همین الان بتا 1 رو نصب کردم ولی قالب یکم بهم ریخته است عنوان سایت شما یه نگاهی بندازید
نمایش نسخه قابل چاپ
همین الان بتا 1 رو نصب کردم ولی قالب یکم بهم ریخته است عنوان سایت شما یه نگاهی بندازید
در این نسخه بتا 1 آیا امکان فروش اکانتینگ هم هست یا نه ؟
ببخشین من میخوام این اسکریپت را نصب کنم باید صبر کنم تا 13 تیر یا همین اسکریپتی که فعلا گذاشتین برای دانلود رو نصب کنم موقت؟
سلام.
ممنون از اسکریپت بسیار عالی که نوشتید و به صورت عمومی قرار دادین.
2تا درخواست داشتم.
یکی از همه استفاده کنندگان از این اسکریپت.
و دیگری از برنامه نویس عزیز.
اولی:
همه کسانی که اسکریپت را نصب کردند و تا امروز اقدام به "کمک مالی" نکردن، در صورت امکان مبلغی (حداقل 5000تومان! البته هرکسی میتونه کمتر یا بیشتر هم بریزه) به عنوان حمایت و کمک مالی از طریق آدرس:
ام پی سی شارژ
واریز بکنه. باور کنید، همین قطره قطره ها میتونه به این بنده خدا امید و انگیزه بیشتری برای ارتقا نرم افزار بده.
دومی:
در صورت امکان ماژول ارسال پیامک از طریق سایت TextSms.ir را هم قرار بدید. مستندات:
http://www.textsms.ir/webservice/smsService.php?wsdl
http://www.textsms.ir/webservice/smsService.php
نمونه ارسال از طریق وب سرویس:
<?
$my_class = new SoapClient('http://www.textsms.ir/webservice/smsService.php?wsdl' , array('trace' => 1) );
$smsid = $my_class->send_sms ( 'user' , 'password' , '3000', '09121112255' , 'سلام' );
echo $my_class->__getLastRequest() . "n";
?>
و همچنین:
<?php
$smsid = file_get_contents('http://www.textsms.ir/send_via_get/send_sms.php?username=USERNAME&password=PASSWORD&s ender_number=NUMBER&receiver_number=RECEIVER¬e= NOTE'
);
echo $smsid;
?>
کاربرانی که با وبسرویس بانک پاسارگاد کار کردن کی می تونه به من در نوشتن ماژول بانک پاسارگاد - پی پاد کمک کنه ؟
ممنونم دوست عزیز.
لطف کردی.
راستی، فایل ضمیمه رو حتما دانلود کنید و در پرداخت آنلاین بانک ملت ازش استفاده بکنید.
این فایل مربوط به ستل بانک ملت هستش.
یعنی اگر مبلغی از حساب خریدار کم بشه ولی به حساب فروشنده نیاد با انجام Settle این مبلغ تکلیفش مشخص میشه.
آقای پاکزاد در ماژول sms سایت ایده امکانش هست که کاری بشه که پیامکی که برای کاربر میره این مدلی باشه
1000 تومانی ایرانسل
رمز:XXXXXX
www.XXX.ir
من برای فریر ماژول ایده رو دستکاری کردم و این مدل که میخواستم نوشتم آیا تو mpc هم میتونم این کار رو انجام بدم
تو فریر ساده تر بود
ماژول شما تابع trxt رو میفرذسته که نمیدونم از کجا داره میخونه و شامل چی ها هست
ممنون میشم کمک کنید
اگر اطلاعات پذیرنده و تراکنش های نا موفق را در فرمش وارد بکنید براتون ستل میکنه و نتیجه رو بهتون میگه.نقل قول:
اٌتومات هست؟
مازول بانك ملت رو اگر مدلي درست كنيد كه موقع نشنون دادن اصلاعات شارژ به كاربر زير order id كد ب برگشتي بانك ملت يا همون refrenc id رو نشون بده خيلي خوبه براي موقع ستل شدن به شرطي كه توي ادمين هم ref id رو نشون بده
دوست عزیز ببینین وقتی که به بانک ملت وصل می شه کاربرا و انصراف رو می زنه هنگام برگشت به سایت orderid نشون می ده اما وقتی کاربر مبلغ رو پرداخت کرد و به سایت بر گشت refrencid رو نشون می ده اگه کد هاشون نگاه کنید می فهمید خودتون هم من این رو چند بار به به پرداخت هم گفتم ولی بازم از بعضی کاربران اشکال می گیرن :-|
ممنون از پاسختون قط مشكل من چيز ديگه اي هست
