پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
این پیام فقط و فقط جنبه اطلاع رسانی داره
این آقا داره سر ملتو شیره میماله :
قیمتاش رو تو انجمن وتو سایتش واسه پلن یک رو زده 19.900 بعد باهاش صحبت میکنم میگه 30 تومنه چون ارزش رم 2 گیگ بالاس میگم چرا قیمتات رو درست نمیکنی میگه فعلا چون سرمون شلوغه وقت میکنیم. بعد جالب اینجاست زده هزینه نصب ویندوز و کانفیگ رایگانه بهش میگم رایگان انجام میدی؟ میگه نه با هزینه اجام میدم اونم با 20 تومن
من فقط مشکلم ایه چرا دروغ مینویسی! کاری ندارم شاید این قیمت هایی که به من میگه درست باشه و طبیعی باشه. ولی چرا به دروغ واسه اینکه مشتریا رو بکشونی تو سایتت دروغ مینویسی!!!!
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی انگلیس | پورت 10 گیگ | دیتاسنتر : Redstation | منابع اختصاصی | قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fantome10
این پیام فقط و فقط جنبه اطلاع رسانی داره
این آقا داره سر ملتو شیره میماله :
قیمتاش رو تو انجمن وتو سایتش واسه پلن یک رو زده 19.900 بعد باهاش صحبت میکنم میگه 30 تومنه چون ارزش رم 2 گیگ بالاس میگم چرا قیمتات رو درست نمیکنی میگه فعلا چون سرمون شلوغه وقت میکنیم. بعد جالب اینجاست زده هزینه نصب ویندوز و کانفیگ رایگانه بهش میگم رایگان انجام میدی؟ میگه نه با هزینه اجام میدم اونم با 20 تومن
من فقط مشکلم ایه چرا دروغ مینویسی! کاری ندارم شاید این قیمت هایی که به من میگه درست باشه و طبیعی باشه. ولی چرا به دروغ واسه اینکه مشتریا رو بکشونی تو سایتت دروغ مینویسی!!!!
با سلام
تمام مشتریان قدیمی و جدید قیمت های ما رو میدونند دوست گرامی.
نکته بعدی این است که کانفیگ مورد نظر شما با هزینه انجام میشود و طبیعی است.
و نکته آخر اینکه حق با شماست قیمت ها باید در صفحه اول سایت تغییر داده شوند.
[CENTER]پلان شگفت انگیز 1 :
[COLOR=#333333]
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
این سرویس موجود هست ؟ :-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirho3in
[CENTER]
پلان شگفت انگیز 1 :
[COLOR=#333333]
نوع پردازنده: Dual Eight Core 2.60Ghz E5-2670
پردازنده اختصاصی برای هر کاربر : 1500MHz بر روی 2 هسته
هارد: 100GB
رم: 4096 مگابایت اختصاصی
پهنای باند نامحدود بر روی پورت 10Gbps
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
Self Manage
وضعیت دسترسی به روت: کامل
مجازی ساز: Vmware ESXI 5.1
تحویل سرویس : 10/2/2013
قیمـــت : 29.900 تومان / ماهــیانه
سفارش : www.client.sv24.co/cart.php
این سرویس موجود هست ؟ :-
با سلام
قیمت به 45 تومان افزایش پیدا کرده .
سبد خرید - سرور پردازان
با سلام ببخشید انتقال سرور ها چقدر زمان میبره؟ رنج ای پی 80.243
و اینکه این سرور های جدیدتون با raid 10 کانفیگ شده هستن یا نه ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
با سلام ببخشید انتقال سرور ها چقدر زمان میبره؟ رنج ای پی 80.243
و اینکه این سرور های جدیدتون با raid 10 کانفیگ شده هستن یا نه ممنون
با سلام
تعداد سرورها زیاد هست . سعی بر این است که ظرف 2 3 روز آینده انتقال به صورت کامل انجام بگیره .
بله .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
با سلام
تعداد سرورها زیاد هست . سعی بر این است که ظرف 2 3 روز آینده انتقال به صورت کامل انجام بگیره .
بله .
اول از کدوم رنج ای پی شروع کردین؟
هر سه رنج ای پی روی 1 سرور منتقل میشه یا اینکه 3 سرور تهیه شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
اول از کدوم رنج ای پی شروع کردین؟
هر سه رنج ای پی روی 1 سرور منتقل میشه یا اینکه 3 سرور تهیه شده؟
خیر 3 سرور جدید تهیه شده با 3 رنج آی پی .
ممنون میشم اطلاعات مربوط به سروری که رنج ای پی 80.243 روی اون منتقل میشه اعلام کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nezam5480
ممنون میشم اطلاعات مربوط به سروری که رنج ای پی 80.243 روی اون منتقل میشه اعلام کنین
مشخصات 3 سرور متفاوت هستند و سرورها به صورت رندم منتقل میشوند .
بعد از انتقال طی یک اطلاعیه اعلام میشود .