واقعاً عالیه این درگاه . . . فقط کافیه امتحان کنید :->
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعاً عالیه این درگاه . . . فقط کافیه امتحان کنید :->
با سلام
امکان تعیین درگاه بانک توسط کاربر در دکمه پرداخت را هم اضافه نمی کنید؟
::. همچنین اگر امکانی در کد دکمه پرداخت باشد که خریدار در هنگام پرداخت بتواند درگاه بانک را جهت پرداخت از طریق درگاه مستقیم و یا انتخاب درگاه غیر مستقیم بصورت همزمان در یک کد باشد که خیلی خوب هست .::
با تشکر
با سلام
در صورت امکان " شناسه سفارش " و " توضیحات " تراکنش واریزی را هم در ایمیل تراکنش موفق قید نمایید
با تشکر
باهاشون کار کردیم خوب بود.
با سلام ,
احتراما,امکان پشتیبانی آنلاین (چت) نیز به سیستم اضافه شد پذیرندگان عزیز میتوانند در هر ساعتی از شبانه روز با کارشناسان شرکت مکاتبه فرمایند.
برای دسترسی به این بخش از منوی سمت راست بر روی آیکن ask live کلیک نمایید
موفق باشید
بهترين
سريعترين
محشر ترين
حرف نداره ترين
آقا ما راضي هستيم .
از روز اولش عضوشم و حدود 1.5 مليون پول رد بدل كردم
اين سرعت عملشون منو كشته :)
خلاصه حتما توصبه ميكنم شده يك بار هم امتحان كنيد نتيجه خوبي داره
از پشتیبانی عالی جهان پی خیلی خیلی راضیم .با تشکر از کارمندان زحمت کش
پرچم بالاست...جهان پی
سلام|
بدون هیچ مقدمه ای میگم|
جهان پی بهترینه و+چشم حسوداکور+خیلی عالیه
با سلام و درورد
با این پیام میخواستم مهر تایید رو بزنم به جهان پی!
بنده تقریبا تمام سیستم های پرداخت اینترنتی رو چک کردم و آخرین گزینه ای که چک کردم جهان پی بود !
بعد از اولین استفاده از جهان پی فقط از جهان پی استفاده کردم
نظر تخصصی: این سیستم دارای پشتیبانی آنلاین هست که این از همه مهم تره! از طرفی کمترین هزینه ی ممکن رو برای کارمزد در نظر گرفته! و از اون مهم تر سیستم ایمنیش هست که اصلا جای بحث نداره:)
از 10 ستاره بهش 9/5 میدم :) اون نیم رو هم بخاطر این کم میکنم که خیلی کم تبلیغ کرده و کمتر ازش اطلاع دارن
درود
من یک سوال دارم و نمیدانم اصلا امکان داره یا نه ؟
امکان اینکه پرداخت ارزی مانند پی پال هم داشته باشید نیست ؟ منظور درگاهی هم باشه که این خارجی های بینوا هم بتونند با دلار خرید کنند و معادل ریالی اون را شما پرداخت کنید ، حتی اگر کارمزد تبدیل ارز هم بگیرید باز خوب هستش
مشکل اینجاست مثلا یکی مثل من نه حساب خارجی داره و نه اگر مشکلی برای حساب پیش بیاد با توجه به اینکه کسی را در خارج ندارم تا آدرس و تلفن بدم دچار مشکل خواهم شد و از طرفی مشتری خارجی هم دارم ! که با توجه به نداشتن امکان خرید ارزی ناچارا مشتری را رد میکنم ولی اگر مثلا جهان پی بتونه اینکار را بکنه هم ما سود میبریم هم یک نوآوری کرده و احتمال موفقیت هم براش تصور میشه
الان همه درگاهها مثل هم هستند و امکانات مشابه دارند و تنها درصدهای اونها فرق داره و البته نقطه قوت جهان پی به نظر من ارتباط دائم با مشتری ها و توجه به نظرات اونها هست
شما نشستید ببینید دیگران چیکار میکنن بدون اینکه فک کنید درسته یا غلطه همون کار رو بکنید؟
یعنی چی که زیر ده تراکنش در ماه درگاه غیر فعال میشه؟
اولا اونجایی که شما دیدید اطلاعیه دادن درگاه اختصاصی رو غیر فعال میکنن که همون کار هم اشتباهه و چون کاربرا دارن میپرن به جای فکر کردن به علت و کاهش کارمزد این حرکتها رو عجولانه دارن انجام میدن ، ضمنا اونجا درگاه اختصاصی رو بدون هزینه دادن ولی شما هزینه هم گرفتید ؛ بعدشم شما ما رو با 1 درصد کردن کارمزد کشیدید آوردید سمت سامانه خودتون که بعدش هر طور خواستید باهامون رفتار کنید و قوانین جدید از خودتون دربیارید؟
خوشبختانه درگاههای دیگه هم هستن و اینطوری ادامه پیدا کنه مجبورم از یه سامانه دیگه استفاده کنم ، نمیدونم چه رسمی هست تو ایران که همه شرکتها اولش تموم زورشون رو میزنن مشتری و کاربر جمع کنن بعد دچار غرور میشن و شروع میکنن به پس زدن مشتری ، یه سامانه مالی باید با ثبات و قابل اعتماد باشه نه اینکه منتظر باشیم هر چند وقت یکبار یه قانون جدید توش وضع بشه
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و api در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
- - - Updated - - -
پاسخ شما :
-- این اطلاعیه شامل هر دو درگاه عادی و اختصاصی می باشد.
