سلام مستر سروری ! آقایی کردی نظر دادی
پس قبلش بگو که سفارش نگیرم درخدمتتم اوسا ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان psd سایت میزنین ؟ اگر میزنین نمونه هم در صورت امکان قرار بدید.
تعرفه طراحی psd سایت ؟
بستگی به کار داره از 15 تا 60 تومان کمتر بیشترش با خودمونه توافقی حلش میکنیم
سلام
در یاهو پی ام دادم خدمتتون ج ندادید
2 تا سایز 468 در 60 میخواستم زحمت بکشید لطفا روش سفارش شماره حساب ملت و زمان تحویل پ.خ یا اینجا بدید.
یک لگو داریم متاسفانه سایز و فایل اصلیش در دسترس نیست میتونید عین همون رو با کیفیت بیشتر اماده کنید؟
ممنون
سلام دوست عزیز
این بنر سایت 98شارژ کار خود شما هست ؟
تا جایی که من یادمه این بنر رو دوست خوبمون آقا فرزاد F A R Z A D B A N E R || فـــــرزاد بـــــنر طراحی کردن !
هزینه طراحی هم به ایشون داده بودم من ! چطوری حالا شده نمونه کار شما ؟!!!:39:
http://up-farzadbaner.ir/uploads/468-98sharje.gif
لینک نمونه کارهای ایشون : F A R Z A D B A N E R || فـــــرزاد بـــــنر - نـــــــمونه طـــــراحی بـــــــنر در ســــایز 60 در 468
استقاده از طرح و ایده دیگران اصلا کار خوبی نیست دوست عزیز :)
موفق باشید !
سلام خیلی ممنونم که توجه میکنید و اعلام فرزاد عزیز رفیق قدیمی بنده است
دوست عزیز نمونه هایی دارم تو هارد دستم برسه میفهمید کار من بهتره یا داش گلم فرزاد نمیگم بهتر ولی در یک سطح که من جرات این کار رو به خودم میدم میگم این سبک میزنم چرا بنظرت آقای علی گیاهی ؟
نکته دوم اینکه آقای علی گیاهی عزیز دل
دوست عزیز ما طراح ها پی اس دی بنر هم رو بیشتر داریم با هم رفیق هستیم تیم بنده در 360 رنگ 5 نفر است کل پی اس دیا دست بنده ادمین سایت و تیم
خوب من این طرح آقا فرزاد رو گذاشتم دقت کنی فقط همین رو گذاشتم چرا ؟
بهت میگم
نمونه هام دستم برسه جایگزین میشه
2 پی اس دی این نمونه کار رو دقیقا همین رو زدم کسی گفت نشونش بدم آقای گیاهی شما بیا یاهو من تقدیمت کنم
قربونت برم حالا ما اومدیم قیمت مناسب الله وکیلی کار میکنیم خیلی وقت ها رایگان دوستان میدونن
شما با این حرف و حرکتت میخوای نون ما رو ببری ؟ یا هدف احساس مسولیت کردی ؟
آقای گیاهی گل عزیز در توانم هست 4 برار بر این کار رو تحویل مشتریم میدم
نمونه رو پاک میکنم تا هارد دستم برسه نشونتون میدم حتما کاری چیزی هم داشتی در خدمتت هستم
نمونه بر جدید نود 32 از بنده