منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 2 تا vps داشتم و متاسفانه down شده و اصلا هم پاسخگو نیستند!!!!
ظاهرا اصلا یوزر مهم نیست...
سرویس آمریکا فروختن الان میگن باید بری روی اروپا!!!
اینطور که معلوم ه کلا دیتاسنتر آمریکا پریده !!
هر کی از ایشون از سرویس های آمریکا گرفته بود فاتحه ی همه ی اطلاعاتش و بخونه(مثل خود من که ازشون پنل سوم و داشتم و کلی روووش اطلاعات و غیره بود.)
به تیکت هم پاسخگو نیستن در عرض 48 ساعت 48 تا تیکت دادم اما دریغ از یه جواب به خاطر این مشکل سایتم رو هم که برای دانلود فیلم بود بستم !
معلوم نیست چی میشه آخرش !
از من میشنوین اصلا از ایشون چیزی نخرین.
الان میشه بفرمایین ضرر و زیان مارو کی میده؟
این یه نوع کلاه برداریه:-o
در حال حاضر کل اطلاعات بنده نیز پریده و وی پی اس بسته هستش.همچنان منتظر پاسخ گویی هستیم:-<
دلیل پست دادنمون اینجا اینکه ایشون به هیچ و جه توی تیکت پاسخ نمیدن
برای اطلاع مدیران عرض کردم.
بهتره ایشون هر چه زودتر بیان و تکلیف مار و روشن کنن اطلاعات من واسم خیلی با ارزشه.
دوستان بی انصافی نکنید
من الا تو سیستم فقط
3 Records Found, Page 1 of 1
3 تا تیکت میبینم که باز شده و پاسخ داده نشده ، شما چه طور میگید پاسخ ندادن به تیکت های شما بچه ها
جای تعجب هستش،
در مورد پریدن اطلاع شما
1- 2 تا از سرور های ما دچار تحریم شدند
2- بقیه سرور های امریکا سالم هستند و مشکل تحریم براشون اتفاق نمیفته
و البته توجه شمارو به قوانین شرکت جلب میکنم دوستان گرامی.
نقل قول:
15- : در صورتیکه مشکلاتی برای شرکت نوین وی پی اس پش آید و این مشکلات از عهده مسئولین این شرکت خارج باشد و موجب قطعی ارتباط و یا از کار افتادن خدماتی که شرکت به مشتری ارائه میدهد، گردد، این مورد از عهده مسئولین شرکت خارج میباشد از میان اتفاقات مزبور می توان به مواردی مانند آسیب دیدگی ماهواره های مخابراتی، پدیده های مخرب جوی، اشكالات خطوط مخابراتی، تاخیر در پاسخگویی شركتهای خارجی فراهم كننده خدمات درخواستی به هر میزان زمانی، ممنوعیت به كارگیری اینترنت در خارج یا داخل كشور، جنگ، تغییر در قوانین داخلی یا خارجی، اجبار شركتهای بین المللی جهت دریافت مبالغ اضافی جهت پایدار ماندن خدمات مربوط به میزبانی وب، تحریم های بین المللی ، تغییرات در قوانین و بوجود آمدن مشکلات ارزی، اقتصادی، واردات و صادرات، تغییرات نرخ ارز و مشکلاتی از این قبیل که خارج از عهده شرکت نوین وی پی اس باشد را اشاره نمود .
نقل قول:
7 : در اکانت های عادی پروسه پشتیبان گرفتن از اطلاعات سرور به عهده خود مشتری بوده و گروه هیچ گونه تعهدی نسبت به اطلاعات کاربران ندارد. در صورت نیاز به پشتیبان روزانه ، هفتگی یا ماهانه باید قرارداد مربوطه را با هماهنگی کارشناسان و با تایید مدیر مربوطه تکمیل نماید تا مراحل توسط کارشناسان ما انجام شود.
مثل اینکه داده ها پریده!
انگار جمعیت ناراضی هم زیاده!
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
بهرحال من همینجا اعلام میکنم که باید اطلاعات ما را برگردونید.
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------
میشه بپرسم این قوانین شما کجای سایت هست؟
جالب اینجاست که شما حتی نیومدید اطلاع رسانی کنید که باید منتقل شید!
نیومدید سرویس جایگزین برای اینکار بدید!
این قوانین هم صد در صد به نفع شما هست , طوری هست که هر طوری بشه از شما سلب مسئولیت شده!
مثل اینکه ایران خودرو بیاد بگه که وقتی شما تو ماشین هستید اگر یه دفعه منفجر بشید به ما ربطی نداره!
