:-s
درجه اول در گاه اختصاصی ، در جه دوم ، پی لاین به دوستان محترم پیشنهاد میشود .
با احترام ؛
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز به سایت پلیس فتای استان خودتون برید یا همین سایبر پلیس ای ار
ادرس پلیس فتای شهرتون یا نزدیک تزینش رو پیدا کنید
شکایت کنید
100 درصد به نتیجه میرسید
ما که قالبمون رو ریپ کردن خیلی راحت و زود درست شد کارمون و شخص تاوانشو داد
حالا بعضی ها گفتن میلیونی از ایشون طلب دارن....
آقا پول منم رفت
شما دیگه گیر اون حروم زاده نیوفتین
یادم میاد چند سال پیش یا چند ماه پیش آقا رفته بودن دبی و پرداخت ها رو انجام نداده بودن
و صدا کاربر در امده بود
بهتر نبود از یجا سرویس تهیه می کردین که معتبر باشه ؟!
احسان ملت ***ه. آقا چند بار باید بگیم ؟
ایشون با پول مردم یا در حال تعویض مدل گوشیشه یا مسافرت به تایلند و عشق و حال خودشه.
باور کنید شخصیت یه حیوان هم از این موجود بیشتره :))
اگر حرف یکی از این بچه ها که پست زدن دروغ بود میمود اینجا از خودش دفاع میکرد. نه اینکه .....
فقط پیلاین
تا کنون رقم بالا 30 ملیون تراکنش داشتیم بدون هبچ مشکلی
تیکت زیر 15 دقیقه جواب میدن
واریز خوشون زدن 3 ساعت زیر 15 دقیقه میریزن ولی
سلام،
تغریبا" یک سال پیش، در دو مرحله، بنده شخصا" سایت شتاب.بیز را هک کردم و مشکلات امنیتی آنرا به کاربرانش اطلاع رسانی کردم...
اتفاقات فراوانی پیش آمد و بنده هم پای تمام کارهایی که انجام دادم، بودم و هستم...
گذشته از این، دیباگر و مشاور آقای ملت بنده بودم!!!
این امر، از استفاده این سایت از Kloxo گرفته تا همکاری با شرکت پارس پک (دیتا سنتر تبیان)، که هم اکنون هم این همکاری ادامه دارد...
همان زمان، اکثر کاربران فکر کردند بنده برای سو استفاده این کارها را انجام دادم...
اما در نظر داشته باشید، دیباگ و مشاوره سایت شتاب دات بیز، وظیفه مدیر سیستم درگاه پرداخت اینترنتی جی پل نیست!!!
پس از آن، با هک کردن سایت شارژایران، تنها اس ام اس تبلیغاتی برای کاربران ارسال شد (هزینه ارسال پیامک ها، شخصا" پرداخت شد)
در کل... بنده هیچ ادعایی ندارم... چرا؟؟؟ چون کاربران در سطح اینترنت، هک و نفوذ بنده به سیستم های پرداخت(درگاه های پرداخت اینترنتی) را اشتباه و نادرست... و... مشکلات امنیتی و کوتاهی برخی شرکت ها در این زمینه را اتفاقی میدانند..
در هر صورت، موفق باشید
پی لاین ما هم کار کردیم قابل اعتماده واقعا
ی زمانی دیر پرداخت میکرد اما .... نبود
اون زمان هم بنده یادم میاد که به شما گفتند کاربران که ایشون سطح امنیتیش پایینه و خیلی مشکلات دیگه داره سایت و خودش درسته . ولی کسی که خودش درگاه داره که نباید بیاد یه درگاه دیگرو هک کنه و درگاه خودش رو توی ایمیل هاش و توی ایندکس معرفی کنه
هر انسان عاقلی وقتی میومد توی سایت شتاب و میدید که یک صفحه ی اتک رو سایت هست نباید دیگه از این سایت استفاده میکرد ولی وقتی میدید 40 خط توضیح داده شده آخرش هم نوشته مدیر جی پال فکر میکرد از روی دشمنی سایت همکارتون رو هک کردید