-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taksis
نه خب بعضی نمایندگی ها چون سابقه فروش بالایی دارند و معتبرند از طرف شرکت اصلی دامنه افر یا تخفیف ویژه بهشون تعلق میگیره و دامنه رو با قیمت پایین ثبت میکنند
ببین برادر من ؛ این بعضی ها کمترین قیمتی که میتونن ثبت کنند باید آخرین اسلب ریسلو باشند ؛ که توی اون اسلب هم 8 دلاره ؛ هر دلار هم 3500 کم کمش در میاد ( اگر پی پال باشه ! وب مانی که بیشتره! )
-
پاسخ : ثبت دامنه com با 18 تومن in با 6 تومن (به همراه کنترل پنل و امکان انتقال و تمدید)
لطف تایپیک رو به بی راهه نکشید .... بحث ما فعلا پاسخ ندادن پشتیبانی و ثبت نشدن دامنه ها هستش ...
این تایپیک فروش هستش ، استفاده از کلماتی مثل هیچ ارزانی بی دلیل نیست و نمایندگی فروش و... کار درستی نیست ... رعایت کنید لطفا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farmanrava
لطف تایپیک رو به بی راهه نکشید .... بحث ما فعلا پاسخ ندادن پشتیبانی و ثبت نشدن دامنه ها هستش ...
این تایپیک فروش هستش ، استفاده از کلماتی مثل هیچ ارزانی بی دلیل نیست و نمایندگی فروش و... کار درستی نیست ... رعایت کنید لطفا
دقیقا بحث شما هم همینه دوست گرامی ؛
اگر یه کمی به مشتری اهمیت میدادن و احساس مسولیت کاری میکردن در قبال پولی که گرفتن الان جوابتون رو میدادن !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
اگر یه کمی به مشتری اهمیت میدادن و احساس مسولیت کاری میکردن در قبال پولی که گرفتن الان جوابتون رو میدادن !
منم یه نمایندگی داشتم ازشون که گویا در پنل اصلی شارژی ندارن و نمیشه دامنه ثبت کرد؛ البته بنده پیگیر موضوع خواهم بود ؛
-
بنده ه چند دامنه درخواست داده بودم که خبری ازشون نشده تا الان
-
بنده از همون اول میدونستم که چنین سایت هایی پایه و اساس درستی ندارند و نباید دامنه ثبت کرد؛ باره اولشون هم نیست که ول میکنن میرن و مشتری باز هم میره سمتشون و دامنه ثبت میکنه ؛ تقصیره خوده مشتری هست ؛ مشکل جامعه ی مجازی ما اینه که نمیتونن انتخاب درستی داشته باشند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
درسته ، اما دلیل نمیشه ندونسته تهمت بزنیم و حرف ها بی ربط بهشون بزنیم
- - - Updated - - -
دامنه بنده ثبت شد ... ممنونم از ایشون
-
دوست عزیز نمایندگی میدید؟والا ما سایت عضو شدیم قسمت تیکت که میریم 404 نات فوند میده
-
ای بابا من همین الان 5 تا دامین ثبت کردم الان تاپیک رو دیدم
پشتیبانی سایت هم غیر فعاله
تکلیف چیه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ir2seda
ای بابا من همین الان 5 تا دامین ثبت کردم الان تاپیک رو دیدم
پشتیبانی سایت هم غیر فعاله
تکلیف چیه ؟
صبور باشید دوست گرامی!
-
دوستان شاید از طرف ثبت کننده تحریم شده باشند یا براشون مشکلی پیش آمده باشه.
حداقل صبر کنید خودشون بیان توضیح دهند.
-
اشکال این هست که ما ایرانی ها صبر نداریم و فورا افکار منفی تو ذهنمون شکل میگیره .
لطفا کمی صبر داشته باشید . حتما خودشون دلیل دارن .
-
سایت بالا نمیاد
لطفا رسیدگی کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bot
سایت بالا نمیاد
لطفا رسیدگی کنید
داداش خودش گفته : لطفا تا حل شده مشکل سایت صبر کنید............ پنل مدیریت ریسلو
-
سلام یکی از دامین های بنده رو ثبت و بقیه مبلغ رو برگشت زدن
-
همچنان به پنل دسترسی نداریم!
