پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×کانادا×انگلستان×من ابع اختصاصی× بازگشت وجه در هر زمان×شروع قیمت ها از 15 هزار تومان×10% تخفیف ماه رمضان
من از RedStation هستم و وصل هست و کار می کنه ...
فقط
===
1 - فعلا سوال من طبق فرمایش SamanDL که گفتند ایمیل بفرستیم .. ارسال ایمیل داشتم و در خواست رمز وی پی اس داشتن ..
به خاطر همون هنوز ارسال نکردم . .
===
2 - سایت باز نمیشه
===
3 - الان که وارد وی پی اس شدم Notificationi پایین Toolbar اومد و درخواست تغییر رمز رو داشت و نوشت که 5 روز آینده عوض می شه و پیام رفت .. و نشد کلیک کنم ببینم کدوم قسمت رو میگه ..
پاسخ : سرورهای مجازی امریکا×کانادا×انگلستان×من ابع اختصاصی× بازگشت وجه در هر زمان×شروع قیمت ها از 15 هزار تومان×10% تخفیف ماه رمضان
بخاطر اینکه یوزر لایو سرور بن هست , من برای اطلاع رسانی دارم از مدیریت نقل قول میکنم :
با عرض سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما عزیزان
همانطور که در جریان اوضاع به صورت کم و بیش هستید در چند روز اخیر سرور ها و سایت دچار اختلالاتی گردید.
البته دوستان وارد به این کار از مشکلات اگاه هستند , در مورد کسانی که خبر ندارند باید عرض کنم سرور های OVH به دلیل اسپم بعضی یوزر های ساسپند شده بود که به سرعت یوزر ها را شناساسیی و اقدام به ترمینیت کردن سرور های انان نمودیمو طی پی و طی پیگیری های ۲۴ ساعته ما و صحبت هایی که با دیتا سنتر داشتیم سرور رو روشن نمودند.
از بخت بد اژانس های بین المللی مبارزه با اسپم طی عملیاتی , حجم عظیمی از ای پی های اسپمر را در سرتاسر دنیا بلاک کردند که تعدادی از ای پی های یوزر های ما نیز جزو انان بود.
طی عملیات دیتا سنتر به شدت ضرر کرد , طی صحبت های ما بعضی از ای پی های level 1 ازاد شدند و مابقی به علت اسپم همچنان بلاک هستند.
مورد دیگری بود مشکلی بود که در هاست سرور به وجود اومده بود که به حمد الله با پیگیری های ۲۴ ساعته ما مشکل برطرف شد.
همانطور که مطالعه فرمودید تمامی مشکلات در طی همین ۲-۳ روز اتفاق افتادند. تیم پشتیبانی واقعا به طور ۲۴ ساعته پیگیر ماجرا بود و همین سبب رفع مشکلات شد.
از تمامی کسانی که در این مدت قطعی داشتند صمیمانه پوزش میخوام و میدانم که مارو درک میکنند چون اینو بدون اغراق عرض میکنم مشتریان بسیار با فهم و با کمالاتی داریم.
این مژده رو هم بدم تمامی کسانی که براشون مشکل به وجود اومده بود به اضای هر رزو قطعی 2 روز به فاکتورشون اضافه میشه و برای ماه بعد ۱۰ درصد تخفیف خواهد گرفت , این تهفه کوچکی بود برای صبر و پشتیبانی شما عزیزان از ما.
کسانی هم که هنوز ای پی بلاک شده دارند در سایت تیکت بدند و با دادن تعهد ای پی دیگری براشون ست شود.
بازم تشکر میکنم از همه دوستان عزیز
نقل قول مستقیم از مدیریت سایت :
پاسخ به برخی از دوستانی که ای پی بلاک شده دارند
What does it mean to be listed at the UCEPROTECT-Level 2?
UCEPROTECT Network operates three levels of blacklisting, so our users can make the decision how strong they want to filter.
While UCEPROTECT-Level 1 lists single IP's only, UCEPROTECT Level 2 is an escalation list.
According to the table above allocations get listed at Level 2 if there are too many Level 1 listings (spam sending IP's) in that ranges.
In other words: One or several networks which your IP belongs to have send too much spam within the last week.
That is the reason why your mail has been blocked.
Level 2 is basically nothing more than pure mathematics based on the number of Level 1 listed IP's.
Who is responsible for this listing?
