-
پاسخ : بسته شدن سروهای هتزنر ( کسانی که از شرکت گذرگاه جهانی خریده بودن)
سلام جسارتن من کامل نخوندم اما یه سوال دارم الان چند روز هست گذرگاه اصلا جوابی میده ؟ دلیل این قطعی باز هم مالی هست ؟
-
منه بد بخت 48 تا سایت مردم تو دستم بود الان 2 روزه اینجوریه ( شیوا هاست ) !!! برای خیلی از سایت های من که رنک 3 گوگل و به زور به دست اورده مهمه که تا الان 0 شده !
چرا باید از جایی سرور خریده بشه که برای پرداختش همیشه دچار مشکل بوده!!! گویا پارسال همین موقع هم این مشکل وجود داشت . چرا وقتی میبینید دچار مشکل بوده دوباره با همون کار میکنید؟
بدبخت شدیم رفت!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
twitbook
میگم ما که قرارداد درست و حسابی نداریم! الان خساراتی که متحمل میشیم رو کی میده؟؟؟
شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pep30
منه بد بخت 48 تا سایت مردم تو دستم بود الان 2 روزه اینجوریه ( شیوا هاست ) !!! برای خیلی از سایت های من که رنک 3 گوگل و به زور به دست اورده مهمه که تا الان 0 شده !
چرا باید از جایی سرور خریده بشه که برای پرداختش همیشه دچار مشکل بوده!!! گویا پارسال همین موقع هم این مشکل وجود داشت . چرا وقتی میبینید دچار مشکل بوده دوباره با همون کار میکنید؟
بدبخت شدیم رفت!
خب این اتفاق با این مجموعه برای ما اولین بار هست که افتاده و تا این لحظه خدمات خوبی از آقایان حیدری و یارمحمدی دیده بودیم. فقط امیدواریم هرچه زودتر حل بشه تا بعد در آرامش بتوانیم برای ادامه راه تصمیم گیری کنیم. در حال حاضر همه دغدغه ما باز شدن سرورهای ما و دیگر دوستان است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wahid22
آقا اين تاپيك هاست 97 هست
الان دو روز دان شده فايلامونو ميشه بديد؟
نگران نبباشین شما
واسه هاست 97 نیست اما به اون هم مربوط میشه چون سرور هاش از اینجاست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شمایی که حتما 8 روزم نشده توی این انجمن ثبت نام کردی به نظرت خوبه که بیای سرور پارسی که حرفه ای ها اصلا تایید نمیکنند رو تعریف کنید؟
به این میگن از آب گل آلود ماهی گرفتن
ای کاش مسئولان گذرگاه بیان اصلا ببیننن شما مشتری ایشون هستین یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
چون اینجا هر کس به فکر خودشه شما هم به فکر منافع خودت هستی
کسانی بودند که توی قضیه فرانتورک میگفتن سرور دارن اما در صورتی که اصلا نداشتند الان شما هم همین طور . . .
شما 7-8 روزه اومدین توی انجمن فکر میکنم بهتره جز در نظر گرفتن منافع خودتون حرف دیگری نزنید و از آب گل آلود ماهی نگیرید
اینجا استارتر گفته کسی رو معرفی کن که شروع کردی واسه خودت همس معرفی سانیران رو میکنی؟
بهتره برای این که بن نشی حواست به خودت باشه
ایشون از مشتریان ما هستند دوست عزیز
-
دوستان jaypal.ir هم روي اين سرور ها هست درسته؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
ایشون از مشتریان ما هستند دوست عزیز
خوب درورد بر شما
آیا باید بیان سانیران رو تعریف کننند؟
ایشون که اطلاعاتشون در باره گذرگاه فقط محدود به کلمه گذرگاه جهانی وب یا پرشین هو ایز محدود هست چرا باید بیان اینجا در باره اش نظر بدهند و زیر سوال ببرند
خود ما هستیم که اجازه میدهیم فردا هم با ما هم همین کار رو بکنند . . .
