سلام
اگر قرار نیست این سرور آنلاین بشه لطفا یوزرهای رو بفرستید روی لوکیشن دیگه یا وجه رو استرداد بدید
صبر کردن هم حدی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
اگر قرار نیست این سرور آنلاین بشه لطفا یوزرهای رو بفرستید روی لوکیشن دیگه یا وجه رو استرداد بدید
صبر کردن هم حدی داره
تکلیف رو روشم کنید، اگه نمی تونید پول ها رو پس بدین بریم از جای دیگه بگیریم
دلتون خوشه ها
افشار 47 تومن پول منو همینطوری خورد و سرویس تحویل نداد بهم . . .
دوستانی که حال ندارن این تاپیک رو مطالعه کنند ، ببینند نظر بقیه کاربرا چیه و در مورد انتخاب سرور دقت نمیکنن باید هم گرفتار ServerDL و افشار بشن .
در 1 جمله : حماقت محضه کار کردن با افشار و تیم داغونش .
ساعت 5 بعد از ظهر روز دوم
شما هنوز میخوای بگی ساپورت آلمانی پاسخ نداده ؟
آقای افشار حق الناس است برادر من کی هزینه خسارت های وارد شده به ما رو پرداخت میکنه این رسمش نیست
شما اگر 10 % به فکر اعتبار خودت و مشتری هات بودی تو چنین موقعیت هایی تلفن همراهی که اعلام کردی رو خاموش نمی کردی
خیلی بی تجربه و ناپخته عمل می کنید ....
هم گوشی رو خاموش کردید و همچنین تیکت ها رو هم که کلا بیخیال شدید ... در یک کلام اصلا مهم نیست که مشتری در چه وضعیتی باشه
من به این نتیجه رسیدم که از کسایی که میان اینجا تبلیع میکنن نباید سرور خرید. من سه بار سرور عوض کردم, هرجا میری ۲ روز در هفته داونه, ۱ روز طول می کشه نصب کنن, پشتیانی هفته ای یبار میاد. بهترین کار اینه که دو برابر بیشتر بدی یجا مثل parspack سرورت هم در عرض ۵ دقیقه آمادست
آقا اگه قرار نیست راه بیفته حداقل از یه لوکیشن دیگه سرور بدید بهمون.
با سلام
سرور مورد نظر که قطع بود از حدود ساعت 6 عصر وصل شد
دوستان تایید می کنند
با سلام دوست عزیز
پرداخت فاکتور های ایشون توسط من انجام میشه و ایشون همیشه چند روز مونده به اتمام درخواست پرداخت میدهند
به نظرم مشکل از طرف دیتاسنتر هست چون 100% مشکل مالی نبوده
لطفا صبور باشید
در اینطور مواقع مدیر سرور 100 درصد بیشتر از شما پیگیر هست تا بتونه مشکل رو رفع کنه
پیشنهاد میدم کمی شکیبا باشید تا مشکلتون رو رفع کنند
ارادت مند فرخی
اقا سرور المانتون قطع شده
سرور امریکا و انگلیستون که قطع نشده که !!!!!!!!!!!!!
من دیگه مصمم شدم با شما تسویه حساب کنم برم جای دیگه
میخواستم بمونم ولی کور پشیمونمون کردید
یک چیزی بهمون دادید فقط خواستید خودتون رو از مسئولیتش در بیارید . در اصل هیچ کاری هم نکردید .
تا امشب پول 1.5 + ماه و پول برنامه به حساب برگشت خورده باشه !
:|
برادر من فامیل من فرخی هست
یه خورده تحقیق کنید و تفکر بعد صحبت کنید و اظهار نظر:|
گفته بودن مشکل مالی هست
چون خبر دار بودم تکدیب کردم این حرف رو
پشتیبانی ایشون به من مربوط نیست که فکری به حالشون کنم
لطفا در صورتی که از چیزی مطمئن نیستید اضهار نظر نکنید
پیروز باشید
فرخی
دوستان سرور من وصل شده
دوست عزیز لطف کنین وجه رو برگردونین, سرورم هنوز راه نیفتاده تیکت هم دادم
کی به تیکت ها پاسخ خواهید داد
دو روز هست تیکت نصب نرم افزار دادیم ولی پاسخی دریافت نکردیم
حد اقل تیکت جواب بدید :|
بالاخره به سختی وصل شد
انشاله این انتقاد های ما برای پیشرفت سرور دی ال سازنده باشند
موفق باشید
کاربر racefa سرویس شما کاملا لغو و حذف شد هیچ هزینه به دلایل زیر به شما داده نخواهد شد .
1- تشویش افکار عمومی و جهت دادن منفی درباره سرور دی ال .
2- اخطار چندین بار به کاربران این تاپیک برای پشتیبانی نیست .
3- سرویس شما روز اول تحویل داده شد و شما توانایی استفاده نداشتید .