طوری حرف میزنید که انگار شما اگر سرویس رو به مشتری هاتون برگردونید لطف کردید و وظیفه شما نبوده؟!!!!
شما سرویس رو ارائه کردی و اینکه شما بی احتیاطی کردی و الان تحریم شدی ربطی به مشتری نداره...
در ضمن این قوانین شرکت رو من زمانی که آقای نظری بودن ندیدم نکنه این چند روزه گذاشتید که...؟!
در هر صورت شما باید پاسخگو باشید.
دوست من ، شما قبل از خرید ، باید این قوانین رو قبول کنید و بعد مرحله بعد سفارش می تونید برید و تکمیل سفارش کنید
وقتی نمی خونید و فقط تیک accept میزنید ، همین مشکلات پیش میاد ! اتفاقا امروز هم برای سرور دوم که احتمال تحریم روش بود ایمیل ارسال شده بود. می تونم نشونتون بدم تو کنترل پنل خودتون که ایمیل در تیکت شما هستش
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
اتفاقا این قوانین اقای نظری خودشون وضع کردند
اگه فکر میکنید از قبل نبوده مراجعت شود به لینکی که سفارش داده اید اولین بار ببینید بوده یا نه
;)
دوست من شما لینک قوانین رو بزارید!
موقعی هم که من از آقای نظری خریدم ( و انصافا بهترین کیفیت و پشتیبانی رو داشت ) چنین قوانینی نبود و بلطبع من اون موقع " پذیرش " رو زدم.
مهم نیست تو پنل شما نوشته شده "ارسال شده"
مهم این است که در اینباکس من و همه ی این دوستان چیزی به نام " اخطار " وجود نداره!
تیکت های من به موقع پاسخ داده شده .اما این پاسخی هست که جدیدا ارسال شد:
http://www.img.nightdl.in/images/zxp...xvoe0wx9w0.jpg
اگر اینطور هست .پس این تعداد که فقط در این فروم در حال اضافه شدن هستنتد و همه شاکی اینها مشتری نبودند؟؟
""اکثر مشتری ها"" که عرض کردید در متن بالا یعنی چه کسانی؟
ببینید در یک کلام بگید سرویس هایی که روی سرور آمریکا ارائه کرده بودید و الان اینطوری شده برمیگرده یا نه؟
اگر بر نمیگرده شما چه تصمیمی قراره بگیرید؟
هزینه رو به مشتری بر میگردونید؟
سرویس جدیدی با آیپی جدید در آمریکا ارائه میدید؟
در کل واضح بگید میخواید چیکار کنید و تکلیف ما رو هم روشن کنید.
خدمت شما:نقل قول:
هیچ ایمیلی هم ندادند که آقا بک آپ بگیرید.
حاضرم عکس کامل از کنترل پنلتون بزارم که ایمیل به شما ارسال شده بود.
http://tehranpic.net/images/o4p8r5n1thv43biiw5l.jpg
نمیدونم این ایمیل که عرض کردید 12 ساعت پیش ارسال شده قبل از بسته شدن سرور .چرا به دست هیچ کش نرسیده است؟؟؟
چرا این متن دقیقا برای همه ی مشتری های شاکی copy/Paste شده؟؟
http://www.img.nightdl.in/images/60e...02b2nnut5y.jpg
برای همه دستی ایمیل ارسال شده است؟؟
دوست من منطقی باشید
شما جای ما:
شب خوابیدید صبح بیدار شدید میبینید دان هستید, اول با خودتون میگید دان شدن طبیعیه بعد 5 6 ساعت تیکت میزنید تا بفهمیمید چه خبره بعد جواب میاد که:
مگه منتقل نشدید؟ این سرور تحریم شده و قابل برگشت نیست!
جای ما باشید چیکار میکنید؟
من امادم عکس کامل از کنترل پنلتون در سایت بدم که به شما این ایمیل ارسال شده با تاریخ و زمان و ثانیه
http://tehranpic.net/images/o4p8r5n1thv43biiw5l.jpg
لینک قوانین که در قبل از هر تکمیل سفارش هستش :
ی
اینو خود اقای نظری وضع کردند دوست عزیز
مشکل نگرفتن بکاپ از سیستم خودتون به خودتون مربوطه
شما یه پلن 17 تومانی دارید از ما میخواید بکاپ هم براتون بگیریم ؟
همه ما هم حاضریم عکس اینباکسمون رو بزاریم که ارسال نشده بود.نقل قول:
حاضرم عکس کامل از کنترل پنلتون بزارم که ایمیل به شما ارسال شده بود.