لینکی هم که قرار دادید هر چه فورگت پس میزنیم : هیچ ایمیلی دریافت نمیشود!
An email has been sent to ***** with a link to reset your password.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samandata
همچنان به پنل دسترسی نداریم!
لینکی هم که قرار دادید هر چه فورگت پس میزنیم : هیچ ایمیلی دریافت نمیشود!
An email has been sent to ***** with a link to reset your password.
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
ایشون زحمت نمیدن به خودشون بیان انلاین بشن به مشکلات رسیدگی کنن
هرچی زنگ و ایمیلم میدیم هیچی به هیچی ، 48 ساعته که تا اونجایی که من میدونم هم سایتشون هم پنلشون قابل دسترسی نیست
-
منم دقیقا همین مشکلا دارم یاهو ایدیشونم که هیچ وقت نیستن یه دامین دارم اول مارس تمدید نشه مشکل سازه ممنون میشم رسیدگی کنیم
-
متاسفانه من مقداری شارژ برای نمایندگی دامنه پرداخت کردم ولی چند وقت (زیاد) هست نمیشه تو نمایندگی دامنه ثبت کرد.
واقعا اینگونه افرادی فکری برای آخرت میکنند؟
اگر میکنه لطف کنه اون مقدار هزینه شارژ شده رو برگشت بزنه.
اگر پیام رو خوند لطف کنه پ.خ بده تا بهشون جزئیات رو بگم.
باتشکر!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
متاسفانه من مقداری شارژ برای نمایندگی دامنه پرداخت کردم ولی چند وقت (زیاد) هست نمیشه تو نمایندگی دامنه ثبت کرد.
واقعا اینگونه افرادی فکری برای آخرت میکنند؟
اگر میکنه لطف کنه اون مقدار هزینه شارژ شده رو برگشت بزنه.
اگر پیام رو خوند لطف کنه پ.خ بده تا بهشون جزئیات رو بگم.
باتشکر!!
عزیز این مورد به آخرت مربوط نمیشه!
اگر به خودتون زحمت بدید پرفایل ایشون و مشاهده کنید میبنید نزدیک به یک ماه هست تاپیک رو مشهاده نکردن!
حتما مشکل فنی پیش آمده! باید صبور باشید!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
اگر به خودتون زحمت بدید پرفایل ایشون و مشاهده کنید میبنید نزدیک به یک ماه هست تاپیک رو مشهاده نکردن!
این دقیقا کُجاش فنیه !؟
-
سلام به دوستان
اول از همه عذر خواهی میکنم واقعا نمیدونم چجوری اعلام کنم
امیدوارم سر فرصت بتونم کامل توضیح بدم برای این وقفه ۲ ۳ هفته ای که پیش اومده
بیشتر مشکل مدیریتی داشتیم
حالا من الان هستم و سایت هم بالا آوردم و هیچ مشکلی وجود ندارد (ثبت انتقال تمدید و مدیریت دامنه)
باز هم معذرت میخوام
-
با سلام
قضیه نمایندگی چی میشه ؟؟؟ هنوز میزنه شارژ پنل نمایندگی (لطفا فعلا شارژ نکنید)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SaMaN0861
با سلام
قضیه نمایندگی چی میشه ؟؟؟ هنوز میزنه شارژ پنل نمایندگی (لطفا فعلا شارژ نکنید)
مرسی که گفتید
همکارم غیرفعالش کرده بود که الان مشکل حل شده و اصلاح کردم
دوباره چک کنید
-
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استارتر گرامی
جانب من تقریبا در این هفته نزدیک به 20 دامنه از جمله com . net . org . info میخوام ثبت کنم
یک . ثبت دامنه انی هستش
دو دسترسی کامل داریم
سه تمام این دامنه ها در یک پنل به نام خودم قرار داده میشه
و چهار برای این تعداد چه تخفیفی در نظر میگیرید
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hasanazizi
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استارتر گرامی
جانب من تقریبا در این هفته نزدیک به 20 دامنه از جمله com . net . org . info میخوام ثبت کنم
یک . ثبت دامنه انی هستش
دو دسترسی کامل داریم
سه تمام این دامنه ها در یک پنل به نام خودم قرار داده میشه
و چهار برای این تعداد چه تخفیفی در نظر میگیرید
با تشکر
سلام
جواب سوال هاتونو تو پست اول میتونید پیدا کنید
همه دامنه ها میتونن تو یک پنل یا چند پنل باشن فرقی نداره
جای تخفیف هم واقعا نیست . قیمت ها مشخص هست از نظر پایین بودن
-
دوست عزیز بنده میخواستم .in ثبت کنم ابتدا اینکه مشکل ثبت دی ان اس رو آدرس دیگر توسط دیگران رو ندارید و حقیقتا چند بار تایپیک رو چک کردم و متاسفانه چند مدتی هست نیستید ممنون میشم یه توضیح بدید مشکل چی بوده چون بنده دامنه تعداد بالا ثبت میکنم و البته 100% نیاز دارم مشکلی برای دامنه ها پیش نیاد مثل دوستان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SASAN-BSE
سلام
جواب سوال هاتونو تو پست اول میتونید پیدا کنید
همه دامنه ها میتونن تو یک پنل یا چند پنل باشن فرقی نداره
جای تخفیف هم واقعا نیست . قیمت ها مشخص هست از نظر پایین بودن
ممنون و تشکر
اولین دامین رو ثبت کردم
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SamaN DL
صبر!
