز به پرداخت با کارت مستر و ویزا دارم که paypal خیلی سخته ثبت نام و هزینه داره...
در ضمن من فایل مربوط به ورد پرز رو هم همین جا قرار دادم که راحت تر بشه....
فایل پیوست 25343
اینم لینک سایت سمپل های برنامه نویسی
سلام
من یک مشکلی دارم توی سایتم
ممنون میشم راهنمایی کنید
وقتی میخوام صفحه ایجاد کنم توی قسمت محتوا تنظیماتی که انجام میدم ( مثلا سایز و رنگ و فونت و ... )
وقتی ایجاد میکنم صفحه رو نوشته ها بسیار ساده هستن و تنظیماتی که من اعمال کردم رو ندارن
مشکل از کجاس؟