جسارتا عرض میکنم:
عکسی که قرار الان برای این دوستمون اینجا ارسال کنید من دارم:
http://www.webhostingtalk.ir/www.img...fqmx62g2sx.jpg
همین تصویر هستش .درسته؟؟
خیر میخوام یه سرویس پایدار داشته باشمنقل قول:
شما یه پلن 17 تومانی دارید از ما میخواید بکاپ هم براتون بگیریم ؟
صبح که از خواب بیدار میشم نبینم همه ی اطلاعاتم پاک شده.
برای من هم چیزی در اینباکس نیست.احتمالا ایمیل ها در راه هستنتد.شاید اداره پست کوتاهی کرده؟:-?
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
شما لطف کنید متن ایمل و چت با دیتا سنتر رو قرار بدید تا واسه ما هم واضح بشه تحریم شدید
سلام
1- با کشیدن بحث در این تاپیک نه تنها مشکلتون برطرف نمیشه ، بلکه سرویس جایگزین هم بهتون داده نمیشه ;) قابل توجه همه کسانی که در تاپیک شلوغش کردند رامین و...
2- اینکه نتونستید بکاپ بگیرید به موقع یا دیر ایمیل رو دیدید مشکل ما نیست ! خیلی ها بکاپ رو گرفتند و در حال استفاده هستند ولی اینکه شما نتونستید به موقع بکاپ بگیرید مسولش ما نیستیم وقتی یک سرویس 12 تومان میگیرید بکاپ هم بگیریم ؟ چیز دیگری که لازم ندارید ؟ ما حتی یک اس ام اس سنتر کاملا خصوصی برای رفع این مشکل خریداری کردیم که در متن ایمیل قرار دادیم برای همه هم ارسال کردیم
نقل قول:
در صورت بروز مشکل از طرق سامانه اس ام اس با ما در تماس باشید
10000297212142
تنها راه ارتباطی با شما:http://www.img.nightdl.in/images/o7l...r3d0y9nq0w.jpg
شماره اس ام اس سازمان هواشناسی کشور در صفحه اول سایت نوین وی پی اس.
هیچ گونه شوخی در کار نیست .همین الان یک اس ام اس به این شماره ارسال کنید با هر متنی.تا پاسخ را خودتون ببینید و باور کنید
برای من ظهر ایمیل رسیده بود ساعت 3 ظهر ولی همون لحظه خواستم بکاپ بگیرم دیدم سرور دان هست و.........
خیلی جالب هست اول دان کردند بعد ایمیل زدند بعد جالبتر اینکه که یکسری آیپی از سویس داده بودن که بکاپ رو اونجا بریزید
بعد اون آیپی ها هم دان هست...
انقدر کارهای خودتون رو توجیه نکنید ...
من سرویس شما رو به استاد دانشگاه خودم پیشنهاد دادم ولی وقتی هفته پیش دیدمشون انقدر ناراحت بود از دست من که...
چون میگفت پدر من رو در آوردند میگفت آمریکا رو قطع کردند گفتند برو اروپا خلاصه از سازی خواستید میزنید بعدم میگید انقدر پول دادید...
آقای عباس زاده شما سرویس مناسب و پایدار و پشتیبانی مناسب تحویل بده هزینه رو زیاد کن نه اینکه هر کار میخوای میکنی
میگی هزینه رو کم میدید!!!!
شما کجا پست اول نوشتید ارزون ولی هر کار خواستیم میکنیم!!!
این هم جزو قوانین هست حتما! پذیرش هم کردیم؟نقل قول:
بلکه سرویس جایگزین هم بهتون داده نمیشه
من هیچ ایمیلی دریافت نکردم !
در مرحله اول بگم که سرویس جایگزینی برای شما تعلق نمیگیرد و به فکر سرویس دیگری باشید
و در مرحله دوم در تیکت به شما اعلام شد.
نقل قول:
این مشکل به خاطر به اشتباه ارائه دادن سرویس دهنده اس ام اس بود که شماره رو اشتباهی در پنل ما قرار داده بود و تا ان زمان همکار ما در سایت قرار داده بود و هنوز وقت ادیت نشده است
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
نام کاربریتون ارسال کنید
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
سلام دوست من
فقط 2 سرور ما این اتفاق براشون افتاده خیلی ها بکاپ گرفتند و دارن استفاده می کنند الا به تعداد شاید کمتر از انگشتان دست خیلی دیر متوجه ایمیل شدند یا ایمیل به دستشون نرسیده در هر صورت ما تلاشمون رو کریدم که مطلع کنیم
هر کسی بکاپ سرور میخواد تو سفارشات اعلام کنه تا سرویس بکاپ براش فعال بشه
مممنون از نظرتون
اما باید بگم سرویس جدیدی که به شما داده شده فکر نمی کنم داون باشه ، مگر اینکه مشکلی داشت از طریق تیکت اعلام کنید
شما با کمال پر رویی میگید سرویس جایگزین نمیدید؟!
