پاسخ : فروش فوق العاده سرور مجازی تیک دیتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
ببخشید قرار بر این بوده سرور ما از المان و هتزنر باشه
چجوریه الان بحث رفت سر فرانسه !!!
-----------
بعدش شخصی که در این انجمن تاپیک میزنه حتما و یقینن مسئولیت پاسخگویی به کاربران در انجمن را پذیرفته است در غیر این صورت تاپیک کاملا بی جا خواهد بود !
در این حالت شما اکنون پاسخی اینجا مشاهده میکنید ؟
مدیریت محترم سایت به تلفن های بنده پاسخ نمیدهند !
در تیکت هم اعلام میکنند توهین کرده ام و با مدیریت تماس بگیرم و دیگه تیکت پاسخ نمیدهند !
به نظرتون این درسته ؟
دیگه راهی میمونه که من بخوام بهشون فرصت بدم ؟
شما به آفرها توجه کنید متوجه میشوید که رفنسه و آلمان بوده.
در ضمن شما سرویستون لغو شده و مبلغ شارژ شده
باید درخواست برداشت از حساب کنید.
درمورد تلفن ها از شما ترسی ندارند پاسخ ندهند.
اگر قرار بر این بود که تک تک پاسخ دهیم الان تایپیک 50 صفحه ای داشتیم و کلی سرویسهای معلق!
عمداً پاسخ داده نشد تا سرویسها تحویل داده شوند
شاید دستهایی بخواهند ما رو با این تایپیک سرگرم کنند تا کارها ناقص و معلق بمانند.
در ضمن اطلاعات تیکت های شما موجود و محفوظ هستند.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
بحث زود قضاوت کردن نیست اگر ایشون سرور آماده نداشتن اگر آی پی آماده ای نداشتن اطلاع میدادن بهتر بود صادقت نشون میدادن ! و با ...فرض کردن طرف مقابل به شعور افراد توهین نمیکردن و این رفتار رو نشون نمیدادن این پشتیبانی 24 ساعته هم واقعا حرف نداره !! در ضمن پاسخ گویی تیکت ها هم واویلا
این عکسی که گذاشتید نشون میده آیپی موجود هست و آیا در زمانی که اکتیو شد به شما آیپی دیگری داده شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
اینشالاه مبارکت باشه خوش به حالت باشه . داداش معلومه که راه اومدی ولی حق ما پایمال شد
شما دارید حق خودتون رو پایمال میکنید
تنها چیزی که از اون صحبت نمیکنید مشکلتون هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
انگار در حال تحویل سرور ها هستن سرور من هم تحویل داده شد !
البته سرویس تازه فعال شده احتمالا تو همین یه ساعت احیر ستاپ شده پسورد رو احتمالا قراره بفرستن
پسوردها پیشفرض هستند میتونید تیکت کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
خوش بحال شما هم ولی ببین کی انتقام بگیره
منظورتون رو در مورد انتقام متوجه نمیشم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
هی خوش به حال شما هم پولمون رفت و هم آبرومون امیدوارم پول دوا و دکتر بشه براشون و خانواده اشون
انشالله خانواده شما بهتون افتخار کنند.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
تو یک د ز د هستی پس چرت نگو سفارش من از 29 هستش 25 هزار تومن هم گرفتی چرا منو سر کار گزاشتی چرا جواب تیکتهام و تلفنهام را نمیدی آقای عوضی؟
پس مظلوم نمایی نکن - تو از زن هم هم زن تر هستی
مدرکی ارائه کنید که تماس گرفتید.!
توهین های شما ضبط می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
من شکایت کردم تو دستت الان بسته هستش تو دیدی که داره سرت به باد میره بجای سرور المان بهشون فرانسه دادی و اونم معلوم نیستش مال کدوم مادر مرده ای را کف رفتی آقای د ز د
شما مختارید
این حرفها ضمیمه خواهند شد.
درمورد سرویس ها از خودشون بپرس که سرویس های آلمان تحویل نیستند؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
تو خودت را نخود هر آش نکن ! به جون همه کسم فردا صبح من یک بلایی سرش بیارم که خودش در خواب هم ندیده باشه
لطف کنید اقدام کنید زیرا کارهاتون کاملاً بی مورد است! و در واقع مشکلی ندارید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
تو اگر جای من بودی و الان 6 روز هستش که گیرت آورده باشن و خلاصه یک آی پی هم بهت داده باشند که نه پینگ داره و ناشناخته باشه چی میکنی آقای مفتی؟ عکسهای سرور در صفحات قبل همین تاپیک موجود هستش
آیپیتون رو چرا توی این مدت نذاشتید تست کنند؟
عکس ها رو ارائه بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
تو پول گرفتی؟ تو نوچه هستی؟ و یا مولتی یوزری؟ چقدر تیکت بدییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییم؟
من گوشهام درازه؟ تو چیزی از چهره ام متوجه شدی؟
مثل اینکه مشکل دارید.!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
من فردا صبح اگر خرجش 100هزار تومان هم باشه به دادسرا هم شکایت میکنم به خدا یک اذیتی بکنم که در خواب هم ندیده باشه
شما نمیتوانید اذیت کنید.
