پاسخ : پیشنهاد شما در مورد 40 میلیون تومان سرمایه
گیم نت - مرکز شهر- مغازه نسبتا بزرگ و کاملا توی دید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ping
اون دوست نزدیک اطلاعات غلط به شما دادن
کاغذ بازی دیگه در کار نیست و میشه آنلاین خرید و فروش کرد
وارد کردن سهام یک شرکت به بورس گردش مالی بالای 3 میلیارد در سال نیاز داره این فقط یکی از شرایطش است:109:
همینش درسته!
البته بورس طبقه بندی شده و.... تحقیق کنید..... :)
در کل برای سرمایه مناسب نیست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TARIMEHR
گیم نت - مرکز شهر- مغازه نسبتا بزرگ و کاملا توی دید
این اتفاق افتاده....
یه حرکت نو..... لازمه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MR-Vazin
این اتفاق افتاده....
یه حرکت نو..... لازمه!
کاسب میتونه تو هر کاری موفق باشه ;)
اولیش که بهش اعتقاد دارم همان فلافلیست.. دومین شغل شریف خوب مردم بعد خوردن نیاز دارند بکشند!! یک قلیان سرای توپ و عالی بهت پیشنهاد میشه. دوسیب و هلو و پرتغال!!:39: جان خودم شوخی نمیکنم یکی از دوستان بدنسازی داشت عوضش کرد قلیانسرا..خدایی تو هر 12 متر مغازه 15 نفر نشسته بودند داشتند قلیان میکشیدند..هر کدومشون نیم ساعت هم بکشند 15 * 3000 = 45000 تومان هر نیم ساعت از 12 متر کاسب بود!! بماند که سالن ورزشی داشت و حداقل 40 - 50 تا قلیان داشت قل قل میکرد.! قلیانم که خرابی نداره و هر چی بکشی بهتر هم میشه! یک سرمایه 2 میلیونی با 2 میلیون توتون و ذغال ماهی 40 میلیون داشت کاسبی میکرد..بماند که چایی و .. هم داشت میفروخت توش!!
واردات هم جواب میده!! بیا 6 پورت وای فای!!
http://abgoon.com/i/attachments/1/13...3964_large.jpg
سلام
واقعا زمين بسيار ارزشمند هست .
من خودم يه پلاك گرفتم سال 85 حدودا 9 ميليون الان شده 50 ميليون .
يه زمين ديگه گرفتم 4/5 ميليون الان 100 ميليون هم نميدم .
فقط زمين فقط و فقط!
به فكر كار هاي بزرگ باش !
فلافل هم خوبه .
رك بگم دنبال قشنگي و كلاس كار نباش دنبال پول باش تا در اينده راحت زندگي كني .
موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اولیش که بهش اعتقاد دارم همان فلافلیست.. دومین شغل شریف خوب مردم بعد خوردن نیاز دارند بکشند!! یک قلیان سرای توپ و عالی بهت پیشنهاد میشه. دوسیب و هلو و پرتغال!!:39: جان خودم شوخی نمیکنم یکی از دوستان بدنسازی داشت عوضش کرد قلیانسرا..خدایی تو هر 12 متر مغازه 15 نفر نشسته بودند داشتند قلیان میکشیدند..هر کدومشون نیم ساعت هم بکشند 15 * 3000 = 45000 تومان هر نیم ساعت از 12 متر کاسب بود!! بماند که سالن ورزشی داشت و حداقل 40 - 50 تا قلیان داشت قل قل میکرد.! قلیانم که خرابی نداره و هر چی بکشی بهتر هم میشه! یک سرمایه 2 میلیونی با 2 میلیون توتون و ذغال ماهی 40 میلیون داشت کاسبی میکرد..بماند که چایی و .. هم داشت میفروخت توش!!
اونقدر اماکن بهت گیر میدن که نگووووووووووووووو
شما که خودت استادی اما توصیه ی من اینه که تا 3ماه آینده هیچ کاری نکن، هر کاری ریسک افت و سقوط داره
بهترین کار همون گوشه ی بانکه (البته عرض میکنم تا ثبات وضعیت کشور)
و ماهی 750 هم میتونی بگیری (روزشمار 22 یا 23%) ...
واقعا لذت میبرم از نظرات دوستان و همکاران
:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
اول اینکه اماکن گیر میده
دوم اینکه شما یک شغل که به رشد کشور کمک کنه رو با یک شغل مثل قهوه خونه و سفره خونه یکی میکنی ؟؟؟؟
اگر قراره قهوه خونه آدم بزنه از نظر من نوزول خور بشه خیلی شرف داره به قهوه خونه و این کارا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
netmelli
اول اینکه اماکن گیر میده
دوم اینکه شما یک شغل که به رشد کشور کمک کنه رو با یک شغل مثل قهوه خونه و سفره خونه یکی میکنی ؟؟؟؟
اگر قراره قهوه خونه آدم بزنه از نظر من نوزول خور بشه خیلی شرف داره به قهوه خونه و این کارا
شما میدونی قلیان سرا چه قدر به پیشرفت کشورمون کمک میکنه؟ هر چی فکره تو انجا شکوفا میشه.یک آدم نا امید رو میکنه انیشتین! :d