4- می توانید در واحد پلیس فتا در مشهد اقدام به شکایت بفرمایید . ما پاسخ گو شما هستیم .
دوست عزیز من حق کی رو خوردم ؟
شما بگو من حق کی رو خردم من تا قرون آخرش رو می دهم به شما !!
این رسمش نیست !
1 روز ما مشکل داریم شما بیای ما رو به حق الناس تشبیه کنید .
لطفا به فکر این دنیا و اون دنیا هم باشید . با کلیدهای کیبورد هرچی تایپ می کنید به اون نیز فکر کنید یک خدایی اون بالا هست حق کسی رو نخوردم و نخواهم خورد ...
موفق باشید .
دوست عزیز بزرگوار نه ما بی تجربه هستیم و نه ناپخته !
تیکتها رو بخیال نشدیم .
تیکتها مربوط به آلمان سرور 1 رو به حالت تعلیق قرار دادیم
لطفا از ادبیات مناسب که در شان 2 طرف باشه استفاده کنید .
شما اگه کل اینترنت رو زیر رو کنید مطلبی دال بر قطعی سرور های سرور دی ال طی 7 سال گذشته بدست نخواهید آورد ....
پس بعد 7 سال یکبار مشکل حواله wire داشتیم . یکم درک کنید شما هم مثل من انسانید !!
خیلی از دوستان تو این چند روز به ما کمک کردند و موضوع رو به ما سپردن من شخصا از اونا تشکر می کنم ... و مطمئن باشند جواب اعتماد به سرور دی ال رو خواهند گرفت ...
بیانیه کامل درباره سرور آلمان ...
همانطور که مستحضر هستید دیروز 3 شنبه ساعت 11 صبح سرور 1 آلمان به دلیل نرسیدن حواله wire به کشور آلمان مسدود شد .
لذا ابتدا ما فکر کردیم که می تونیم با کردیت کارت یا پی پال حواله رو بزنیم ولی بعد متوجه شدیم چون حواله مال 3 ماه پیش بوده است با اینکه حواله های بعد از 3 ماه تا امروز تمامی وری فای شده بودند حواله 3 ماه پیش ما به مبلغ 1500 یورو معادل تقریبا 6 میلیون و 600 هزار تومان برگشت خورد .
ابتدا چون فکر کردیم بحث جدی نیست درخواست دادیم که کاربران تا ساعت 14 دیروز صبر کنند با اینکه کاربران عزیز همکاری خوبی داشتند ما ساعت 14 متوجه شدیم پی پال و کردیت کارت غیر فعال هست و مجدد باید حواله وایر بزنیم .
موانعی که در سر راه بود المان به هیچ صراطی مستقیم نبود و فقط تا حواله انجام نمی شد هیچ همکاری نمی کرد .
مشکل این بود حواله در صورت واریز مستقیم از طریق صرافی افخهی در مشهد و محمدزاده اگر انجام می شد نزدیک به 5 روز کاری حداقل زمان می برد تا وری فای شود و در طی این 5 روز سرور بایستی قطع می بود .
ما مساعدت یک دوست خوب در هانوفر آلمان توانستیم حواله wire در داخل خود آلمان بزنیم که این موضوع باعث می شد 1 روز حواله ما به دست دیتاسنتر برسد .
ساعت 21 شب 3شنبه ما حواله رو از المان زدیم و بعد از تقریبا 18 ساعت سرور باز شد .
برای دوستانی که شاید سوال بشه که چرا آنی حواله wire واریز نمیشه بایستی عرض کنم
کشور آلمان برای مبارزه با پول شویی حداقل 24 ساعت هزینه رو در بانک مرکزی نگه می دارد یک مثال راحت یک چیزی مثل طرح شاپرک خودما ! اونجا ولی تسویه 24 ساعت هست .
به دلیل این موضوع یکم طول کشید .
امیدوارم کسانی که ما رو درک کردن یک روزی مشتریان آنها ، آنها رو درک کنند .
آنها که تصمیم گرفتند از این آب گلالود ماهی بگیرند و بنده رو پیش سایر مشتریان خراب کنند هم به راه راست هدایت شوند .
گرچه مطمئن هستم آنها نیز تحت فشار کاربرانشون بوده اند و از فشار عصبی مجبور به ارائه پاره ای از سخنان و انتقادات تند شده اند .
دوستانی که فکر می کنند بنده دارم دروغ می گم می تونم حواله ها رو براتون بزارم رو سایت ... چیزی نیست که بخوام دروغ بگم .
با آرزوی توفیق برای دوستان عزیز
عمری بود در خدمتیم .
خود کرده را تدبیر نیست؛ از ماست که بر ماست !
احسان افشار
دوست عزیز وقت خودتون رو نگیرید ...
در تاریخ های زیر شما اطلاعات سرور رو در قالب تیکت در یافت کردید .
متن داخل تیکت : اطلاعات سرویس خریداری شده ...