توي فرير هم order id و ref id ميداد
و ref id كه ميداد با ref id كه داخل گردش حساب بانك ملت(داخل حساب فروشنده) يكي بود
ولي ref id كه با سيستم شما ميده اصلا با اوني كه توي اينترنت بانك هست يكي نيست
الان سري ref id هاي بانك ملت توي 57xxxxxxxx هست و كد رفرنس برگشتي بانك ملت با اون كد رفرنسي كه توي گردش حساب نشون ميده كلا فرق ميكنه و پيگيري رو مشكل ميكنه
ولي خوبي سيستم شما اينه كه order رو ميده ولي براي ستل هم به سفار ش احتياج هست هم به رفرنس ممنون ميشم بررسي كنيد
توي فرير اين موضوع درست بود
مشكل رو فهميدم ولي نميدونم چطوري حل كنم
اول نسخه mpc-sharj-vr_3.11.1_beta رو دانلود و نصب كردم و ماژول بانك ملت رو فعال كردم و رفرنس اي دي كه ميداد با داخل اينترنت بانك ملت(حساب خودم )يكي بود
ولي وقتي مازول بانك ملت رو از سايت دانلود و نصب كردم به اين مدل رفرنس اي دي ميده كه با داخل اينترنت بانك يكي نيست mellat512627440
فايل ها رو برگندونم ولي مثل قبل رفرنس ايديش درست نشد
توي عكس ها كه از اينترنت بانك و مديريت سايت گذاشتم معلوم هست قبل از آپديت مژول هم توي اينترنت بانك و هم توي مديريت رفرنس ايدي ها با هم برابر هست(داخل كادر هاي قرمز)
ولي بعد از اپديت رفرنس ها كاملا فرق كرده
در ضمت ساعت پرداخت ها هم با هم يكي نيست
فکر نکنم چون من الان برای برخی از کاربرا سیستم رو نصب کردم و مشکلی نداشت الان که می گین کد پیگیری رو mellat512627440 نشون می ده این اشتباهه و باید این طوری نشون نده اگه می شه آدرس سایتتون رو برای من به صورت پیام خصوصی ارسال کنین تا بررسی شه در صورت امکان هم آی دی یاهو منو ادد کنید تا مشکل رو حل شه
فایل پیوست 6609
راستی این فایلی رو که می دم با فایل موجود در پوشه plugins جایگزین کنین اگه مشکل حل نشد بگین
ممنون آقای پاکزاد جایگزین کردم ولی باز درست نشد
همه اسکری÷ت بتا 1 رو به جز فایل انفیگ دوباره آ÷لود کردم و درست شد رفرنس ایدی با رفرنس ایدی بانک برابر شد
اگر اطلاعات سایت رو میخواهید براتون بفرستم که چک کنید
فقط یک سوال شماره سفارش ر. کجا میزنه که با رفرنس ایدی برای مواقع ستل احتیاج هست؟
سلام
باابت اسکریپتتون ممنونم
من وقتی در قسمت تنظیمات دکمه ثبت رو می زنم پیغام زیر رو می ده
Forbidden
You don't have permission to access /mpc/mpc-admin/setting.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
سلام دوستان من از این اسکریپت استفاده می کنم خیلی باحاله
دو تا سوال داشتم من تو به پرداخت بانک ملت ثبت نام کردم مدارک رو هم فرستادم الان سه روزه جوابی نیومده آیا اونا ایمیل منو دریافت نکردند؟
سوال دوم
من تو این اسکریپت می خوام قسمت شماره و ایمیل کاربر رو اختیاری کنم اگه کاربر دوست داشت وارد کنه اگه دوست نداشت وارد نکنه اما بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید.:):):)
دوست عزیز برای پیگیری به پرداخت بهشون زنگ بزن چون معمولا دو سه روزه اطلاعات پرداخت رو میفرستند(شمارشون 27312059)نقل قول:
سلام دوستان من از این اسکریپت استفاده می کنم خیلی باحاله
دو تا سوال داشتم من تو به پرداخت بانک ملت ثبت نام کردم مدارک رو هم فرستادم الان سه روزه جوابی نیومده آیا اونا ایمیل منو دریافت نکردند؟
سوال دوم
من تو این اسکریپت می خوام قسمت شماره و ایمیل کاربر رو اختیاری کنم اگه کاربر دوست داشت وارد کنه اگه دوست نداشت وارد نکنه اما بلد نیستم اگه میشه راهنماییم کنید.:):):)
در مورد اختیاری کردن شماره هم تا اومدن اسکریپت نهایی باید صبر کنید
