پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
سلام
من سرویس رو سفارش دادم جناب بهلولی کی ایشالله آماده میشه؟ .....
پاسخ : آفر ویژه ـ«سرویس پر سرعت»ـ ، پورت 1 گیگابیت داپلکس همراه با هارد raid10 از هلند و آمریکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_asad
سلام
من سرویس رو سفارش دادم جناب بهلولی کی ایشالله آماده میشه؟ .....
کمتر به انجمن سر میزنیم
سرویس شما همان موقع تحویل داده شد .
سوالی بود در خدمتم .
سلام
ببخشید من فکر کردم که باید اینجا خبر بدم ولی دیدم تو سیستم همون موفع پاسخ تیکت و دادید.....
جوب آقا این سرویس خیلی همه چیز عالی بود(سرعت و پشتیبانی)، واسه همین شاید ما بقیه سرویس هامونم از شما تهیه کنیم........ سروراتون فقط توی هلند هست ؟
حداکثر رم که میتونید بدید چه قدر هست جناب بهلولی؟ :39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_asad
سلام
ببخشید من فکر کردم که باید اینجا خبر بدم ولی دیدم تو سیستم همون موفع پاسخ تیکت و دادید.....
جوب آقا این سرویس خیلی همه چیز عالی بود(سرعت و پشتیبانی)، واسه همین شاید ما بقیه سرویس هامونم از شما تهیه کنیم........ سروراتون فقط توی هلند هست ؟
حداکثر رم که میتونید بدید چه قدر هست جناب بهلولی؟ :39:
در حال حاضز غیز از هلندی که دارید از آمریکا و المان نیز موجوده که انشالله بزودی کانادا هم اضافه خواهد شد
برای سرویسهای سفارشی شده یا custom شما کافی هست با Salea at loginvps.com در تماس باشید تا قیمت رو برای شما منظور کنند .
تا 6 گیگابایت قابلیت ارتقا سرویس شما امکان پذیر است
بر بروی سرویسهای مخصوص هاستینگ که برای کاربران در نظر گرفته ایم تا 10 گیگابایت قابلیت ارتقا را دارند .
سوالی بود در خدمتم .
توجه !
تمامی دوستانی که سرویس خریداری کرده اند حتما بعد از خرید یک تیکت به بخش پشتیبانی باز کنید و سیستم عامل و کانفیگ مورد نظر خودتونو برای ما ارسال کنید تا سرویس شما تحویل داده شود .
قبل از خرید قوانین سایت را مطالعه کنید.
در حال حاضر از هلند و آمریکا در استوک آماده تحویل است.
یک سرور Order دادیم انشالله که زود تحویل بدید :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
یک سرور Order دادیم انشالله که زود تحویل بدید :)
در حال آماده سازی سرور هستیم .
لطفا منتظر بمانید تا تحویل داده شود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mr_parham
یک سرور order دادیم انشالله که زود تحویل بدید :)
سرویس شما و همه سفارش های ثبت شده دیگر تویل داده شد . =d>