برای هر کسی مشکل پیش میاد نباید این همه یکی که داره از دور ترین نقطه نگاه میککنه جو رو متشنج بکنه
نمونش خود شما چندین سایت رو دارین میزبانی میکنید ایا به میزان ایشون جو رو به هم ریختین؟
دیگه به خدا ایشون شورش رو در اوردن من کمتر این حد عصبی میشم اما ایشون کارشون فوق العاده اشتباه هست
-
در سایت پرشین هویز گفتگو زنده آنها فعال هستند یکی از دوستان صحبتی کند ببینه چی شد ؟
-
من صحبت کردم
جوابشون این هستش که در حال پیگیری هستیم
همین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
من صحبت کردم
جوابشون این هستش که در حال پیگیری هستیم
همین
تا امروز حل می شود با عرض پوزش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
الان ظهره!! میخواست درست بشه شده بود.تو انجمن خودشون امروز صبح گفتند تا فردا ظهر.. حالا دوستان اینجا امیدوارند که زودتر رفع بشه..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
انرژی +
+ اندیشی در حد ...
کمی به درست نشدن هم فکر کنید و چاره اندیشی اگر 1% درست نشود...
کسانی که بک آپ دارن جای دیگه که الان هم دیره سرور دیگه تهیه و بالا بیارن سایت هاشون رو...
کسانی هم که هیچ دیتا دیگه ای ندارند صبر کنند + اینکه حساب خودشون بهتره نگاهی بندازند اگر می تونن بلافاصله اگر اومد بالا خرید سرور جدید +-منیج +بک آپ + انتقال
-
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
انرژی +
+ اندیشی در حد ...
کسانی که بک آپ دارن جای دیگه که الان هم دیره سرور دیگه تهیه و بالا بیارن سایت هاشون رو...
کسانی هم که هیچ دیتا دیگه ای ندارند صبر کنند + اینکه حساب خودشون بهتره نگاهی بندازند اگر می تونن بلافاصله اگر اومد بالا خرید سرور جدید +-منیج +بک آپ + انتقال
متاسفانه ما ما هم بک آپ نداریم
اگر شرکت معتبر برای خرید سرور اختصاصی سراغ دارید پیغام بزارید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader_star
گفتگو پیوست شد
یعنی اطلاعات پنل است برای تحریم یعنی چی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
الان ظهره!! میخواست درست بشه شده بود.تو انجمن خودشون امروز صبح گفتند تا فردا ظهر.. حالا دوستان اینجا امیدوارند که زودتر رفع بشه..
دوست عزیز آلمان تازه الان ساعت 9:30 هست
بزاریم تا ظهر اونا هم بشه خوب
ایشاالله درست بشه :106:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
انرژی +
+ اندیشی در حد ...
اون جمله مثبت اندیشی نبود! پاسخی بود که به هم دادند زیر پست دوستمون نوشتم.
همانطور که قبلا هم گفتم دغدغه اصلی ما بالا آمدن سرور است و پس از آن با آرامش در مورد آینده تصمیم گیری می کنیم. الان اگر بخواهیم سرور جدید بگیریم فقط یک هفته کانفیگ کردنش و رسیدن به نتیجه بهینه روی آن وقت میبره و بردن بکاپ ها روی آن هم زمان بر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
متاسفانه منم اطلاعی ندارم
یه بار می گن تحریم
الان زدن اطلاعات پنل هست
یکی می گه حواله دیر رسیده
هر کی یه حرفی می زنه
برای من شخصاً مهم نیست چیه موضوع
فقط سرور درست بشه بالا بیاد ما بک آپ بگیریم از زندگیمون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader_star
متاسفانه ما ما هم بک آپ نداریم
اگر شرکت معتبر برای خرید سرور اختصاصی سراغ دارید پیغام بزارید
با تشکر
شرکت معتبر ! این معتبرشون بود دیگه !
ما یه شرکتی داریم همین اینکه از پس خرید سرور اختصاصی خودمون با هویت شرکتی یا شخصی غیر ایرانی با خیال راحت بر بیایم بسه...به همه دوستان هم توصیه میکنم اقوامی دوستی هر چیزی که می تونن مستقیم اقدام کنند...
