اهان فکر کردم منظورتون 1 گیگ گرارنتی هست
سپاس:53:
نمایش نسخه قابل چاپ
اهان فکر کردم منظورتون 1 گیگ گرارنتی هست
سپاس:53:
بله پورت گارانتی ها دیتاسنتر مشخص کرده.
اما کاربری سوال کنید پورت 200 گارانتی وضعیت چطور هست بر اساس مشاهدات پاسخ خواهید گرفت که 120mb شما دریافت دارید چیزی که تا این لحظه روی تمام سرور ها هست اما باز هم تضمین دیتاسنتر در نظر بگیرید اما ما که اینگونه مشاهده کردیم و می کنیم.
یک سرور فرانسه خریداری شد
3 ساعته تحویل شد
بسیار عالی
یک سرور kimsufi خریداری شد. 1ساعت تحویل دادند. به تیکتها خیلی سریع جواب میدند. چندبار درخواست OS reload داشتیم که خیلی سریع انجام دادند (حداکثز 15دقیقه طول کشید)
خیلی زحمت دادیم و هم چنین ممنون از شما
با سلام
یک سرور دیگر سفارش دادیم امروز . منتظر تحویل هستیم
با سلام
یک سرور دیگر سفارش دادم و امرئز از جناب صادقی چند ساعته تحویل گرفتم بنده نمیدونم دلیل بن شدن ایشان در انجمن چیه چرا کسانی که در این موقعیت بهرانی و تحریم ایران به منجرها خدمات ارائه میدن مورد قهر قرار می گیرن
لطفا یکی از مدیرا توضیح بده
بنده خودم توسط این انجمن با ایشون آشنا شدم و شیوه ارایه خدمات ایشون فوق العاده هست. چرا باید بن بشن ایشون ؟؟؟؟
مورد خاصی برای بن شدن نبوده به دلیل برداشت اشتباه مدیران نو کار ما در انجمن به دلیل راهنمایی کاربر برای خرید در بخش آموزشی بوده که به عنوان آفر فروش تلقی شده و زحمت مسدود کردن من رو برای مدت کشیدند.صبح تا شب در جهت بالا بردن سطح علمی و فنی و نظم انجمن در حال فعالیت هستند!
موفق باشند.
دوستان عزیزی که درخواست بیش از 8 ای پی روی یک سرور دارند لطفا قبل از خرید تماس تلفنی بگیرند در باب مدت زمان تحویل مک ها صحبت های شود.
ساخت مک در ovh هر 5 دقیقه 1 مک هست.که به دلیل مشغله کاری زیاد مشکل ساز شده متاسفانه و سخت هست که بخواهم در یک روز 200 تا مک ارائه دهم ... برای همین قبل از خرید توافق در مدت زمان تحویل بسته به زمانی که می خواهید سفارش بدید با هم توافق می کنیم به صورت تلفنی.
باز هم اینجا ذکر می کنم مهم ترین قانون های خرید سرور از ما را:
1- پرداخت فاکتور ها 48 قبل از سررسید ضروری هست.
2- 95% ارزی که اقدام به تهیه و پرداخت فاکتور های سرور ها می کنیم دلار بانکی هست که قیمت بالای برای ما نسبتا دارد پس لطفا دوستانی که توانایی پرداخت 50تا تک تومانی ارز بیشتر از ارز های پی پلی رایج ندارند لطفا برای خرید ما را انتخاب نکنند که خدای نکرده فردا روزی بر روی پرداخت فاکتور ها کرودتی پیش آمد نکند.
به دلیل وارد شدن سیستم شاپرک به سیستم به پرداخت ملت که باعث تاخیر های چند ساعته خواهد شد و از آنجایی که به زودی مالیات بر روی این سیستم از درگاه ها اخذ می شود ما به طور کل درگاه را غیر فعال کرده ایم.
و پرداخت ها فقط به صورت کارت به کارت انتقال شتابی میسر هست.
*** از زدن حواله بین بانکی که زمان بر هست نیز خودداری کنید.
برای دریافت قیمت ارز برای واریز فاکتور ایجاد شده به یورو با همراه تماس بگیرید.