پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
فکر میکنم بالای 100 پیمنت برای ما انجام دادن
آقای آقابیگی انسان بسیار شریف و مطمئنی هستن
امیدوارم باز هم بتونیم در آینده از طریق ایشون پرداخت هامون رو انجام بدیم
خداوند رو شکر میکنم که دوستانی همچون شما دارم.
متشکرم از لطف شما.
ارادتمند / بیگی
پاسخ : پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
پرداخت بنده در سریغ ترین زمان ممکن انجام شد.
با سلام،
دلار امروز 3068 تومان
ارادتمند /بیگی
آپدیت قیمت،
دلار 3028 تومان.
ارادتمند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
babelirani
سلام 5k اگه وبمانی بخوام چقد حساب میکنید ؟
با سلام، برای خرید این مقدار باید اسکن کارت ملی + شماره ثابت لطف بفرمایید و همچنین وجه را نقدی از بانک واریز کرده به همراه فیش و اسکنها ارسال بفرمایید.
هر دلار 3018 محسوب میشه.
ارادتمند / بیگی
سلام
پرداخت سفارش لایسنس سی پنل ما رو اوکی کردن
با اخلاق و سریع و با انصاف
براشون آرزوی موفقیت می کنم
پرداخت های من رو هم همیشه ایشون و آقای فیضی در سریع ترین زمان انجام میدن . واقعا خوش برخورد و صادق هستند و ازشون ممنونم . تو این دوره زمونه یه نفر آدم منصف و قابل اعتماد تو این کار بشه پیدا کرد ایشون هستند.
سلام
222.96 دلار پی پل میخوام
لطفا قیمت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sarvar
سلام
222.96 دلار پی پل میخوام
لطفا قیمت؟
با سلام،
به دلیل تعطیلی روز میلادی تا فردا عصر دلار پیپال موجود نیست. اما امروز قیمت حدود 3000 باید باشه.
ارادتمند / بیگی
با سلام،
دلار 2980 تومان.
===============
پرداخت ها به سمت هاست پولیس، Synaptica با قیمت 2810 تومان.
ارادتمند / بیگی