یا کسانی که جیبشون پر تر هست و پاس و ... می تونن فراهم کنن با این وکلا اقامی خارج از ایران تماس بگیرن برای ثبت شرکت در در خاک غیر اروپایی و آمریکا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader_star
گفتگو پیوست شد
تحریم کجا بودش مرد حسابی؟
مگه ما بی سوادیم؟
عزیز من شما لایسنس سیپنل میخری بعد تو سرورت به مشکل میخوری میری به سیپنل تیکت میزنی میاد رو سرورت کار کنه
با وجوده اینکه این همه دامنه ای ار رو سرورت ثبت شده تحریمت نمی کنه لایسنستو نمیبنده
این حرفا چیه
المان و ایران رابطه های خوبی دارن
اره اگه انگلیس بود یا فرانسه بود حرفت درست
به خاطر تحریم هم نیستش به خاطر مالی هم نیستش
مشکلات داخلی بوده احتمالا اون کسی که سرور ها به اسمش بوده بر اثر اختلاف با این شرکت یک همچین کاری کرده
به اسم خانم سارا سلسله ای بوده
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sadeght
منظورشون حتما اینه که هتزنر ایران رو تحریم کرده !
چنین چیزی اصلا و مطلقا صحیح نیست و هتزنر هیچ مشکلی با ایرانی نداره. اطمینان میدم که مشکل از جای دیگری هست.
-
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !
دوستان اطلاعات یکی از آی پی هاشون رو چک کنند ببیند به نام کی بوده !؟
مال من که همه ای پی ها به نام خانم سلسله ای هست و همشون lock شده اند .
چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اون جمله مثبت اندیشی نبود! پاسخی بود که به هم دادند زیر پست دوستمون نوشتم.
همانطور که قبلا هم گفتم دغدغه اصلی ما بالا آمدن سرور است و پس از آن با آرامش در مورد آینده تصمیم گیری می کنیم. الان اگر بخواهیم سرور جدید بگیریم فقط یک هفته کانفیگ کردنش و رسیدن به نتیجه بهینه روی آن وقت میبره و بردن بکاپ ها روی آن هم زمان بر است.
یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.
-
بله به خاطر دارم سارا سلسله ای مدیر عامل قبلی بوده است که قبلا در بخش ارتباط با ما نام ایشان بود که جدیدا چندماهی هست این نام به اقای امین تغییر کرده است.
احتمالا مشکل هم به خاطر همین قضیه هست. والا دوستان بزرگوار گفتن ای پی هایی که بنام اقای یارمحمدی هست مشکلی پیش نیامده است.
-
الان ضررشو ما بدبخت میدیم که به زور 5 تا تبلیغ گرفته بودیم واسه سایت و همه چی میپره. 3 سال تلاش کن پیج رنک بیاد بالا که یک شبه بپره. الان همه کسایی که تبلیغ کرده بودن ریختن سرم و درخواست بک دادن. واقعا تو هاستینگ ایران چ خبره؟؟؟ اون از دریم سرور که یهو ول میکنه میره و تمام اطلاعات مشتری ها میپره و اینم از اینا. کسیم نیست حرفی بزنه
تحریم کجا بوده ؟؟؟ مشکلات خودتونو چرا میندازین گردن اون بدبخت ها. میخواین بهتون بر بخوره میخواد نخوره واقعا هرکی از ننش قهر میکنه یک هاستینگ میزنه. مشکل میدونید چیه؟؟؟ یک مشت بچه سوسول پولدار اومدن تو کار هاستینگ و اونایی که علمشو دارن ولی سرمایه ندارن نشستن کنار. یه سری تعداد محدودم که کارشون خوبه دارن با اینجور کارایی که اینا انجام میدن اوناهم خراب میشن....
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Golden Palm Force
تا اونجایی که من چک کردم همه ای پی هایی که لوک شده به نام خانم ساراسادات سلسله ای بوده !