از نظر امنیت اسکریپت چطور هست ؟
خیلی از دوستان گفتند که ما داشتیم ولی هکمون کردند
لطفا توضیح میفرمایید
دوست عزیز دروغه ؟
همین خیلی از دوستان بیان با دلیل مدرک حرف بزنن؟
فقط برا خراب کردن کار میگن؟
خوب شما یه نمونه هکو بگو؟
پس بدون دروغه
آیا در نسخه جدید امکان اختیاری کردن ایمیل و شماره تلفن کاربر هست؟
مگه تو این نسخه جدید نمیشه هشدار قسمت((برای پشتیبانی ایمیل و شماره تلفن را وارد کنید.)) رو حذف کرد؟:):)
منظورم نسخه 3.11.1 Beta_1
امضا
سلام چرا نمی شه برین پوشه js قایل custom.js رو ویرایش کنید و توش این خط ها رو پاک کنید
و سپس برین پوشه plugins فایل payment.php رو ویرایش کنید کد های زیر روکد:else if($("#email").val() == "" || $("#mobile").val() == "") error.push("لطفا برای استفاده از خدمات پشتیبانی سایت، ایمیل یا شماره موبایل خود را وارد نمایید");
به این کد ها تغییر بدینکد PHP:
if(empty($email) and empty($mobile)){ $error='<script>alert(\'لطفا برای استفاده از خدمات پشتیبانی سایت، ایمیل و شماره موبایل خود را وارد نمایید\n\');</script>'; } elseif(!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,3})$", $email)){ $error='<script>alert(\'آدرس ایمیل را به شکل صحیح وارد نمایید\n\');</script>'; } elseif(preg_match('/[^+0-9]/', $mobile)){ $error='<script>alert(\'شماره موبایل را به شکل صحیح وارد نمایید\n\');</script>'; }
else{
الان دیگه اجباری برای کاربر نیست که شماره بوبایل یا ایمیل رو وارد کنه یا نه ولی به نظرم تغییر ندین بهتره چون ممکنه مشکلی در برخی جا های سایت پیش بیاد و یا پی***ی خرید مشکل بشهکد PHP:
$notme = 1; if($notme == 1){
یک سوال دیگه میخوام قسمت ((برای خرید عمده کارت شارژ کلیک کنید رو حذف کنم
اما عکسش رو حذف کردم ولی حالا یه متن جاش اومده
اونو چطور حذف کنم تو فایل ایندکس گشتم نبود
امضا
1 - من ماژول رو نصب کردم ؛ درگاه مستقیم تک پرداخت کار نمی کرد،
در گاه غیرمستقیم هم وارد سایت تک پرداخت میشه و میگه اطلاعات پرداخت یافت نشد. . .
در گاه زرین پال رو هم که نصب کردم وارد سایت زرین پال میشه و پیغام میده میگه اطلاعات پرداخت موجود نیست!
مشکل از کجا میتونه باشه؟
2 - ضمنا دفعه اول که نصب کردم یاهو آی دی رو آنلاین نشون میداد صفحه اصلی، ولی بعد از اولین پرداخت که ناتمام شد، اون هم دیگه همیشه آفلاین نشون میده!
3 - سامانه پیامک ایرانیان یادتون نره ماژولش رو بنویسید :)
payamak.vansi.ir پیامک ایرانیان
پورتال "ونسی+ سامانه پیامک
w w w . VANSi.iR
"جیرینگ"
w w w. JiRinG.in
یک مشکل:
در دایرکتوری فایل h t t p : / / j i r i n g . i n / r e a d m e . p h p برای بازدید کنندگان هم قابل مشاهده است !
و این می تواند برای امنیت مشکل ساز باشد !
چون آدرس هاست و نام دیتا بیس و جزئیات را در بعضی بخشها نمایش می دهد!:70::-s:59:
آقای پاکزاد مشکل دیگه ای که وجود داره این هست که مشتری خرید میکنه و پول از حسابش کسر میشه و پول به حساب من هم میاد ولی متاسفانه در صفحه آخر که باید رمز و سریال رو نشون بده کادر ها خالی هست و پیامکی نمیفرسته و یک خط خطا در مورد ارتباط با اسکیو ال سرور نوشته
توی هرچند خرید یکبار اتفاقی این خطا اتفاق میافته عکس خطا رو دارم که آپلود میکنم براتون
و مشکل دیگه اینکه متاسفانه کاربر وقتی توی پنل خودش اقدام به افزایش موجودی میکنه به صفحه بانک منتقل نمیشه و فقط صفحه رفرش میشه همونجا