پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saman3230
سلام
شاید فکر کنید من دارم تبلیغ می کنم اما به واقع هرچی میگم دقیقا تمامی چیزهایی که تا به الان تو این مدتی که دارم با نوین وی پی اس کار می کنم دیدم، تاحالا نشده من تیکتی بزنم و بالای 30 دقیقه طول بکشه که مشکلم حل نشده باشه یا تیم مودبش با صبر و حوصله جوابم و نداده باشند. فقط می تونم براتون آرزو موفقیت بیشتر بکنم چون کارتون فوق العاده ست، امیدوارم همیشه پاینده باشین چون با وجود شما آدم واقعا همیشه میدونه که بدون استرس و نگرانی سرویسش بدون مشکل داره کار میکنه. مرسی وافعا مرسی
سلام
ممنون
امیدواریم با تصمیماتی که گرفته شده این روند رو به بهبود بهتری هم باشه
پاسخ : فروش ویژه 20% تخفیف سرور مجازی 2 پردازشگر فیزیکی !|LeaseWeb|Ecatel هلند | با هارد RAID 10 | و synaptica کاندا |پهنای نامحدود
سلام
با توجه به حجم ترافیک کاری
دوستانی که سرویس فوری میخوان
در عرض 1 ساعت
میتونند الا سفارش ارسال کنند
فوری تحویل داده میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
با توجه به حجم ترافیک کاری
دوستانی که سرویس فوری میخوان
در عرض 1 ساعت
میتونند الا سفارش ارسال کنند
فوری تحویل داده میشه
سلام
سرویس ها در stock بودند و اماده به تحویل که همگی تحویل داده شد
سلام
دوستانی که سوال دارن برای خرید
میتونند به ایدی واحد فروش که هم اکنون انلاین هست پیام بدند: sale.novinvps
سرور جدید از دیتاسنتر Ecatel هلند تهیه شد
لازم به ذکر هست پورت بسیار قوی داره سرور سفارش داده شده
میتونند سفارشاتشون ارسال کنند
با سلام دوستان
من به یه سرور مجازی جهت ارسال ایمیل انبوه نیاز دارم
رم 512
امکان نصب oempro یا interspire
کنترل پنل : kloxo
تعداد آی پی : تا 5 عدد
در صورت امکان از دیتا سنتر هایی باشه که کمتر گیر میدن مثلا هلند
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
white_wolf_azar
با سلام دوستان
من به یه سرور مجازی جهت ارسال ایمیل انبوه نیاز دارم
رم 512
امکان نصب oempro یا interspire
کنترل پنل : kloxo
تعداد آی پی : تا 5 عدد
در صورت امکان از دیتا سنتر هایی باشه که کمتر گیر میدن مثلا هلند
با تشکر
سلام
در صورتی که اسپم محسوب بشه از سوی دیتاسنتر سرویس مسدود میشه.
سلام
دوستانی که نیاز به هارد بیشتر دارند:
100 گیگ هارد اضافه : 15 هزار تومان
50 گیگ هارد اضافه : 5 هزار تومان
به زودی اپشن ها به طور کامل در سایت قرار خواهند گرفت
سلام
به اطلاع میرسانیم
همینطوری که قول داده بودیم تقریبا 2 روز پیش
قیمت سرویس هارو کاهش دادیم
فرصت نشد اینجا اعلام کنید
با تشکر
درود
پنل وی ام ویور هم می دید؟
دوستان که از ایشون سرویس دارن لطفا راهنمایی کنند توی تاپیک زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/f56/87859/