خودتون مشکل دارید به سایت ما ربط ندهید ما صرفاً در قبال سرویس مسئول هستیم.
همین!
نقل قول:
توضیحات:
1- درمورد عدم تحویل محصول در موعد مقرر باید عرض شود که در سایت و سبد خرید این مورد درج نشده و و بابد در صورت نارضایتی درخواست لغو ارسال میکردند که نحوه ارسال درخواست اعلام خواهد شد.
2- درخواست لغو سرویس براساس ماده 37 قانون تجارت الکترونیکی تا 7 روز امکان پذیر است اما باید به صورت رسمی باشد، در قسمت سرویسهای من وارد بخش مشخصات سرویس شده و درخواست لغو را اعلام کنند و تیکت پشتیبانی ارسال نمایند. پاسخ به درخواست در طی 30 دقیقه الی 6 ساعت بوده و مبلغ به حساب کاربر افزوده، سپس در بخش مالی وجه خود را با ارائه شماره حساب دریافت نمایند.
3- بازگشت وجه طبق ماده 37 کاملاً پذیرفته شده است اما باید به طور صحیح ارسال شود، توهین های کاربر با مدیریت و همکاران نمیتواند به معنی انصراف باشد.
4- درموارد قوانین باید عرض شود که تماماً در سایت اجرا شده و کاربر نیز موظف است به طور رسمی در ارتباط باشد.
پی نوشت:
ما به عنوان ارائه دهنده سرویس وظیفه تحویل سرویس و پشتیبانی را داشته و در صورت تخلف کاربر با او طبق قوانین برخورد میکنیم اما کاربر هم میتواند موارد تخلف را گزارش دهد.
بنا بر وظیفه مدیریت چند مرتبه با کاربر تماس داشته و پاسخ کاربر کاملاً بی شرمانه و توهین آمیز بوده است.
در پایان کاربر حق انصراف دارد و پاسخ به توهین های مشتری مسدود سازی کاربری وی بعد از لغو سرویس و باز پس فرستادن وجه است.
این پاسخ به تمام کسانی که در سایت معلق هستند ارسال شده و پاسخیست که به مراجع اعلام می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezasat
تو یک د ز د هستی پس چرت نگو سفارش من از 29 هستش 25 هزار تومن هم گرفتی چرا منو سر کار گزاشتی چرا جواب تیکتهام و تلفنهام را نمیدی آقای عوضی؟
پس مظلوم نمایی نکن - تو از زن هم هم زن تر هستی
چرا دروغ میگی مرد مومن
خجالت بکش
مدارک ارائه شد
من امروز خودم دو مرتبه دیدم خاموشه روشن کردم..........
درمورد ریسلر فقط ثبت کردید و تنها بهانه این هست که وارد نمیشود!
تماس داشتم و توهین ها .......
ارزش هم چیز خوبیه....
ارزش خودتوون نگه نداشتید.....
سرویسها رو کنسل کنید ........ خواهش میکنم کنسل کنید طبق شرایطی که اعلام کردم
تا 48 ساعت مهلت دارید.....
قطعاً همکار هستید یا.............
به قول نقی تو پایتخت آدم خوبه شخصیت داشته باشه شعور داشته باشه فرهنگ داشته باشه اینا رو گذاشتن تا مردم یاد بگیرن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
به قول نقی تو پایتخت آدم خوبه شخصیت داشته باشه شعور داشته باشه فرهنگ داشته باشه اینا رو گذاشتن تا مردم یاد بگیرن
شما یوزر ما هستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
شما یوزر ما هستید؟
یوزر هاست شما ;;)
1 فایل پیوست
متاسفتم براتون با این دروغهاتون
چیزی که دروغ باشه اصلاً برای من مهم نیست
شمایی که راست میگید مدرک بذارید
بفرمایید...
فایل پیوست 15888
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad1991h
ببخشید قرار بر این بوده سرور ما از المان و هتزنر باشه
چجوریه الان بحث رفت سر فرانسه !!!
-----------
بعدش شخصی که در این انجمن تاپیک میزنه حتما و یقینن مسئولیت پاسخگویی به کاربران در انجمن را پذیرفته است در غیر این صورت تاپیک کاملا بی جا خواهد بود !
در این حالت شما اکنون پاسخی اینجا مشاهده میکنید ؟
مدیریت محترم سایت به تلفن های بنده پاسخ نمیدهند !
در تیکت هم اعلام میکنند توهین کرده ام و با مدیریت تماس بگیرم و دیگه تیکت پاسخ نمیدهند !
به نظرتون این درسته ؟
دیگه راهی میمونه که من بخوام بهشون فرصت بدم ؟
شاید همون رضا باشید شما
هزینه شما برگشت خورده طبق قوانین......
شما موظفید قوانین ما رو رعایت کنید.
اگر هزینه برگشت نخورده تا مدارک ارائه بشه....
توهین هاتون هم به زودی گردآوری میشه (فایلهای صورتی موجود هست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hanis
معذرت میخوام اما چنین چیزی صحت نداره ! مدرک هم براتون پ خ شد
مدارک رو ارائه بدید اینجا یا در پ.خ فر قی نداره....
ارسال کنید.......