پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
امکان ارائه سرور KS 1 هست ؟
https://ca.ovh.com/ca/en/cgi-bin/newOrder/order.cgi
من تا ۲۳ مهر وقت برای تهیه سرور دارم ، چون فایل هام رو هواست :|
پاسخ : فروش سرور اختصاصی ovh فرانسه و کانادا به قیمت دیتاسنتر و بدون کارمزد+تضمین پرداخت و پنل دیتا سنتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
بله موذدی ندارد
فقط موردی که هست فقط 3 آی پی اضافه میشه تهیه کرد و مجازی ساز وی ام ویر روشون نمیشه نصب کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بله موذدی ندارد
فقط موردی که هست فقط 3 آی پی اضافه میشه تهیه کرد و مجازی ساز وی ام ویر روشون نمیشه نصب کرد
من با دو تا آی پی هم کارم راه میافته #-o ، اصلا برای مجازی سازی نمیخوام ، فقط برای سرور دانلود ...
میتونید یک قیمت تقریبی بهم بدید ؟ حدودا ماهانه چقدر میافته برام ؟ :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من با دو تا آی پی هم کارم راه میافته #-o ، اصلا برای مجازی سازی نمیخوام ، فقط برای سرور دانلود ...
میتونید یک قیمت تقریبی بهم بدید ؟ حدودا ماهانه چقدر میافته برام ؟ :39:
با 2 آی پی در میاد 140000 تومان برای امروز
در خدمتیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
با 2 آی پی در میاد 140000 تومان برای امروز
در خدمتیم
ببخشید ، من نبودم ، الان تیکت زدم براتون .
سلام من این سرور رو بخواهم چند در میاد
KS1 Dedicated server - OVH
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
ببخشید ، من نبودم ، الان تیکت زدم براتون .
سرور شما خرید و تحویل داده شد
با سپاس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taie20005
135000 تومان می باشد بدون آی پی
من ، سرور ks 1 رو با دو آي پی تحویل گرفتم ;)
سرعت خوبی رو در پاسخگویی به تیکت ها داشتند ، که امیدوارم این روند همیشگی باشه ... :53:
با تشکر ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
OmidX
من ، سرور ks 1 رو با دو آي پی تحویل گرفتم ;)
سرعت خوبی رو در پاسخگویی به تیکت ها داشتند ، که امیدوارم این روند همیشگی باشه ... :53:
با تشکر ...
با سپاس از جسن انتخابتان