دوستان اطلاعات یکی از آی پی هاشون رو چک کنند ببیند به نام کی بوده !؟
مال من که همه ای پی ها به نام خانم سلسله ای هست و همشون lock شده اند .
چند دقیقه پیش برای یکی دیگه از دوستان چک کردم ای پی به اسم اقای یار محممدی بود و برای سرور اون مشکلی پیش نیومده بود !
بله دقیقا درست هستش
اون هایی که به اسم سارا سادات هستش بسته شده
البته بسته نشده اون چیزی که نشون میده خودشون درخواست بستن سرور رو دادن
چون دیتاسنتر احمق نیستش ایپی بلوک کنه که خیلی راحت میادش سرور رو خاموش میکنه که پول هزینه هایی مثل برق و گرمایشی از جیبش نره
حالا این خانم سادات جرمی رو مرتکب شدن که مراجع قضایی المان حکم دادن که هر چیزی به اسم این خانم هستش مسدود بشه
یا هم خودشون بر اثر اختلاف با پرشین هویز این کارو کردن
اگر مسئله مالی بودش یا تحریم بودش ایپی رو بلوک نمیکردن عزیزان خیلی راحت سرور رو خاموش میکردن
هممون سر کاریم
ولی من اینو میدونم که اگر تا عصر نیاد بالا و ساعت کاری هتزنر برای امروز تموم بشه باید قید سرور هارو بزنیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
یک هفته منیج ؟!
24 ساعت خواب به خودتون حرام کنید منیج انجام بدید داشتن 1 بک آپ خارج از این سرور ها دیگه ضروری هست حتی اگر حل بشه و تضمین بدن دیگه چنین مشکلی پیش نیاد.
بکاپ خارج از سرور روی فضای ftp دیتاسنتر هست و در دسترس هم هست.
در مورد منیج بله رسیدن به کانفیگ بهینه برای میزبانی چند سایت وردپرسی که هر کدام حدود 10 هزار ip در روز بازدید دارند ممکنه تا یک هفته هم طول بکشه. منظورم کانفیگی هست که با این همه فشار روی سرور باز هم لود سرور روی عدد 1 بماند....
-
سلام. دوستانی که میگن وصل هست قطع هست. شرکت به این بزرگی احتمالا چندتا پنل داره و یکیش به نام اون خانوم هست به مشکل خرده.
-
مشترکین عزیز، شرکت گذرگاه دیشب به دیتاسنتر تیکت زده است و همچنین تلفنی در حال برسی این موضوع هست (با اولویت فوق الاده بالا).
هنوز پاسخی به تیکت ما بخش مالی هتزنر نداده است. حواله چند روز پیش به مقصد دیتاسنتر ارسال شده است.
مشترکین می توانند از ناحیه کاربری خود موضوع را پیگیری کنند.
-
ای بابا پس فردام جمعست پسون فردام تولد اما رضاست که آلمان لابد تعطیله دیگه!!
خاااااکی بر سر شد رفت
ولی بازم امیدوار اشیم و اسکولانه به لحظات اخیر چشم بدوزیم!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanVps
بله دقیقا درست هستش
اون هایی که به اسم سارا سادات هستش بسته شده
البته بسته نشده اون چیزی که نشون میده خودشون درخواست بستن سرور رو دادن
چون دیتاسنتر احمق نیستش ایپی بلوک کنه که خیلی راحت میادش سرور رو خاموش میکنه که پول هزینه هایی مثل برق و گرمایشی از جیبش نره
حالا این خانم سادات جرمی رو مرتکب شدن که مراجع قضایی المان حکم دادن که هر چیزی به اسم این خانم هستش مسدود بشه
یا هم خودشون بر اثر اختلاف با پرشین هویز این کارو کردن
اگر مسئله مالی بودش یا تحریم بودش ایپی رو بلوک نمیکردن عزیزان خیلی راحت سرور رو خاموش میکردن
هممون سر کاریم
ولی من اینو میدونم که اگر تا عصر نیاد بالا و ساعت کاری هتزنر برای امروز تموم بشه باید قید سرور هارو بزنیم
به هرحال باید جوابگو باشند و مشکل را حل کنند این ها همش خسارت هست . نباید سهل انگاری کارها پیش بره . بالاخره اگر این خانم رفته است
باید سریعا به پنل اقای یارمحمدی انتقال می دادند که این هم کار چندانی نداشت که الان این مسئله پس از چندماه این طوری این قدر بزرگ نشه که این همه
ادمی که بالاخره هاستینگ دارند و سایت هاشون هم روشون هست الان به این مشکلی بخورند که چندماه پیش قابل حل بوده و بدون این که کسی متوجه بشه
می تونستن انجام بدن.