YOU ARE NOT!. Your IP 88.150.242.35 was NOT involved in a spamrun, but has a spammy neighborhood. Other customers within this range did not care about their security and got hacked and started spamming, while your provider has possibly not even noticed that there is a serious problem.
We are sorry for you, but you have chosen an provider not acting fast enough on spammers.
Therefore we recommend:
Please send a complaint to your provider and request they fix this problem immediatly.
Think about this: You pay them so that you can use the Internet without problems;
If they are ignoring your complaint or claiming they can't do anything, you should consider changing your provider.
Can't you make an exception for me?
We never make exceptions. Requests to us are futile. Only your provider can fix this problem.
Anyway our system respects IP's which are registered at ips.whitelisted.org, these are excluded from Level 2.
How can this netrange be removed from Level 2?
After your provider has fixed his problems, the UCEPROTECT-Level 2 listing will be removed automatically and free of charge as soon as the causal Level 1 listings will expire and decrease below Level 2 escalation limit.
Every IP temporary listed at Level 1 expires 7 days after we have seen the last abusive action originating from it.
من از مدیریت لایو سرور معذرت میخوام به خاطر سریع به قاضی رفتنام ...و متاسفم برای آدمایی که از سرور برای اسپم استفاده کردند و به فکر دیگران نبودند و باعث این مشکلات شدند و اونهارو در این ماه مبارک واگذار میکنم به خدا که دلیل این اذیت شدنهای امثال من شدند...
در آخر از لایو سرور بابت اینکه برخلاف دوستانی که قبلا ازشون سرور داشتم و در نیمه راه سایت و همه چیز رو بستند و پول هم خوردند تشکر میکنم که برای مشتریان ارزش قائل هستند و دنبال بازارگرمی های بیخود نیستند ...امیدوارم خود و خانوادشون همیشه پیروز باشند ..
این رو هم بگم سرورهاشون به جهت کیفیت از سروری که دوبرابر قیمت داره با همین مشخصات نه تنها کمتر نیست بلکه دوبرابر کیفیت هم داره ...بنابراین پیشنهاد میشه ازشون خریداری کنید
آقای مهرانفر کاملا تایید میشن
هم از نظر پشتیبانی، هم کیفیت و هم قیمت.....
ممنون از پشتیبانی مشکل من هم حل شده و سرور بالا اومده.:111:
مشکل من حل و ip جدید بهم داده شد ..
همه چیز درست کار میکنه.
با تشکر b-)
مشکل من هم دوروزه حل شده ..خیلی مردانه و مشتری مدارانه بود حرکتشون ..فکر نمیکردم ادامه بدن...خسته نباشید و اینکه پیشنهاد میکنم حتما ازشون بخرید چون مثل بعضی خدمات دهنده ها مال مردم خور نیستند و اگر مشکلی در سرورهاشون پیش اومده دوبرابر ضرر رسیده جبران کردن و اگر به همین شکل بمونه دائمی مشتریشون خواهم بود
نقل قول از مدیریت سایت :
اموزش رفع مشکل بلاک شدن های اخیر ای پی ها (مهم)
با عرض سلام
همانطور که اطلاع دارید اژانس های مبارزه با اسپم قوانین سختی مبنی بر اسپم کردن گذاشته اند و به بلاک کردن حجم عظیمی از ای پی های سر تا سر دنیا پرداخته اند ..
امروز قصد داریم با طرفندی ساده اما کاری درصد بلاک شدن ای پی های سرور ها را کم کنیم.
اکثر سرور ها برای دسترسی ریموت دیوار اتش ویندوز (Firewall) را غیر فعال میکنند و این عمل اسب پذیری سرور را خیلی زیاد میکند شما با مشاهده فایل تصویری زیر میتوانید بدون انکه دسترسی ریموت سرور رو از دست بدهید فایروال ویندوز را روشن نمایید.
دقت داشته باشید برای مشاهده فیلم باید اخرین نسخه فلش پلیر روی سیستم نصب باشد.
نکته دیگری که تاثیر به سزایی در امنیت سرور دارد اپدیت بودن سیستم عامل است لذا پیشنهاد میشود حتما سیستم عامل سرور رو اپدیت کنید.
اگر هم با مشکل باز نشدن سایت مایکروسافت مواجه شدید از قسمت سرویس ها DNS Clinet را stop کنید مشکل حل خواهد شد.
مشاهده فیلم