پاسخ : █ سرور مجازی انگلستان █ تارا هاستینگ █ 30% تخفیف █ رم = 16,800 تومان █
متأسفانه همینطوره. چند وقتیه که نمیدونم به چه دلیل پشتیبانیشون تلفن جواب نمیده و توی یاهو هم یا نیستن یا جواب نمیدن. توی وبسایت هم یه آیدی یاهو هست که همیشه خدا آفلاینه!
من ازشون ۲تا سرور دارم که یکیش الآن ۲ روزه که قطع شده!
دیروز ظهر برای چند دقیقه سرور در دسترس بود ولی زیاد طول نکشید که باز از دسترس خارج شد.
گفته بودن وبسایت پشتیبانی رو بردن روی یک سرور دیگه که ظاهرا اونهم روی همین سرور هست که vpsهای ما روشه! و فقط با cloudflare سعی کردن یک نسخه کش شده از وبسایت رو موقع داون بودن سرور نمایش بدن!
کاش روشی برای دسترسی به خودشون قرار میدادن. اینهمه مدت اعتبار کسب کردند و الآن با این مورد دارند همهشو زیر سوال میبرند.
امیدوارم هرچه زودتر این مشکلات مرتفع بشه و مثل روز اول به سرویسدهی و پشتیبانی مشغول بشن.
ای کاش یک نفر بود یک ایمیل به مشتری ها ارسال میکرد که ما تکلیف خودمون رو بدونیم جناب تارا هاستینگ اگر صدای ما را میشنوید لطفا با ما تماس بگیرید ما تا کی منتظر باشیم
با سلام
تمام سرور ها دارای کنترل پنل هستند. به vps.tarahosting.ir مراجعه کنید.
اگر هم انتقادی دارید لطفا طبق قوانین انجمن عمل نمایید و از ادامه این تاپیک جدا خود داری نمایید.
سلام ؛
بله ما هم متوجه هستیم که تمام سرور ها کنترل پنل دارند اما مشکل ما همان کنترل پنل بود که خداروشکر آن مشکل رو حل کردید و از شما تشکر میکنیم؛اما دوست داشتیم مشکلمان را در جایی دیگر مطرح میکردیم و جواب میگرفتیم نه در انجمن سایت دیگر به هر حال ما چیزی جز واقعیت و آنچه هست را نمیگوییم، از اینکه پیگیری کردید و مشکل را حل نمود الان تشکر میکنم.