-- لازم به ذکر است قبل از هر اقدامی 3 بار برای پذیرنده تیکت و پیامک ارسال می گردد تا نسبت به فعال سازی درگاه اقدام کند.
-- برای پذیرندگانی که قبلا(در سه ماه گذشته) تراکنشی کمی داشتند محدودیتی اعمال نمی گردد و میتوانند با همین حجم تراکنش کم از درگاه های مذکور استفاده کنند. هدف فعال بودن درگاه در وب سایت کاربر می باشد یعنی در زمان بررسی جهان پی,درگاه مربوطه قابل استفاده باشد
چرا فقط ماهیانه حداقل 10 تراکنش!
-متاسفانه برخی کاربران فقط عضو شده و درخواست درگاه داده اند با این حال در 6 ماه گذشته حتی 1 تراکنش نیز انجام نشده است
- وب سایتی که درخواست درگاه پرداخت داده و API در یافت کرده,باید در زمان بررسی کارشناس جهان پی,درگاه جهان پی فعال و قابل استفاده باشد گاها مشاهده شده فقط درخواست در پنل جهان پی ثبت شده و اثری از درگاه جهان پی در وب سایت کاربر نمی باشد!
در مدت چهار ماه اخیر که جز کاربران جهان پی بودم از سرویس دهی این سیستم بسیار راضی هستم.
با سلام بنده یه 1 سالی میشه از جهان پی استفاده میکنم و تا حالا هیچ گونه مشکلی ندیم و هیچ وقت به مشکل چه در پرداخت درگاه .. چه در خود شرکت ندیدم امیدوارم همینطور ادامه بدن و همینطور بمونن
یه خسته نباشید بدهکار شدیم با تشکر
براساس بررسی های صورت گرفته محدودیت 10 تراکنش ماهیانه به صورت کامل حذف شد و کاربران عزیز میتوانند بدون محدودیت از درگاه های موجود استفاده کنند.
اطلاعات پست اول به شرح ذیل بروز شد
- تعداد درگاه های بانکی فعال :12
-کارمزد درگاه مستقیم عادی : 1 درصد و غیر مستقیم :نیم درصد
-کارمزد درگاه مستقیم اختصاصی :1 درصد
-زمان تسویه حساب: حالت عادی 5 دقیقه الی 1 ساعت (نهایت 24 ساعت)
-امکانات:در عرض 30 ثانیه در جهان پی عضو و امکانات موجود را بررسی نمایید
اطلاعات ارسال شده مربوط به بازه زمانی 1392/01/30 الی 1393/04/30 می باشد
تعداد کاربران فعال و تایید شده سیستم :18.750
تعداد تراکنش های تکمیل شده:1.821.916
تعداد تیکت های ثبت شده:106.751
تعداد موارد ارسالی از فرم تماس با ما:*****
تعداد کاربران توقیف شده:21
تعداد کاربرانی که اخطار دریافت کردند:93
رتبه در ایران:542
من خیلی از جهان پی راضیم / خیلیا بهم پیشنهاد دادن باهاشون کار کنم ولی جهان پی 1 چیز دیگه اس !