دوست عزیز بیشتر از یک ماه !
من یک ماه چیزی نگفتم گفتم شاید درست بشه ....
اگر کسی وجدان کاری داشته باشه مشکلشون رو میگن ..
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
!MihanIt!
صبر!
دوست عزیز بیشتر از یک ماه !
من یک ماه چیزی نگفتم گفتم شاید درست بشه ....
اگر کسی وجدان کاری داشته باشه مشکلشون رو میگن ..
گویا ایشون دیروز پاسخ دادن!
-
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
از نُه مورد بالا حتی یکیش رو هم سایتتون نداره؛ خودتون بگید کدوم رو داره ؟!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
1-ثبت کامل دامنه به نام شخص
2- دارای کنترل پنل اختصاصی با تمام امکانات
3- امکان انتقال کامل دامنه
4- بدونه نیاز به هزینه برای انتقال
5- امکان تمدید دامنه
6- ثبت آنی در همان لحظه
7- بدونه مشکل با آی پی ایرانی و هویت ایرانی
8- تضمین شده 100%
9- پشتیبانی 24 ساعته
از نُه مورد بالا حتی یکیش رو هم سایتتون نداره؛ خودتون بگید کدوم رو داره ؟!
1- دامین تو پنل خودتون ثبت میشه به نام خودتون
2- پنل رسیلو بهتون داده میشه
3- امکان انتقال از پنل رسیلو وجود داره
4-هزینه برای انتقال گرفته نمیشه
5-امکان تمدید دامنه وجود داره
6- ثبت آنی هست به جز زمانی که اعلام کرده بودن ثبت نکنید که اونم مشخص بود اعلام شده بود ثبت نکنید ثبت آنی هم غیر فعال بود
7- شما تا الان تو ثبت دامین با آی پی ایران مشکل داشتی؟
8- تا الان دامینی ثبت کردی که ثبت نشده باشه؟
9- پشتیبانی هم که دادن و اعلام کردن که مشکلی پیش اومده تا چند مدت سایت در دسترس نیست
این 9 مورد که فرمودین مشکلی توشون نبود
فکر کنم زیادی دارین شلوغش میکنید
ثبت دامین چیه که پشتیبانی بخواد؟ دامین ثبت بشه پنل هم بهتون میده میتونید ان اس ها روعوض کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masterphp
1- دامین تو پنل خودتون ثبت میشه به نام خودتون
2- پنل رسیلو بهتون داده میشه
3- امکان انتقال از پنل رسیلو وجود داره
4-هزینه برای انتقال گرفته نمیشه
5-امکان تمدید دامنه وجود داره
6- ثبت آنی هست به جز زمانی که اعلام کرده بودن ثبت نکنید که اونم مشخص بود اعلام شده بود ثبت نکنید ثبت آنی هم غیر فعال بود
7- شما تا الان تو ثبت دامین با آی پی ایران مشکل داشتی؟
8- تا الان دامینی ثبت کردی که ثبت نشده باشه؟
9- پشتیبانی هم که دادن و اعلام کردن که مشکلی پیش اومده تا چند مدت سایت در دسترس نیست
این 9 مورد که فرمودین مشکلی توشون نبود
فکر کنم زیادی دارین شلوغش میکنید
ثبت دامین چیه که پشتیبانی بخواد؟ دامین ثبت بشه پنل هم بهتون میده میتونید ان اس ها روعوض کنید
دامنه اصلی ترین بحث در هاستینگ هست و پایه و اساس یک سایت دامنه است!
