سلام علیکم
یک سرور جدید سفارش داده شده است با مشخصات ذیل
Opteron 6234
2.6GHz
12 Cores/ 12 Threads
64GB DDR3
512GB SSD + 2TB HDD
1Gps port
بزودی پیش فروش انجام خواهد شد و یک پیشنهاد جدید دیگر خواهیم داشت
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام علیکم
یک سرور جدید سفارش داده شده است با مشخصات ذیل
Opteron 6234
2.6GHz
12 Cores/ 12 Threads
64GB DDR3
512GB SSD + 2TB HDD
1Gps port
بزودی پیش فروش انجام خواهد شد و یک پیشنهاد جدید دیگر خواهیم داشت
آقا سرورتون دان شده
مشکلی دارین تیکت کنیدنقل قول:
آقا سرورتون دان شده
دلم نیومد نظرم رو نگم!
خداییش سرورهاشون حرف نداره از نظر سرعت و کیفیت حرف اول رو میزنند از آخر b-)
کلا سی پی یو رو 100 هست نمیشه کاری کرد
سرعت دانلود سرور بین 200-600 کیلوبایت بود
پشتیبانی هم در حد متوسط به پایین بود
پ.ن:سرور در جهت تست برخی نرم افزار ها خریداری شده
موفق باشید
هر کی دوست داره میاد تو تاپیکمون هر چی دلش میخواد میگه خوب بگه
ولی این رو بدونین ما مشکلات کاربران رو بر طرف می کنیم و مسئولیت پذیریم این کاربر هست که یا درخواست پرداخت هزینه سرویس می کنه یا سرویس ول می کنه میره یا میاد اینجا انتقاد های خودش رو انجام میده
ما به فکر مشکلات کاربران هستیم و مسئولیت قبول می کنیم در قبال سرویس دهی
پیش فروش 24الی 48ساعت اینده شروع خواهد شد و لینک سفارش فعال میشود
با تشکر
درست همون کاری که من کردم فقط واسه تست رم 2 گیگ سی پی یو ذغالی :d
بنده دو روز هست که کلا down هستم!
تیکت هم زدم در انتظار پاسخ هست همچنان!
باقی زمان ها هم اونقدر تایم اوت هستم که یوزر ها قطع میشن و خودم حتی دسترسی به ریموت دسکتاپ هم ندارم
حداقل پنل ریبوت ارائه نکردن که بتونیم خودمون یه خاکی به سرمون بریزیم!
آقا ما داون شدیم تیکتم جواب ندادید :( داغون شدیمااا له له :دی یه کاری بکنید توروخدا
تعریف مع*** :دینقل قول:
الان تعریف بود یا انتقاد؟ :دی
آقـــــــــــــــــــــــ ــا زمانی ک کاربر میاد تعریف میکنه خوبه انتقاد میکنه بده !!! :|نقل قول:
هر کی دوست داره میاد تو تاپیکمون هر چی دلش میخواد میگه خوب بگه
ولی این رو بدونین ما مشکلات کاربران رو بر طرف می کنیم و مسئولیت پذیریم این کاربر هست که یا درخواست پرداخت هزینه سرویس می کنه یا سرویس ول می کنه میره یا میاد اینجا انتقاد های خودش رو انجام میده
ما به فکر مشکلات کاربران هستیم و مسئولیت قبول می کنیم در قبال سرویس دهی
پیش فروش 24الی 48ساعت اینده شروع خواهد شد و لینک سفارش فعال میشود
با تشکر
والا کلا آش نخوردیم پول هم فدای سرمون :دینقل قول:
ده هزار تومن دیگه ارزش اعتراض نداره.آش تموم شده
به هر اندازه پول بدین آش میخورید
الان من چند تا سرور 512 دارم ک متوسط بین 30-35 تومن هزینه ی ماهیانه پرداخت میکنم.ناراضی هم نیستم چون ارزشش رو داره
بحث پول هم نیست اکثر فروشندگانی ک تو اینجا فعالیت میکنند و کیفیت سرورهاشون خوب هست شناخته شده هستند و قیمت هاشون هم نسبت به کیفیت منصفانه هست
خوب گفتید از روز اول هی میگیم پنل - کنسول بدید میگن باشه الان دو هفتش در حال اماده سازیه :دینقل قول:
اگر پنل بدن که راز استراتژیکشون بر ملا میشه
ما ک کلا بیخیال شدیم سروهاشون در حد سیستم پنتیوم 2 هس سرعتشون هم در حد ا دی اس ال 128 مخابرات :دی
ایشالا خوب بفروشن
متاسفانه من هم دچار همین مشکل بودم و هر 2 سرور مجازی از دسترس خارج شد اما با مراجعه به بخش اخبار وب سایت vgig.ir مطلع شدم بعضی از دوستان که از ایشون سرویس گرفتن کم لطفی کردن و قواعد و قوانین دیتا سنترهارو نقض کردن ( بنا بر هر انگیزه و هدفی )که باعث suspend شدن سرویس شده ! :-s و طبیعتاً بین 24 تا 48 ساعت این وضعیت ادامه خواهد داشت.
