با سلام
تهران 150.000 تومان
شهرستان . 200.000 تومان
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
سفارش های هفته پیش و این هفته دفتر تهران میباشد . شهرستان فردا پست میشود .
نکته بعد لطفا برای درخواست از لینک زیر استفاده فرمایید و همه فیلد ها را تکمیل فرمایید .
آرتــیــنــا کارت - Apply Now
فقط چند روز دیگر تخفیف ادامه دارد .
به زودی با محصولات جدید در خدمت شما هستیم .
میگم الان گرفتن پاسپورت چقدر خرج داره ؟ چه مدارکی می خواهد ، خوشبختانه پایان خدمت رو داریم b-)
ببخشید از همه دوستان و سروران آقای alireza9549 ولی من یکم از یه نظر میترسم
اول اینکه میترسم اسکن پاسپورت بدم بعدش برام دردسر ایجاد بشه (ببخشید منظوری نسبیت به شما نداشتما فقط در حد نگرانی) مثلا در جایی ازش استفاده بشه
دوم اینکه میترسم از اینکه مثلا میخوام از یه شرکت معروف کانادایی سرویس بگیرم گفته تمام اطلاعات حسابت کردیت کارتت رو بده و من اطلاع حساب این کارت رو بدم و بعد یه مدت یه اتفاقی بیفته بعد حسابم رو توی اونجا بندن و مثلا تمام سرویس ها قطع بشه
این دو مورد رو چطور میتونید حل کنید؟
با سلام
تشکر از سوال خوب شما .
در جواب سوال اول شما برای هر کاری و درخواستی و خرید در خارج از ایران شما نیاز به ارسال مدرک شناسای دارید .
پس اگر مشکلی دارید یا خیلی مدارک شما مهم است در هیچ کجای دنیا استفاده نکنید .
کارت شناسای شما برای ما ارسال میشود و ما هم برای بانک . این کار 100% انجام میشود اگر شما مشکلی دارید یا فکر میکنید شاید مشکلی ایجاد شود درخواست ندهید .
خرید از هر کجای دنیا که باشد نیاز به تایید دارد . 2 حالت دارد یا تایید می شوید یا تایید نمیکنند و هر کاری دلیلی دارد هیچ کجای دنیا نمیتوانند اول تایید کنند بعد مشکل ایجاد کنند .
در یک صورت امکان دارد که در قانون یا سیستم کاری تغییر ایجاد شود . که این کار هم با ایمیل اول اطلاع میدهند بعد انجام میدهند .
با سلام .
پایان تخفیف برای تهران . قیمت برای درخواست کارت 200.000 تومان میباشد .
برای درخواست به سایت مراجعه فرمایید .
آرتــیــنــا کارت - صفحه اصلی
با سلام .
بسته های سیم کارت بین المللی آماده شده است و قابل سفارش میباشد .
و مناسب برای دوستانی که برای تایید خرید خود نیاز به شماره موبایل خارج از کشور دارند .
به زودی اطلاعات بیشتر در سایت قرار خواهد گرفت .
کارت ما هم تحویل شد پشتیبانی خوبی هم دارند دوستان با اطمینان خرید کنند
با سپاس
با سلام
عزيزان !!
من چند تا سيوال داشتم!!
اول با مستر كارت ها ميشه پي پال وريفاي كرد؟؟؟
دوما!!! از نظر شما ها ويزا فيزيكي كه از. امارات صادر ميشه بهتر است يا مستر كارت هايي كه ايشون ارايه ميدن؟