پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
از وقتی هک شده کسی به ارتقا و بهبود کار نکرد من چند بار واسه سطح دست رسی ها سوال کردم کسی جواب نداد به من !
ببخشید اگر منظور شما از "هک" مشکل ماژول بانک ملت می باشد به مطلب زیر دقت فرمائید
مشکل مبلغ فاکتور ها تنها مربوط به ماژول ملت می باشد که باگ جدیدی در این ماژول (بانک ملت ) برای اکثر سیستم ها از جمله whmcs پیدا شده است و ربطی به امنیت اسکریپت Virtual Freer ندارد . اگر منظرو شما مورد دیگری بود لطفا بفرمائید تا اطلاعات بنده و سایر دوستان در این زمینه تکمیل شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
از وقتی هک شده کسی به ارتقا و بهبود کار نکرد من چند بار واسه سطح دست رسی ها سوال کردم کسی جواب نداد به من !
مارو باش با چه دل خوشی اومدیم سمت این اسکریپت .
بهتره بریم دنبال یک پولیش. در ضمن plugin ایمیلش هم یک مشکل امنیتی داشت و اون هم اینکه یک نسخه از خرید به ایمیل شخصی ناشناس هم میرفت که البته من اون رو خودم درست کردم.
جالبیش اینه که وقتی شما اون ایمیل رو تغییر میدید . یک ایمیل به خریدار میره ، یکی به صاحب سایت ، یکی دیگه هم به همون طرف ناشناس که اگر ایمیل خودتون رو جای ایمیل شخص ناشناس بزنید پس یک نسخه از خرید اضافی به اون ایمیل میره. من احتمال رو بر از قصد بودن این مشکل ندادم و با خودم گفتم شاید اشتباهی شده .
اول اینکه چرا سایت freer قطع هست؟
دوم اینکه من از 1.55 استفاده می کنم و کافیه ماژول ملت رو آپدیت کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
ببخشید اگر منظور شما از "هک" مشکل ماژول بانک ملت می باشد به مطلب زیر دقت فرمائید
مشکل مبلغ فاکتور ها تنها مربوط به ماژول ملت می باشد که باگ جدیدی در این ماژول (بانک ملت ) برای اکثر سیستم ها از جمله whmcs پیدا شده است و ربطی به امنیت اسکریپت Virtual Freer ندارد . اگر منظرو شما مورد دیگری بود لطفا بفرمائید تا اطلاعات بنده و سایر دوستان در این زمینه تکمیل شود.
این مشکل ماژول whmcs رو به فراسو 3 سال پیش اعلام کردیم که اون برطرف کردن .رویه همه ماژولاشون برطرف شده.
مورد بعدی من میخوام رویه کلکسو نصب کنم و نصب نمیشه چون سطح دست رسی ها اعمال نشده.
حالا من جایی پیدا نکردم که گفته باشه سطح دست رسی چی باید باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
درگاه شما دارای مشکل است . اسکریپت مشکلی ندارد ...
یعنی مشکل از سمت بانکه؟؟
به به پرداخت بگم مشکل از درگاهه؟؟
درگاه پرداخت من خطای 21 میده که پذیرنده نامعتبر است ! برای کس دیگه ای چنین مشکلی پیش اومده ؟!
شاید چون از فریر ارتباط برقرار میشه بلاک کرده باشن تمام افرادی رو که از ماژول های این اسکریپت استفاده میکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ahmaditt
یعنی مشکل از سمت بانکه؟؟
به به پرداخت بگم مشکل از درگاهه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Benygh
درگاه پرداخت من خطای 21 میده که پذیرنده نامعتبر است ! برای کس دیگه ای چنین مشکلی پیش اومده ؟!
شاید چون از فریر ارتباط برقرار میشه بلاک کرده باشن تمام افرادی رو که از ماژول های این اسکریپت استفاده میکنند.
احتمالا آیپی شما در به پرداخت ثبت نشده است ( تغییر هاست انجام داده اید)....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinyz
جالبیش اینه که وقتی شما اون ایمیل رو تغییر میدید . یک ایمیل به خریدار میره ، یکی به صاحب سایت ، یکی دیگه هم به همون طرف ناشناس که اگر ایمیل خودتون رو جای ایمیل شخص ناشناس بزنید پس یک نسخه از خرید اضافی به اون ایمیل میره. من احتمال رو بر از قصد بودن این مشکل ندادم و با خودم گفتم شاید اشتباهی شده .
این باگ نیست و یکی از دوستان خواستند ایمیل سه طرفه طراحی کردن ولی خوب بود بجای ایمیل واقعی یک ایمیل سوری میزاشتن که بچه ها گمراه نشن.
ولی کلا شما از اسکریپت و ماژول های اصلی سایت استفاده کنید بهتره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosseinyz
بهتره بریم دنبال یک پولیش. در ضمن plugin ایمیلش هم یک مشکل امنیتی داشت و اون هم اینکه یک نسخه از خرید به ایمیل شخصی ناشناس هم میرفت که البته من اون رو خودم درست کردم.
شما این ماژول را از کجا دریافت کردید؟ از سایت اصلی؟ لطفا ماژولها و کدهای متفرقهای که دریافت میکنید را با freer اشتباه نگیرید. من تنها پاسخگوی مشکلاتی خواهم بود که در نسخههایی که از سایت میگیرید وجود دارد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
freer
شما این ماژول را از کجا دریافت کردید؟ از سایت اصلی؟ لطفا ماژولها و کدهای متفرقهای که دریافت میکنید را با freer اشتباه نگیرید. من تنها پاسخگوی مشکلاتی خواهم بود که در نسخههایی که از سایت میگیرید وجود دارد.
از همون سایت برتر saitbartar استفاده کردم. چون ماژول ایمیل سایت اصلی مشکل داشت مجبود به استفاده از اون شدم.