پیشنهاد من به kingserver عزیز اینه برای جلوگیری از ضایع شدن حقوق دیگران برنامه یا راهکاری برای تشخیص و مسدود سازی سرویس اینچنین افراد قبل از اقدام دیتاسنتر در نظر بگیره :-s
چرا بعضی ها اینقد جو میدن، خوب سرور دان شده دلیلشم که گقتن
خدایی شما جاهای دیگه که سرور میگیرید دان نشده تا حالا
منکه سه تاسرور دارم، راضیم هستم واقعا
نسبت به قیمتش واقعا خوبه
نصف اینایی که میان انجا جو میدن، همه همکارای این آقا هستن
من چند ساله که با ایشون دارم کار میکنم و راضیم مگه برای بقیه تا حالا این مسایل پیش نیومده حالا باز ایشون مثل مرد دنباله رفع مشکله خیلی ها مثل وی پی اس پرشیا پول مردمو خوردنو رفتن خیلیا مثل جوان سرور کلی سرورو با بهونه بی خود بستن خیلیا مثل میزبانان سرور رو سر یک انتقاد بستند با کمال پررویی گفتن پولتو پس نمیدیم و خیلی ها که فقط پول میگرفتن و سرور نمیدادن مثل ...
این مبلغ ثابته یا ماهای آینده عوض میشه ؟
دوست عزیز....شاید جای این مورد اینجا نباشه ...اما چون مطرح کردید عرض میکنم...
این صحبت بنده رو نه دلیل بر جانب داری بزارید ...نه بر طرف داری نه چیز دیگه...
فقط میگم که اطلاع داشته باشید...
در مورد جوان سرور اتفاقی که افتاد رو اگر شاید برای aow دیگه ای می افتاد ...الان کلا شرکت نبود و سایتی هم در کار نبود ....امیدوارم کارتون با جاهایی که نباید بیفته ...هیچ وقت نیفته...یه سری مسائل رو نمیشه بازگو کرد ;)
والله نمیدونم حکمتش چی هست ... اما بنده در صداقت اطلاعیه ها به کاربران از سمت جوان سرور شک ندارم..
شاید در برخی موارد اخلاقشون تند باشه ... اما برای کاربر زیر و رو نمیکشن.
وارزهاست هم مسائل مشابهی داشت که خدارو شکر حل شد ...
کار خیلی بالا پایین داره عزیزان....
شرکت های بزرگ هزینه بالاتری میگیرن ... و اگر این مسائل هم پیش بیاد حلش میکنن....
اما تجارت های کوچکتر و اصطلاحا small businesses آسیب پذیری بیشتری دارند.... اما همه موارد همیشه راه حل شاید نداشته باشه.!
یک سال از سرور جوان سرویس داشتم. و کاملا راضی بودم . در آخر هم به خوبی همکاری کردن.
هیچ کلکی هم مسعودی نزد مگر آدم دیوانه است این همه تلاش کنه مشتری جمع کنه اعتبار کسب کنه. بعد یهو اون هم دم عید بیاد از قصد کنسل کنه. این همه پول بیخیال بشه.
در مورد ساسپند شدن باید بگم من خودم از این دیتاسنتر ۳تا سرور دارم
هروقت دیداس میشده سرور رو میبسته
ولی نهایت ۱ ساعته بعد جواب دادن به تیکت سرور فعال میشه و ۱۰ دقیقه وقت میدادند تا ایپی ای که دیداس روش هست رو مسدود کنی
درکل میخوام بگم موضوع ساسپند شدن ۲۴ ساعت طول نمیکشه......
