پاسخ : اينترنت نامحدود، اسياتك؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilight
من مشهدم، مخابرات داشتم بدبخت کرده بود مارو، بعدم که کلا نامحدود ها رو برداشت، این دوستمونم اصفهان هست و تا جایی که می دونم مخابرات فعلا خراسان رضوی و اصفهان رو برداشته نامحدودش رو،
الان اومدم اسیاتک، هیچ مشکلی ندارم کلا تو مدتی که بودم۱روز مشکل داشت اونم پیام داده بود قبلش و مشکل از مرکز مخابرات بود
۵۱۲نامحدود برنزی دارم، سرعتم بین ۵۰-۶۰ هست، مصرف منصفانه هم نداره فکر کنم، من تو ماه پیش ۶۰ گیگ دانلود داشتم.
منم واسه خونه از آسیاتک 512 دارم
3 4 5 سال پیش 88 یا 87 بود :دی از آسیاتک گرفتم اول 1024 که هنوز نرسیده تموم شد بعد 128 سرعتش خوب بود چون محدود بود حدود 100 تا 200 متغیر میداد
یک ماه 128 نامحدود داشتم افتضاح بود 256 کردم برای مثال اگر شب ساعت 12 1 گیگ فایل دانلود بذاری ساعت 7 8 صبح تموم شده
الان 512 دارم تو ماه قبل 31119 مگ دانلود کردم (31.1 گیگ) امروز ظهر جمع زدم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
منم واسه خونه از آسیاتک 512 دارم
3 4 5 سال پیش 88 یا 87 بود :دی از آسیاتک گرفتم اول 1024 که هنوز نرسیده تموم شد بعد 128 سرعتش خوب بود چون محدود بود حدود 100 تا 200 متغیر میداد
یک ماه 128 نامحدود داشتم افتضاح بود 256 کردم برای مثال اگر شب ساعت 12 1 گیگ فایل دانلود بذاری ساعت 7 8 صبح تموم شده
الان 512 دارم تو ماه قبل 31119 مگ دانلود کردم (31.1 گیگ) امروز ظهر جمع زدم :دی
خوبه خودت نماینده اسیا تک هستی!!! : دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen_haftom
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم
از دوستان کسی به من کمک نمیکنه؟؟؟؟8-|
تو اصفهان مشکلات شدید داره،پیشگامان را تست کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iman.server
تو اصفهان مشکلات شدید داره،پیشگامان را تست کنید
شیراز هم که مشکل داره!پس کجا مشکل نداره؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Download
شیراز هم که مشکل داره!پس کجا مشکل نداره؟!
حقیقت امر اینه که کلا خیلی کیفیت اومده پایین غیر از تهران و بعضی استان ها،مشکلات مدیریتی است و زورمون به سرشون نمی رسه به عنوان نماینده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
خوبه خودت نماینده اسیا تک هستی!!! : دی
خب هستیم :دی
تبلیغ که نکردم نظرمو گفتم :دی
ضمنا از آسیاتکم نگیرید :دی رید امروز
ورداشتن سرویس هارو که نامحدود مثلا با حجم گذاشتن
http://crm.asiatech.ir/iconx/dotgreen.gif اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
اگر کسی بیشتر دانلود کنه لیمیت میشه رو ۱۹۲ کیلوبیت و دیگه نمیتونه دانلود کنه یعنی ***ی از این اونور تر من ندیده بودم
آسیاتک ***!! |
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
خب هستیم :دی
تبلیغ که نکردم نظرمو گفتم :دی
ضمنا از آسیاتکم نگیرید :دی رید امروز
ورداشتن سرویس هارو که نامحدود مثلا با حجم گذاشتن
http://crm.asiatech.ir/iconx/dotgreen.gif اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
اگر کسی بیشتر دانلود کنه لیمیت میشه رو ۱۹۲ کیلوبیت و دیگه نمیتونه دانلود کنه یعنی ***ی از این اونور تر من ندیده بودم
آسیاتک ***!! |
چه جالب
اسیاتک کلا خراب کرده مثل اینکه یکی از دوستان داشت گفت من حداکثر که می تونم با 1024 دانلود بکنم 100 هست
خیلی قطعی های شدیدی داره و ....
آقا تو سرویسهای نامحدود منظور از مثلا حداقل امکان تبادل 8 گیگ یعنی چی؟یعنی تو یه روز نمیشه از 8 گیگ بیشتر استفاده کرد منظورش اینه؟
من از آسیاتک اینترنت دارم.
تا دوماه پیش خیلی خوب بود. نامحدود 512 داشتم، با سرعت بین 60 تا 70، کل ماه رو دانلود میکردم. بدون افت سرعت.
ولی الان خیلی بد شده، وقتی میخوام دانلود کنم، تا سیصد مگابایت اول دانلود، سرعت 60 هست، اما بعدش میره روی 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا راضی نیستم. موندم چکار کنم.
وایمکس مبین نت خوبه بگیرم ؟؟ نوشته 512 نامحدود رو میده ماهی 50 تومن. کسی داشته ؟ سرعتش چطور بوده ؟