Remote Desktop Conennction : 88.150.220.163
Username : root
Password : ********
lمشخصات بالا روت اصلی سرور بوده است
متن داخل تیکت ریلودکردن سیستم عامل :
سلام
نصب شد
http://88.150.220.163/IBSng/admin
system
مشخصات سرور IBSng که برروی اون itun*** نصب شده است
دلیل برای بحث کردن به شما نمی بینم کاملا موضوع از نظر ما شفاف هست .
شما فکر کنید ما هزینه شما رو خوردیم یک آبم بالاش !
ولی اینطور نیست ...
موفق باشید شما خودتون حقوق خودتون رو پای مال کردید من خیلی انسان وار به وظیفم داشتم عمل می کردم و جواب تیکت شما رو در سایت می دادم شما فکر کردید با ارسال پست در اینجا می تونید از حق و حقوق نداشته خود دفاع کنید ...
ولی می توانستید خیلی راحت با صحبتهای منطقی که در سایت سرور دی ال هزینه خود را برگشت بزنید .
ولی خوب راه بدی رو انتخاب کردید .
موفق باشید .
اگر اطلاعات ندارید ساکت باشید اگر حرف نزنید کسی نمیگه شما دانش ندارید !
1- سرور مجازی یعنی اشتراک رم - هارد - پورت ! پس ساکت !!!
2- به اطلاعات مردم سرک بکشیم که چی بشه ؟ مثلا بررسی کنیم ببینیم شما هر روز چه کار می کنید :d خنده دار نیست حرفتون ؟ پسورد سرور شما رو از کجا داریم ما ؟ 400 تا کاربر رو هر روز سرک بکشیم ... خنده دار هست !
باشه حق با شما ... جوابیه شما در پست بالا آمده هست دانش نداشتید ... گر نه سرور شما آماده بود و مشخصات صحیح و کامل ارسال شده است . لاگ رو می تونید ببینید .
دیگر به شما جوابی نخواهم داد ...
سلام
دوست عزیز یه سرور لازم دارم برای چک پی پلم
برای همین می خوام آی پی به ندرت عوض بشه
از کدوم سرور شما استفاده کنم که آی پی خیلی کم عوض بشه؟
سلام سفارشی دیشب دادم تیکت هم داده شد
تماس هم ساعت 6 گرفته شد گوشی خاموش بود لطفا در اسرع وقت سرور رو تحویل بدید تشکر
راه تماسی دیگه پیدا نکردم
یوزر : irankey[at]gmail.com
دوروز تیکت من بی پاسخ مونده در مورد سرور آمریکا ، کی قراره جواب بدین ؟
همه چی عالی غیر از پاسخگویی
شانس ماست دیشب باهاشون از پخ هماهتگ کردم از جای دیگه سرویس داشتم غیر فعال شده میخواست انتقال بدم حالا هر روز باید ضرر بدم با امشب اگر ندن 1 روز کامل میشه ! خدایی کی پاسخگوئه
یه تلفن بود تماس میگیرفتم ادم خیالش راحت میشد
راه تماس با پشتیانی سرور دی ال چیه دقیقا؟
هم تیکت دارن، هم یاهو مسنجر و هم سه خط تلفن. اینا که هیچ کدوم جواب نمیده! دوستان کسی اینجا هست کهتونسته باشه از طریق تله پاتی و با استفاده از کسائل متافیزیکی تونسته باشه با پشتیبانی تماس بگیره؟
الان 3 روزه که نه سایت شما باز میشه نه می تونم به vps وصل شم چرا؟
سرور دی ال با پشتیبانی و مدیریت جناب آقای افشار سرور های خوبی ارایه میدهند ، ما راضی هستیم
کاربران توصیه میکنم حتما صبور باشید
یکم پشتیبانی مشکل داره که امیدوار هستیم حل بشه و الا سرور دی ال جزءبهترین ارایه دهنده های سرور محسوب میشه
متشکریم
بخاطر ندارین ؟؟؟
توی همین تاپیک پستهامو بخونین متوجه میشین .
شما دیگه نباید حرفی ار حق و حقوق بزنید ، بعد 1 ماه پول واریز کردم هزینه کانفیگ هم دادم 47 تومن . نه سرویس تحویل دادی نه پولمو برگشت دادی ، تیکت که جواب نمیدی ، تلفن که جواب نمیدی ، اینجا هم که حرف از حق و حقوق میزنی .
حتما بیشتر توضیح بدم به من هم میخوای بگی بیام مشهد از طریق پلیس فتا پیگیر شم . . .
مردم رو الاف کردی با این سرویس دادنت
جون آدمو میگیری سرویس تحویل بدی
همه ناراضین
چطور حرف از حق و حقوق میزنی شما
چه دلیلی داره اینقدر تبلیغ میکنی شما
آرشیو تیکتها رو نشونتون بدم که بدون جواب فقط بسته میشدن ؟؟؟؟