سلام به کاربران که در سرور چهارم ما قرار گرفته اند
توضیحات در پایین داده شده و در سایت و در تیکت به کاربران مربوط گفته شده و اینجا میزنیم برای شفاف سازی بین همکاران و کاربران ووووو پشتیبانی انجام نمیشه در این تاپیک فقط اطلاعات ضروری و مهم که به کاربران ارتباط دارد بیان میشود
نقل قول:
سلام علیکم
لینک خبر:
پورتال کاربری وی گیگ - اخبار شرکت
خاموش شدن سرور 4 وی گیگ
06/04/2013 12:03
سلام علیکم
ساعت 3:30صبح روز شنبه سرور 4وی گیگ خاموش شده و پس از مکاتبه با دیتاسنتر متوجه شدیم تعداد زیادی از کاربران متخلف اسپم داشته اند
از تمامی کاربران خواهش می کنیم صبر کنند تا سرور روشن شود و مدت زمان ان24ساعت الی 48 ساعت حد اقل خواهد بود
کاربرانی که تخلف کرده اند پس از روشن شدن سرور ایمیل شکایت که ازطرف دیتاسنتر برای اسپم کردن برایشان امده داده خواهد شد و سرویس انها حذف میشود و طبق شرایط که در تاپیک فروش وب هاستیتنگ تالک اعلام کریدم بازگشت پول نداریم
با صبر خود به ما کمک کنید تا مشکلات ناخواسته بوجود اماده را حل کنیم
-------------------------------------------------------------
متن که دریافت کردیم از طرف دیتاسنتر :
This is something the abuse department will have to look into. They will
respond back to you during normal business hours (mon-fri 9am-5om CST USA)
--
Thank you
پاسخ دیتاسنتر به ما بوده برای روشن کردن سرور بخش مورد نظر تعطیل هست فقط باید صبر کنید تا روز دوشنبه سر کار بیان و ما مکاتبه داشته باشیم با دیتاسنتر تا مشکل رفع بشه
هیچ کار دیگری نمیتوانیم انجام بدیم و به این اگاه هستیم تمامی کاربران نیازمند به سرویس خود هستند و این قطعی دچار مشکلاتی برایشان شده
به دلیل بالا بودن حجم تیکت ها این تیکت به تمامی کاربران داده شده و هیچ پاسخی دیگری به هیچ کاربری نمیدیم
لطفا صبر کنین تا مشکل رفع بشه
با تشکر از شما کاربر محترم
یک موضوع هست
من دیتاسنتری که توش سرور دارم حتی روز های تعطیل هم abuse اشون فعال هست
این ماهیت این تیم هست باید سری جلوی تخلف را بگیرند
حالا یا واقعا این دیتاسنتر مشکل داره یا می خواد اذیتتون کنه که دیگر تخلف نکینید که باعث دانی چند ساعته بشوید
سرور جدید فعال نشده ؟
مشکل از کاربرها و مشتری ها نیست...// مشکل از طرف خود شما بوده /// وقتی اعلام بکنید که دیتا سنتر به اسپم حساس هستش// این اعلام باعث میشه من مشتری و یا طرف این را درک کند و خرید خود را انجام بدهد یا ندهد.. /// شما فقط نوشته اید پول به هیچ عنوان برگشت نخواهد داده شد... // که این نه تنها شما بلکه کلیه سرور فروشان اعلام کرده اند ... حال نمیدانم چرا این را مینویسند ..از یکی سرور میگریم .. میگیم کیفیت نداره// پول برگشت داده نمیشه باید علم غیب داشته باشی/// کلا اگر بیایم حق و ناحق .. حرام و حلال سوا کنیم ... پی میبریم چکار کنیم .. قصدم انشا نوشتن نیست ولی کلیه سرور فروشان این طور هستند ... بر پایه حلال و حرام کار نمیکنند .. به هر حال انشاالله این مشکل هم بر طرف میشود .. به امید خدا