آخه مگه میشه شما سرویس 1 ماهه بفروشید بعد مثلا 5 روز بگید دان شد بکاپ نداری به من چه؟!!!
اخه کدوم منطق این رو میگه؟
شما بطور غیر مستقیم داری کلاه برداری میکنی...
به بهانه تحریم!!!!
آخه تحریم چه ربطی به یوزر داره شما در پرداخت هزینه به دیتاسنتر توجه نکردی یوزر باید هزینه بده؟؟؟
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
به شما سرویس جایگزین داده میشه ، مشکلی از این بابت نیست
مشکلی نیست کسانی که میخوان سرویس امریکایی از همین دیتاسنتر بگیرن در صورت وجود شرایط ، ایمیل بزنند ولی تضمینی در کار نیستنقل قول:
در هر صورت شما باید سرویس های جایگزین بر روی سرور آمریکا برای مشتری ها ارائه کنید...
در غیر اینطورت مدیران سایت باید یه فکری به حال این تاپیک و فروشنده بکنن...!!!
میشه بگید چرا به این دوستمون که فقط برای حق خودش داره تلاش میکنه سرویس جایگزین نمیدید؟نقل قول:
به شما سرویس جایگزین داده میشه ، مشکلی از این بابت نیست
user name : me7@yahoo.com
سرویس جایگزین هم ندادید !!!!!
دوست عزیز شما طبق چه منطقی این صحبت را کردید؟؟نقل قول:
در مرحله اول بگم که سرویس جایگزینی برای شما تعلق نمیگیرد و به فکر سرویس دیگری باشید
من دروغی اینجا بیان کردم؟؟؟؟
فقط عکس از پاسخ های خودتون گذاشتم .حتی نقل قول نکردم.
فکر میکنید الان که حاصل همه ی تلاش و تمام اطلاعاتم به دست شما از بین رفته است به خاطر یک کوتاهی و احمال وی پی اس و حتی یک سرور اختصاصی ارزشی داره برای من؟؟؟
2 سایت بعد از 1 سال باید به طور کامل بسته بشن.
ناراحتی من از این هست که اگر الان همه ی دنیا جمع بشن و با مدرک بگن ایمیلی نیومده.همه با مدرک ثابت کنند کوتاهی از سمت شما بوده باز هم حاضر به پذیرش نیستید .
حالا اینجا سرویس وی پی اس نذر میکنید که تاپیک ادامه نداشته باشه؟؟؟
اگر من دروغی گفتم همین جا بفرمئید تا از همه عذرخواهی کنم؟
ساسان جان این عکس 3 ایمیل ردو بدل شما بین من و شما هستش برای دریافت سرویس جایگزین ارسال کنید ایمیل به پشتیبانی
http://tehranpic.net/images/e2c5iv5uhben0yjmdsr.jpg
عزیز شماره تماس داری یا آیدی یاهو
حالا که همه """جان"" شدند.و حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک و حالا که هیچ جوابی برای سوال های من نیست باید عرض کنم:
1- برای خودم متاسف هستم به خاطر اعتمادی که به شما داشتم به صرف شرکت بودن و تبلیغات کاذب و عنوان "شرکت" .
2- برای این فروم متاسف هستم و مدیران اینجا .چون اگر منطق داشته باشند و اگر اعتقدی به حق داشته باشند با مطالعه چند صفحه آخر این تاپیک و پست های همه میتونن قضاوت کنند و اجازه و یا عدم اجازه پیشروی این تاپیک را بدهند.(با دکمه "گزارش پست خلاف" همین پست این موضوع را گزارش کنید.اگر منطقی داشتند و حقی وجود داشت قضاوت میکنند.اگر نه که هیچ :) حالا که بخشی برای فروش قرار دادند باید مکانی هم برای صحبت مشتریانی که به وسیله ی همین فروم خریدی انجام داده ایند وجود داشته باشه :)
3- برای شما متاسف هستم که برای اندک مبلغ و سود هر چند ناچیز به دست هر کاری میزنید.از در.. و انکار تا حق سکوت و باند بازی و.........:)
در آخر عرض کنم نیاز نبود سرویس من را شخصا حذف کنید.در پست های قبلی هم عرض کردم ارزشی برای من نداره در حال حاضر که چیزی ندارم و همه ی اطلاعات از بین رفته .