مورد نداشتم مشتری بهم بگه سیستم مشکلی داره یا پرداخت نمیشه
سلام
سیستم حرفه ای دارند و انشاالله همینطور باقی بمونه
و همچنین امیدواریم در حفظ اطلاعات کاربران کوشا باشند و به راحتی در اختیار کسی قرار ندن
امیدواریم هر روز بهتر از دیروز باشند
چه خبر از قالب و تغیرات جدید؟
چه زمانی رونمایی میشه؟
تقریبا 6 ماهی هست که با جهان پی کار می کنم
در یک کلام
واقعا عالیه !
من از اپراتور 113 لایو چت شکایت دارم
اگر صلاح میدونید همینجا بگم در غیر اینصورت پ.خ بدم
عالی و بدون هیچ مشکلی هست
جهنا پی بهترین سیستمی هست که باهاش کار کردم اما جدیدا مشکلاتی داره که اصلا راضی نیستم ! من از برج 1 سال 1392 تا امروز از این درگاه استفاده کردم ...
اما مشکل جدید من بیشتر مربوط به پشتیبانی هست !! قبلا پشتیبانی عالی بود و اگه مشکلی بود و حل نشده بود تماس میگرفتن خودشون و مشکلو حل میکردن ..
مثلا مشکلی که در حال حاظر وجود داره من باید تا امشب مبلغ 250 هزار تومان هزینه سرور سایت و لایسنس و غیره رو هب شکرت میزبانیم پرداخت کنم درسته ربطی ه جهان پی نداره این موضوع اما از اینجا مشترک میشه موضوع که من درخواست برداشت 280 هزار تومان به صورت شتاب میکنم (دیشب ساعت 1 شب) امروز صبح که میرم فاکتور رو پرداخت کنم میبینم پول توی حساب نیست !! زمانی که رفتم چک کردم که جهان پی واریز کرده یا نه دیدم که زده مبلغ به صورت پایا واریز شد !!! که من همچین درخواستی نکرده بودم زیرا تا حداقل فردا صبح پول به حساب من انتقال داده نمیشه ! و اگه سرویس دهنده هم قبول نکنه سرویس رو نگه داره تا فردا من مجبورم همه زحماتم رو بریزم دور و از اول شروع کنم ...
در زمانی که من تیکتی به پشتیبانی دادم که چرا پایا واریز شده به جای شتاپ گفتن سقف پرداخت اون روز شتاپ تکمیل شده و پایا واریز شده (خوب مسلما شما میتونستین تا امروز صبر کنید و برای بنده واریزی انجام بدید ... ) توی تیکت پرسیدم که حالا که پایا واریز شده آیا مبلیغ 280/000 هزار تومان واریز میشه یا مبلغ 279/500 تومان ! اگه پشتیبانی پاسخ درستی به بنده میداد مشکلی نبود (500 تومان پولی نیست اما از پاسخ پشتیبانی اصلا خوشم نیومد ) .
پاسخ پشتیبانی به سوال من :
کاربر گرامی,سلام
جناب شرایط در منوی هزینه ها قید شده است
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - هزینه ها در سیستم
مبلغ تاییدی به حساب شما واریز می شود
-------
خوب الان مبلغ تعیدی کدوم هست 280/000 تومان پایا یا 279/500 شتاب ؟ یعنی پاسخ این خیلی سخت بود ؟ بعد از پاسخشون تیکت رو خودشون بستن ...
مجدد بنده تیکت دیگری زدم و سوالم رو به صورت کامل پرسیدم
متن ارسالی من به پشتیبانی در تیکت جدید :
لطفا در صورت امکان قبل از به نتیجه نرسیدن تیکت رو نبندید ...
-----------
من تیکتی با عنوان واریزی !! زده وبدم که بسته شد اما جوابمو آخر نگرفتم ...
من درخواست برداشت 280/000 هزار تومان داده بودم به صورت شتاپ که مبلغ تعیدی 279/500 تومان بود که 500 کارمزد بانکی کم شده خوب تا اینجا مشکلی نبود ...
اما امروز دیدم به صورت پابا واریز کردن ! که پشتیبان قبلی پاسخ این مورد رو بهم دادن هیچ ...
اما من نفهمیدم آخر سر زمانی که پایا کارمزد نداره اون 500 تومانی که به دلیل هزینه بانکی شتاب از پول من کسر شده و همکاران شما به صورت پایا واریز کردن ایا همان 280/000 هزار تومان واریز میشود یا 279/500 تومان !!