فکر میکنم شما هنوز پروژه ی سنگینی رو راه ننداختید و اصلا هیچ ارزشی هم برای دامنه قائل نیستید ؛ گرون ترین دامنه ها ها و سنگین ترین پروژه ها رو دیدم که بخاطر دامنه کنسل شدن !
پشتیبانی نیاز نداره ؛ باشه !
شما بیا یه دامنه بزن تو سایت بنده ثبت بشه ؛ بعد سه هفته ام جواب ندم بعد فایل viewticket.php و submitticket.php رو هم از سایتم حذف کنم که نتونی تیکت بدی!
جواب تلفنمم ندم ؛ هیچ دسترسی هم نداشته باشی به من !
چیکار میکنی دقیقا !؟
در ضمن از نُه مورد یه مورد دارن فقط اونم اینه ک پنل دامنه رو میدن و تمام! الکی اومدن یه پنلی که داده میشه رو ده قستمش کردن اصل پشتیبانیه.
نه پشتیبانی دارن نه ثبت آنی نه چیزی .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mhiizadi
دامنه اصلی ترین بحث در هاستینگ هست و پایه و اساس یک سایت دامنه است!
فکر میکنم شما هنوز پروژه ی سنگینی رو راه ننداختید و اصلا هیچ ارزشی هم برای دامنه قائل نیستید ؛ گرون ترین دامنه ها ها و سنگین ترین پروژه ها رو دیدم که بخاطر دامنه کنسل شدن !
پشتیبانی نیاز نداره ؛ باشه !
شما بیا یه دامنه بزن تو سایت بنده ثبت بشه ؛ بعد سه هفته ام جواب ندم بعد فایل viewticket.php و submitticket.php رو هم از سایتم حذف کنم که نتونی تیکت بدی!
جواب تلفنمم ندم ؛ هیچ دسترسی هم نداشته باشی به من !
چیکار میکنی دقیقا !؟
در ضمن از نُه مورد یه مورد دارن فقط اونم اینه ک پنل دامنه رو میدن و تمام! الکی اومدن یه پنلی که داده میشه رو ده قستمش کردن اصل پشتیبانیه.
نه پشتیبانی دارن نه ثبت آنی نه چیزی .
عزیز دامین در صورتی ثبت خودکار نمیشد که اعلام کردن غیر فعاله. درسته؟
وقتی هم که فعال بود خودکار ثبت میشد. درسته؟
اگرم ثبت نمیشد در صورت وجود پشتیبان دامین ثبت میشه اگرم پشتیبان نبود پرژه سنگین شما به خاطر 30 تومن دامین میخوابه؟ برو یه جا دیگه ثبت کن خوب وقتی پشتیبان اومد هزینه رو برگشت میزنه
و این که دامین شما ثبت شده میخوای مدیریت کنی دامین و که اصلیترین بحث هاستینگ شما نخوابه؟ پنل رسیلو در اختیار شماست میتونید مدیریت کنید غیر اینه؟ پنل برای چی میدن؟ برای این که در صورتی که سایت خودشون در دسترس نبود تو پنل رسیلو دامینتون رو مدیریت کنید دیگه
-
دامنه زیر 10تومان چی دارید؟
-
دوستان من توی پست قبلیم گفتم
چیزی جزء عذر خواهی نتونستم بگم
امیدواریم دیگه مشکلی نباشه و پشتیبانی هم انجام بشه چون بیشتر دوستان از این دلخور بودن که جوابگو نبودم
الان هم که مشکل حل شده و مشکلی هم از قبل باقی نمونده
باز هم معذرت میخوام به دلیل دیر پاسخ دادن ها
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AHF-victory
دامنه زیر 10تومان چی دارید؟
ظاهرا کسی پاسخگو نیست
- - - Updated - - -
اصلا پاسخگو نیست حتی تیکت
-
راست میگه دیگه
چه خبره هی زرت و زرت سایت رو می بندین
...
-
سایت چرا بسته است بچه ها؟
-