اگر هم روزی نیاز به وی پی اس داشته باشم .مطمئن باشید دیگه با این داستان ها حتما از شما سرویسی خریداری نمیکردم .نیاز نبود مثل بچه ها با حذف سرویس من خودتون را آرام کنید.;)
برای من 12 یا 20 یا 30 این مبالغ اصلا ارزشی نداره و حاضر نیستم برای این مبالغ دست به هر کاری بزنم ;)
امیدورام به صورت بدتر ضرر این کار را بعدا بدهید.اینجا هم کسی طرف دار حق نباشه باز هم یک شاهد همیشه هست :)
http://www.img.nightdl.in/images/h82dzw58vm3moqk84i.jpg
موفق باشید آقای محترم;):)
آقا این کلاهبرداریه به من نه ایمیلی دادید نه تیکتی !
الان براتون تیکت دادم لطفا پیگیر باشین و خواهشا برای تماس با خودتون یه شماره ی درست حسابی قرار بدین این چه وضعش هست.
در این مورد بهتر هست مسئله یه صورت خصوصی حل شود مطمئن باشید بهتر جواب میدهد ...
از مسئولا شرکت نوین وی پی اس تقاضا داریم یک شماره ثابت در اختیار مشتریان قرار بدهند تا حداقل در اوقات اداری برای رفع سریعتر مشکلات یا مشاوره و تمدید و ... تماس بگیریم.
با تشکر و موفق باشید.
:55:
دوست عزیزنقل قول:
حالا که در پیغام شخصی 4 تا 4 تا وی پی اس خیر میشه به عنوان حق سکوت و پست ندادن در این تاپیک
باور کنید به من پیشنهادی ندادند و مقدار باقی مانده ی اعتبار من هم کمتر از 10 15 روز هست.
خرید مجدد vps هم برای من کاری نداره! همین پریروز از آقای حشمتی یکی خریدم!
ولی شما میگید چیکار کنیم!
ماشاالله رکورد سرعت رو ش***دیم! ظرف 5 دقیقه دو تا صفحه نوشتیم.
یهرحال من از حق خودم و شما نخواهم گذشت و نوین وی پی اس هم موظف به ارائه ی خدمات به شماست زیرا شما کار خلاف مقرراتشان انجام ندادید ( حداقل تا الآن که من خوندم )
پیروز باشید
یعنی شما ها از ایشون راضی نیستین؟
با سلام به تمام دوستان عزیز
دوستان غرض از تحریر این چند خط به معنای هیچ حمایت و شکایت از شرکت نوین وی پی اس نیست
بلکه یک نظر از یک دوست یا بگم یک کاربری که این شرکت سرویس داره
من خودم از این شرکت سرویس دارم هم از آمریکا و هم از اروپا ولی به خاطر مشکلی
که برای این سرور آمریکا پیش اومده خیلی از اطلاعات بنده پرید متاسفانه هم به دلیل
اینکه من خودم دیر متوجه ایمیلی شدم که از شرکت برام فرستاده شده بود
ولی حالا در کل باید عرض کنم چون شما هم حال خود بنده رو دارید میتونم شماها رو
هم درک کنم من قبلا از شرکت و بچه های نوین خیلی طرفداری کردم چون واقعا خدمات
عای با ساپورت عالی در اختیار مشتری ها دادن ولی امصاف نیست که الان به خاطر بروز
چنین مشکلی بخواهیم سر این شرکت خراب بشیم اگه مثل شرکتهای دیگه در میرفتن چی
اینا که ایستادن حداقل و سرویس جایگزین به مشتری خودشون میدن حالا اگه بعضی از جاها
مشاهده میشه که با تندی صحبت شده به خاطر فشار زیادی بو.ده که طی این مدت دون شدن
سرور آمریکا بهشون وارد شده ولی توجه کنند دوستان هم با تندی با مدیر شرکت نوین وی پی اس
دارن برخورد میکنن
خلاصه کنم دوستان من میگم بیاییم در یه فضای دوستانه مشکلی که پیش اومده را با همکاری شرکت
بر طرف کنیم از این همه جار و جنجال هم پرهیز کنیم تا ببینیم چه خواهد شد
با آرزوی موفقیت برای شما و من