ممنون میشم یک جواب کامل بدید ...
--------------
پاسخ پشتیبانی به بنده :
کاربر گرامی,سلام
1- جناب وقتی تیکتی بسته می شود یعنی پاسخ شما به کامل ارسال شده است لینک قوانین و شرایط پشتیبانی
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - قوانین پشتیبانی و ایجاد تیکت
- در صورتی که تیکت شما در وضعیت "بسته شده" است یعنی نیاز به ادامه گفتگو نیست و یا شما موارد فوق را رعایت ننموده اید.
2-در اینک هزینه ها قید شده است اگر سقف شتاب تکمیل شده باشد تسویه های مانده به صورت پایا ثبت می شود از انجایی که برای حسابداری مبلغ تاییدی ارسال می شود همون مبلغ در حواله نیز ثبت خواهد شد
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay - هزینه ها در سیستم
3-شما یک بار تیکت ایجاد کردید و پاسخ شما نیز داده شد و فکر نمی کنم دیگری نیازی به ادامه چندین صفحه یک تیکت باشد این موارد فقط وفقط باعث تاخیر در پاسخگویی به سایر کاربران می شود.
4- قبل از ادامه فعالیت مجدد قوانین و شرایط را بررسی فرمایید
-------------------------------------
باز هم میبینید که پاسخ درستی به بنده ندادن خب یعنی گفتن این جمله انقدر سخت هست که مثلا مبلغ 270 هزار تومان واریز میشود ب جای 280 هزار تومان . یعنی انقدر سخت هست که همه چیزو میگن به جز اصل موضوع ؟!!!!
بعد من نفهمیدم دقیقا توی این پاسخ تحدید کردن یا نه !!! توی بعضی جمله ها که بیشتر شبیه تحدید هست تا راهنمایی ! (شماره 1 و 3 و 4 رو با توجه کامل بخونید ...) فک میکنم از این موارد منظور ایشون این هست که اگه من میخوام باز هم از جهان پی استفاده کنم بایر هر چی گفتم بگم چشم !
آیا این درسته با کاربری که یکی از قدیمی های این سیستم هست این گونه پاسخ تیکت هاشون بدین ؟!
منتظر پاسخ تیم جهان پی در همین انجمن و در همین تاپیک هستم ...
شخصی که به تیکت ها پاسخ داد Azim GHader
--------------------------------
به شخصه از جهان پیی که اون همه دوستش داشتم و همیشه به همه معرفی میکردم توقع چنین پشتیبانی رو ندارم ...
امید وارم شاهد پشتیبانی قوی تر مانند قبل باشم ...
دوست عزیز بنده هم دقیقا هفته پیش همین مشکل رو داشتم
وقتی برای منم همینطور شد تیکت دادم که چرا دیر واریز شده در حالی که ایمیل شب اومده همین رو گفتند!
منم همین 500 تومان رو گفتم همین جواب رو دادند
جالبه که بعد چند دقیقه حساب کاربری منو هم تا 1 ساعت کلا مسدود کرده بودند!
اگر لازم شد اسکرین شات هم میزارم
بله 500 تومان پولی نیست اما فکر کنید از هزاران نفر همین 500 تومان رو بگیرند در روز چی میشه!
- - - Updated - - -
یکی از دلایلی هم که من پست ندادم اینه که هنوز هم دارم استفاده میکنم چون درگاه خوبی هستش اما خوب ...
من به شخصه خودم مشکلی با جهان پی ندارم اما پشتیبانیشون دیگه یواش یواش داره مشکل ساز میشه و اگه از اینی که هست بد تر بشه قطعا کاربران خودشو از دست میده هیچ خیلی ها هم درگاه های دیگه رو استفاده میکنن ...
درگاه های خوب زیادی هستن که متعصفانه همشون مشکل پشتیبانی دارن در این بین درگاه جهان پی خوب بود که اونم متعصفانه پشتیبانیش داره خراب میشه ...
من که توی کار هاستینگ و غیره نیستم که درگاه نیاز داشته باشم دوستانی هم که تبلیغات بخوان بدن توی سایت هام و یا چیزی رو بفروشم توی نت میتونم از این به بعد به راحتی با شماره حساب این کارور انجام بدم و دیگه از درگاه استافده نکنم ...