-
ای وااااااااااااای !
هنوز درست نشده
کی میخواد درسته شه
تو ایران همیشه این مسخره بازیا هاست که باعث میشه یه چندتا هاستینگ هم که میخوان خوب فعالیت کنن ناامید میشن
این خانم کیه؟
شمارش رو دارین زنگ بزنیم ؟
این چه وضعیه آخه
اگه از روی سر مشکلش با پرشین هویز باشه که نباید افراد دیگه قربانی این دعوا کنه
اگه هم مشکل قضایی باشه باید بگن تا تکلیف خودمون رو بدونیم
راستی دوستان نمیشه الان آی پی ها رو به نام کس دیگه بزنه؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
شرکت معتبر ! این معتبرشون بود دیگه !
ما یه شرکتی داریم همین اینکه از پس خرید سرور اختصاصی خودمون با هویت شرکتی یا شخصی غیر ایرانی با خیال راحت بر بیایم بسه...به همه دوستان هم توصیه میکنم اقوامی دوستی هر چیزی که می تونن مستقیم اقدام کنند...
یا کسانی که جیبشون پر تر هست و پاس و ... می تونن فراهم کنن با این وکلا اقامی خارج از ایران تماس بگیرن برای ثبت شرکت در در خاک غیر اروپایی و آمریکا.
نه به نظر شما بریم از شخص بگیریم که تو همچین مواقعی دستمون به باقرش هم بند نباشه ؟
شرکت باشه باز آدم می تونه شکایت کنه یا اونا از ترسشون باز یه کم سریع تر کار رو دنبال می کنن
حداقل یه آدرس معتبر دارن آدم بره اونجا
نه یکی مثل فرا نتورک خوبه!!!!!
-
امروزم هیچی نمیشه باید صبر کنیم تا فردا
هرچی تبلیغ و تلاش برای رنک گوگل کردم همه پرید
شانس بیارم خود سایت نپره !
-
مشکل تحریم ایران نیست ! چون طبق اطلاعات WHois آی پی ها تمامی سرور ها خریدارشون شرکت Worldbus گرجستان ( همون گذرکاه ایران ) هست ! :-|
-
اقا من 14-15 تا سفارش طراحي داشتم كه بايد دمو ميدادم .. تو اين 24 ساعت كه بسته شده 2 تا از مشتري هام پريده.. يعني 800 تومن ضرر خوردم .. !! يعني چي اخه؟؟؟؟
شما اون صاحب سرورشونو نشونم بده :|
-
به نظرم اقای ده بزرگی که الان پاسخ هم دادند باید لحظه به لحظه اینجا گزارش بدهند که معلوم بشه کار تا کجا پیش رفته و به چه صورت هست که بقیه از نگرانی بیان
بیرون. (http://www.webhostingtalk.ir/member/23/) - بالاخره ایشان در گذرگاه هستن و در جریان .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadtt
ای بابا پس فردام جمعست پسون فردام تولد اما رضاست که آلمان لابد تعطیله دیگه!!
خاااااکی بر سر شد رفت
ولی بازم امیدوار اشیم و اسکولانه به لحظات اخیر چشم بدوزیم!
تولد امام رضا رو از کجا اوردی؟؟؟
-
سلام . کاهش حداقل بگن مشکل چیه دقیق آدم فکرش هزار راه نره . الان آی پی ها بلاک شده ولی سرور روشنه ایمیل های cronjob و CPanel میرسه اما آی پی ها پینگ نمیده.