پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
راستی دومین هم باید بگیرم ؟
پاسخ : ^^دیجی سرور^^فروش سرور مجازی فرانسه(پاریس)،کانادا و آمریکا از 13 هزارتومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
من یه همچین سرور مجازی بخوام هذینش چقدر میشه ؟ سرورشم فرانسه باشه .
مقدار رم: 1024 مگابایت اختصاصی
مدل پردازنده: Intel Xeon E3 1245v2
مقدار پردازنده: 2 هسته 3.40 گیگاهرتز
هارد: 200 GB
پورت : 1.0Gbps
پهنای باند: نامحدود
آی پی اختصاصی: 1 عدد
مجازی ساز: Vmware ESXI 5
امکان دسترسی به کنسول VMware : بلی
سیستم عامل: ویندوز
خرید دامین لازم نیست
چنین آفری با هادر 100 از فرانسه خالی داریم 24900 تومان
هر 100 گیگ هارد اضافی 10 هزار تومان
جمعا 34900 تومان
من تو سایتتون بخوام سفارش بدم دومین میخواد . چجوری باید سفارش بدم که بدون دامنه باشه ؟ و چجوری 100 گیگ اضافه درخواست بدم ؟
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iload
من تو سایتتون بخوام سفارش بدم دومین میخواد . چجوری باید سفارش بدم که بدون دامنه باشه ؟ و چجوری 100 گیگ اضافه درخواست بدم ؟
ممنون
شما داخل سایت ثبت نام کنید
ایمیلتون رو پیام خصوصی کنید براتون فاکتور رو صادر کنیم
فرانسه تمام شد
3 عدد کانادا موجود میباشد :)
فقط یک عدد کانادا موجود میباشد :)
قیمت سرویس نقره ای 1 با هارد 100gb ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirpub
قیمت سرویس نقره ای 1 با هارد 100gb ؟!
از کانادا موجو داریم فعلا
روی این سرویس 50 گیگ هارد موجود هست 50 گیگ هم ما رایگات میدیم بهتون
قیمت 23000 تومان