اما بازم میگم بقیه درگاه ها مثب زرین پال پی لاین و غیره خوب هستن اما جهان پی عالیه ... اگه جهان پی میخواد عالی بمونه باید وقت بیشتری برای کاربران در پشتیبانی بزاره ...
به شخصه حاظرم به جای 0.5 درصد کارمزد 1 یا 2 درصد هم کارمزد بدم اما خوب در کنار خدمات خوب پشتیبانی خوب هم بگیرم ...
با سلام
در حال حاضر جزء مشتریان جهان پی نیستم . اما زمانی که از خدمات جهان پی استفاده می کردم راضی بودم
جهان پی حوبه اما با Mr.Pouria شما موفق هستم که جهان پی پشتیبانیش جدیدا ضعیف شده تیکت میدی دیر جواب میدند مدتی هست و تسفیه حساب هاش شبا دیر میزنه .
دوم اینکه تیکتی میدی بارها شده دیدم که تیکت خودشون میبندند یک بی احترامی هست یا شاید سوال ادم بازم داره نمیگم همش اما گاهی اینطور بود من دیدم . خودم استفاده میکنم راضی هستم اما از پشتیبانیش جدیدا ....
هر شرکتی قوانینی دارد و تمامی کاربران آن شرکت باید آن را رعایت کردند
- تسویه حساب بین 5 دقیقه الی 24 ساعت انجام می شود و هیچ نیازی به ارسال تیکت و تماس تلفنی نیست
-زمان پاسخ گویی به تیکت ها نیز بین 5 دقیقه الی 24 ساعت کاری می باشد و مسلما در این بازه زمانی پاسخ داده خواهد شد
- جهان پی طبق شرایط درج شده میتواند نوع درخواست کاربر تغییر دهد از جمله این موارد حجم بالای درخواست ها و پر شدن سقف واریز شتاب می باشد
- کاربر Mr.Pouria تیکت شما به دلیل عدم بررسی شرایط و قوانین بسته شده بود و در آخرین تیکت نیز به شما تذکر دادیم دقیقا به لینک داده شده مراجعه فرمایید شما به عنوان کاربر سیستم حق انتشار محتوای تیکت یا اسامی پشتیبانان را ندارید. مورد بعدی اینکه درخواست شما به صورت اتومات و توسط سیستم ثبت شده به ساعت ثبت تسویه دقت کنید لذا سیستم به صورت هوشمند مبلغ تاییدی (مبلغ با کسر کارمزد) را اعمال می کند و در تمامی تیکت ها نیز خدمت شما اعلام شد و هیچ نیازی نیست 3 تا تیکت چند صفحه ای یا در انجمن پابلیک فرمایید با این شرایط حساب کاربری شما جهت بررسی دقیق به بخش مربوطه ارجاع شد.
-
با سلام و احترام
قالب صفحه اصلی و همچنین پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
با سپاس
- - - Updated - - -
با سلام و احترام
قالب صفحه اصلی و همچنین پنل کاربری به صورت کامل تغییر داده شد لذا خواهشمندیم از طریق لینک زیر بررسی کرده و در صورت وجود مشکل اعلام فرمایید تا تغییرات نهایی نیز اعمال شود.
سیستم پرداخت اینترنتی جهان پی | Jahan Pay
با سپاس
کد نویسیش کار کی هست ؟
طراحی و پیاده سازی شرکت رسا پژواک جهان | 476261-021
قالب زیبایی هست تبریک فقط جهت بهینه سازی و رفع ارور های قالب eroor & warning استاندارد جهانی به کد نویستون بگید این ها رو رفع کنند
[Invalid] Markup Validation of http://jahanpay.ir/ - W3C Markup Validator
من تا اعلان چند ماه بیشتر استفاده نکردم اما راضی بودم
دوست عزیز پیشنهاد میکنم امکان تغیر وگو و اسم فروشگا هم در بخش درگاه های اختصاصی فعال کنید که کاربران بتونن از درگاه قبلی خود که برای سایت x گرفته شده بود برای سایت y با تغیر لوگوی درگاه استفاده کنن ...
به شخصه یه درگاه اختصاصی دارم که نمیتونم استفاده کنم روی سایت جدیدم زیرا لوگوی یک سایت دیگر که فروخته شده روی اون هست !