درود و احترام. همین الان اگه سفارش بدم دقیقا کی آماده میشه؟ ویندوز سرور 2003 استفاده جهت آپلود و دانلود
سلام
طی صحبت هایی که با بخش مربوط با دیتاسنتر داشتیم سرور روشن شد
در حال روشن کردن سرویس های کاربران هستیم
سرویس های کاربران متخلف بدون هیچ گذشت و کوتاهی حذف خواهد شد بکاپ هم نمیدهیم
تا ساعاتی دیگر فروش ویژه را شروع کرده در سرور پنج وی گیگ
متشکرم از صبر شما
بخش abuse که دارن خیلی اذیت می کنندنقل قول:
یک موضوع هست
من دیتاسنتری که توش سرور دارم حتی روز های تعطیل هم abuse اشون فعال هست
این ماهیت این تیم هست باید سری جلوی تخلف را بگیرند
حالا یا واقعا این دیتاسنتر مشکل داره یا می خواد اذیتتون کنه که دیگر تخلف نکینید که باعث دانی چند ساعته بشوید
طی صحبت هایی که داشتیم مشکل مرتفع گردید
دوستان میگفتند که قضیه کلاهبرداری هستو از این حرفا
چی پس سرورشون دوباره روشن شد
من رم 1 گیگ 45 تومن یجا پول داده بودم که حالا اسمشو نمیارم، اونم 2روز دان بودش
اما چون ایشون سرور ارزون میدن، همه شک میکنند به کارشون
سرورها عالی نیست کیفیتش، اما نسبت به قمیت بخوای خدایی مقایسه کنی از عالی هم فراتر هست
یه دونه سفارش دادم
به عنوان یک دوست تاییدش میکنم
از نظر اخلاقی
متعهد بودن
واز همه مهمتر انسانیت
سلام
توضیحات لازم داده شده است-پشتیبانی در تاپیک نداریم-فقط تیکت
سلام هنوز آفر ویژه میدید؟
2گیگ 10 تومن؟
تحویل چقدر طول میکشه و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم؟
vnc هم وصل میشه؟
پهنای باند ماهیانه چقدره؟
میشه اطمینان کرد؟ (من 5 روز پیش انگلیس خریدم 21 تومن رم 2 گیگ هنوز تحویل ندادن)
سلامنقل قول:
سلام هنوز آفر ویژه میدید؟
2گیگ 10 تومن؟
تحویل چقدر طول میکشه و اینکه از کجا میتونم تهیه کنم؟
vnc هم وصل میشه؟
پهنای باند ماهیانه چقدره؟
میشه اطمینان کرد؟ (من 5 روز پیش انگلیس خریدم 21 تومن رم 2 گیگ هنوز تحویل ندادن)
سفارش بدین در کم تر از 20دقیقه تحویل میدم
این رو هم بگم وقتی نباشم کم تر از 6ساعت تحویل میدم
نوع سیستم عامل رو هم که میخواین تیکت کنید
فروش سرور پنیج وی گیگ شروع شده است
سفارش بدین سرور را و نوع سیستم عامل را در تیکت اعلام کنید تا سرور مورد نظر شما نصب شود
کانفیگ های خاص به ایدی من در یاهو مسنچر پیغام بدین یا تیکت کنید تا اعلام قیمت کنم
سه روزه که دان هستیم
13 ساعت پیش گفتید سرور روشن شده اما هنوز داون هستیم!
نه من الان وصلم سرعت هم خیلی عالیه
یک عدد سرور 2 گیگ خریداری شد و به سرعت تحویل دادن اونم ساعت 4 صبح ! دستشون درد نکنه
سلام
می تونین windows server 2012 هم نصب کنین؟ آیا هزینه اضافی هم می خواد؟
سلام دوستان دو روزه که دوتا سرویس نوروزی ازشون تهیه کردم
همه چیز عالیه تایید میشن
سلام علیکمنقل قول:
سلام
می تونین windows server 2012 هم نصب کنین؟ آیا هزینه اضافی هم می خواد؟
بله مشکلی نیست براتون نصب می کنیم
خواهش عزیز دلنقل قول:
یک عدد سرور 2 گیگ خریداری شد و به سرعت تحویل دادن اونم ساعت 4 صبح ! دستشون درد نکنه
ما 24ساعت هستیم حتی کله صبح کاربر پشتیبانی می کنیم و سرویس تحویل میدیم به کاربر جدید