پاسخ : Vps فلان گیگ رم ماهیانه 10 تومن|| بخریم !!؟ (سخنی با کاربران)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fanous_m
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین
ولی برای صحت حرفم ازم سرور بخر تا بهتون بدم
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
دوست عزیز من اول که شروع کردم گفتم اسم دیتا سنتر رو نمیگم چون شما دنبال گوشت هستین
این بنده ی خدا دیگه به چه زبونی بگه ازم سرور بخر ؟ بابا یکی بخره اینم حال کنه دیگه :دی
قبل از اینکه بخواهید بخرید اول در این سایت یک نگاه بندازید ببینید ثبت شده
میزبان ما - میزبان تمام هاستینگ ها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza*
یکی از دوستان به صورت داوطلبانه یک سرور از web-iran عزیز خریداری کنند تا اینکه ایشون هم پول رو برداره ببره عشق و حال و به حال شما بخنده و دیگه هم این تاپیک رو هی بیخودی بالا نیاره.
دوست عزیز ما مثل شما نیستم کارای که خودتون انجام میدین رو به بفیقه نسبت ندین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
:)) ... چرا از شما باید بخرم ؟ شما اسم دیتاسنتر رو بگو ...من خرید نمیکنم ازش...عادت نداریم هر روز اسباب کشی کنیم. New Jersey مستقر هستیم و مشتری ها و خود ما هم راضی :)
شما فقط اسم رو ارسال کنید من تاپیک جدا میزنم از شما عذرخواهی میکنم...اون مبلغ رو هم به حساب محک واریز میکنم اسکریت شات براتون ارسال میکنم.
در صورتی که از شما سرویس هم بخرم با آی پی میشه فهمید چه دیتاسنتری یا سرویس دهنده ای هست :) ... پس الکی داستان رو نپیچونید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aminkm
دوست عزیز من نه هاست میفروشم نه دیتاسنتر و نه نیازی دارم که اون سایت منو قبول کنه یکی باید اون سایت رو تایید کنه
من وی پی اس فقط فقط مفروشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
web-iran
من نیازی به فرار ندارم شما دارین از حقیقت فرار میکنین
HyperServer من دیگه با شما حرفی ندارم . جواب شما رو نمدیم جون سواد کافی ندارین
پاسخ سوال بنده ارتباطی به سواد نداره ...
واضح هست شما اسم دیتاسنتر رو بگید به بنده و باعث کار خیر شوید ...
در غیر این صورت که جز اینکه حرف بی پایه و اساسی گفته باشید و الان هم زیرش مونده باشید نیست.
وب سایت خودتون رو اعلام کنید تا در صورت نیاز برای برخی کاربران سرور ارزان قیمت و با کیفیت و آپتایم بالا تهیه کنیم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostfire
اصلا جدا از بحث سرور
ما میگیم شما 200 تومن پول سرور میدید نه 350 تومن اصلا خوبه؟
شما چیزی از اقتصاد و یا تجارت میدونید؟
سود کم فروش زیاد یعنی یک جنس به قیمت 30 تومن رو 25 تومن بدید و تعداد بالا بفروشید و این یک مزیته بزرگه نسبت به بقیه فروشندگان
ولی در صورتی که یک جنس 30 تومنی رو 15 تومن ارائه میدید این رو نمیگن یود کم فروش زیاد
این رو میگن سود کم>فروش زیاد>افت کیفیت>خراب شدن بازار کاری شما و ما!
ظمنان قصد توحین ندارم ولی یک عقل کامل و سلیم این مطلب رو میرسونه که 3 هزار تومن سودی که هایپر سرور عزیز عرض کردند سود نیست.بیگاری و درجا زدن محضه
موفق باشید
دوست عزیز کی گفته من بابات هر سرور 3 تومان سود میگنم ؟
بعدشم ما ایرانیا همون همینطوری هستیم
هر جا که ارزون میده فکر میکنیم طرف کلا برداره یا داره ***ی میکنه هرکی گرون بعد کارش خوبه
نه عزیز داره تو پاچت میکنه گوش بلندین